Ημερήσιο ωροσκόπιο

Κριός

Γενικά : Οι γύρω σας θα αισθάνονται ευγνωμοσύνη που είστε τόσο αφοσιωμένοι στους στόχους σας. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία αυτή και να προχωρήσετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην φθάσετε σε υπερβολές.

Οικονομικά και καριέρα : Τώρα είναι καιρός να κάνετε συνεργασίες στην δουλειά σας. Θα πρέπει να διευρύνετε το πελατολόγιό σας αλλά και να κάνετε συζητήσεις που σας φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας. Οι άλλοι θα είναι ανοιχτοί στις ιδέες σας. Μιλήστε.

Ταύρος

Γενικά : Οι ιδέες σας σήμερα θα είναι καλύτερες από την δημιουργικότητά σας. Η ροή τους θα είναι έντονη ενώ θα πρέπει να τις σημειώσετε ώστε να μην τις ξεχάσετε. Είναι καλή στιγμή τώρα να δείτε τι έχετε αφήσει στην μέση και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωσή του. Βάλτε τις τελευταίες πινελιές όπου είναι απαραίτητο.

Οικονομικά και καριέρα : Τα σχέδιά σας μάλλον θα καθυστερήσουν σήμερα. Τελικά θα αντιληφθείτε ότι αυτό είναι καλό καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε κάποια πράγματα και να εξετάσετε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Δεν πρέπει να σας ξεφύγει κάτι.

Δίδυμοι

Γενικά : Στην προσωπική σας ζωή αισθάνεστε πολύ καλά. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε σε νέες επαφές και γνωριμίες. Πρέπει να γίνετε εξωστρεφείς ώστε να γνωρίσετε νέα άτομα και να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας.

Οικονομικά και καριέρα: Θα σας είναι πιο εύκολο σήμερα να επικεντρωθείτε στα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν παρά σε οτιδήποτε άλλο. Θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες και να ασχοληθείτε με ότι σχέδια έχουν μείνει στην μέση.

Καρκίνος

Γενικά : Οι ιδέες όπως και το ηθικό σας είναι πολύ καλά. Μην διστάσετε να τις συζητήσετε με τους γύρω σας σήμερα και θα πρέπει να αρχίσετε να σκέπτεστε τις πρακτικές λεπτομέρειες ώστε να αρχίσετε να τις υλοποιείτε. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην προβείτε σε υπερβολές που θα βλάψουν τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Οικονομικά και καριέρα : Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να είστε λογικοί σήμερα. Ίσως αποφασίσετε να πάτε για ψώνια και να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας. Να είστε συγκρατημένοι και μην κάνετε αγορές που θα μετανιώσετε μετά.

Λέων

Γενικά: Θα έχετε πολλές συζητήσεις σήμερα. Θα πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να μην αφήσετε περιθώριο στους άλλους να σας παρασύρουν. Θα πρέπει να σκεφθείτε πρώτα τις δικές σας προτεραιότητες και μετά τους άλλους. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα: Να είστε απόλυτοι απέναντι στην δουλειά που σας έχει ζητηθεί να κάνετε. Η αυθάδειά σας δεν θα ανταμειφθεί σήμερα και ίσως σας προκαλέσει προβλήματα. Να είστε διακριτικοί και προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις διαμάχες με τους συναδέλφους σας.

Παρθένος

Γενικά: Δεν έχετε πολύ καλή διάθεση σήμερα, ειδικά για τις υποχρεώσεις σας. Θα περάσετε καλά αν έρθετε σε επαφή με φίλους. Θα πρέπει να ενισχύσετε τις φιλίες και τις προσωπικές σας σχέσεις χωρίς όμως να πιέζετε καταστάσεις και να κάνετε υπερβολές. Η πίεση δεν θα γίνει αποδεκτή από τους άλλους.

Οικονομικά και καριέρα: Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σήμερα ώστε να βρείτε τον σωστό τρόπο δράσης. Δεν θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας. Θα χρησιμοποιήσετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας.

Ζυγός

Γενικά: Μην πιέζετε κανέναν. Θα πρέπει να παραδεχθείτε ότι δεν έχετε κίνητρο και είναι καλό να μείνετε μακριά από δύσκολες και άβολες καταστάσεις. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σήμερα οι οποίες δεν έχουν ουσία. Μην εμπλακείτε σε τέτοιες καταστάσεις που θα σας εξαντλήσουν.

Οικονομικά και καριέρα: Υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα σήμερα. Το σημαντικό είναι να μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να διαλέξετε πλευρά απλά και μόνο για να διασφαλίσετε την ευημερία των δικών σας σχεδίων και μακροπρόθεσμων στόχων.

Σκορπιός

Γενικά: Το τέλος ενός προβλήματος θα είναι ορατό σήμερα. Οι σκέψεις σας θα σας οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Μην αφήνετε στους άλλους περιθώριο να σας αποπροσανατολίζουν.

Οικονομικά και καριέρα: Θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να μπορείτε τελικά να απομακρυνθείτε. Θα μπορέσετε να οργανώσετε τις πράξεις σας αναφορικά με ένα σχέδιο που σχετίζεται με το σπίτι σας.

Τοξότης

Γενικά: Το ηθικό σας θα σας δώσει φτερά σήμερα. Θα προχωρήσετε προς τους στόχους σας χωρίς περιορισμό. Μην πιέζετε καταστάσεις και μην βιάζεστε. Κάντε ότι χρειάζεται αλλά είναι καλύτερα να έχετε ποιότητα παρά ταχύτητα σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα: Θα γευθείτε την επιτυχία σήμερα και αυτό θα σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας. Είστε σε σωστό δρόμο αναφορικά με την αναθεώρηση του προϋπολισμού σας. Να είστε πιο προσεκτικοί με τις δαπάνες σας.

Αιγόκερως

Γενικά: Θα έχετε σήμερα πολλές δουλειές που θα χρειάζονται την προσοχή σας. Έχουν μείνει πολλές δουλειές πίσω τον τελευταίο καιρό, ειδικά σε ότι αφορά το σπίτι σας. Αν χρειάζεστε βοήθεια ζητήστε την από τα μέλη της οικογένειάς σας και τα άτομα γύρω σας. Θα σας βοηθήσουν πρόθυμα.

Οικονομικά και καριέρα: Θα ανοίξετε κάποιες σημαντικές πόρτες σήμερα και θα συναντήσετε ευκαιρίες για την καριέρα σας. Θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας. Η αναγνώριση θα ακολουθήσει τις συστηματικές προσπάθειές σας.

Υδροχόος

Γενικά: Θα έχετε την τύχη στο πλευρό σας σήμερα και θα κάνετε νέες σημαντικές επαφές που θα σας φανούν χρήσιμες μακροπρόθεσμα. Τα σχέδιά σας είναι σωστά και το ένστικτό σας σας οδηγεί στην σωστή κατεύθυνση. Δεν πρέπει να χάνετε χρόνο και ευκαιρίες σε πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα: Μην περιμένετε μέχρι το τέλος της ημέρας σήμερα για να ολοκληρώσετε κάποιες σημαντικές δουλειές. Θα πρέπει να ασχοληθείτε από το πρωί ώστε να έχετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να παρατηρήσετε όλες τις λεπτομέρειες και να μην κάνετε λάθη.

Ιχθύες

Γενικά: Έχετε διαύγεια σήμερα και μπορείτε να δείτε τα ελαττώματά σας. Έχετε την ικανότητα και θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια πράγματα και να βελτιώσετε την θέση σας απέναντι στους άλλους.

Οικονομικά και καριέρα: Θα έχετε την διαύγεια που χρειάζεται για να διαλέξετε ανάμεσα σε 2 διαφορετικά πράγματα που σας ενδιαφέρουν όμως. Τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα και πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ακούστε το μυαλό σας σήμερα και ακολουθήστε το.