Ημερήσιο ωροσκόπιο

Κριός

Γενικά: Τα όνειρα και ο διαλογισμός μπορούν να σας οδηγήσουν σε σκέψεις για το πως μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Η διαίσθησή σας είναι έντονη. Ίσως ακούσετε κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες. Όσο περίεργη και να σας φαίνεται σκεφθείτε την καλά πριν πάρετε απόφαση. Ένα γραπτό σχέδιο δράσης θα σας βοηθήσει πολύ. Θα θέλετε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των ιδεών σας.

Οικονομικά και καριέρα : Να θυμάστε ότι όλα είναι σχετικά. Αυτό που κάποιοι μπορεί να περιγράφουν ως καταστροφή κάποιοι άλλοι ίσως το βλέπουν απλά ως εμπόδιο. Ακολουθήστε την δεύτερη οπτική. Η ήρεμη επιρροή σας θα ανακουφίσει τελικά τους γύρω σας.

Ταύρος

Γενικά :Μια κοινωνική εκδήλωση ίσως σας φέρει σε επαφή με κάποια νέα, συναρπαστικά άτομα σε ενδιαφέροντες τομείς. Ίσως συναντήσετε έναν παλιό φίλο που δεν έχετε δει καιρό. Αν δεν είστε σε σχέση ένα ελκυστικό πρόσωπο ίσως εμφανιστεί. Φαίνεται ότι θα είναι μια συναρπαστική ημέρα. Μην εκπλαγείτε αν ανοίξουν νέες πόρτες μπροστά σας.

Οικονομικά και καριέρα : Θα συναντήσετε αντίσταση σήμερα. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να αλλάζει την ιδέα που έχετε για την αλήθεια. Ακούστε τι έχουν να πουν οι άλλοι αλλά να θυμάστε ότι η τελική επιλογή είναι δική σας. Προχωρήστε.

Δίδυμοι

Γενικά : Σήμερα ίσως μάθετε κάποια ενδιαφέροντα νέα. Ίσως αφορούν νέα άτομα ή εξοπλισμό που θα γίνει δικός σας και θα αφορά ένα σχέδιό σας. Μάλλον έχετε τύχη που συνδυάζεται με το ταλέντο και τις ικανότητές σας. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία αυτή. Θα κάνει την διαφορά για εσάς.

Οικονομικά και καριέρα: Να θυμάστε ότι δεν πρέπει να τα κάνετε όλα με συγκεκριμένο τρόπο. Μερικές φορές οι καλύτερες ιδέες προκύπτουν από γενναιότητα και έλλειψη φόβου προς το άγνωστο. Σήμερα κάντε το επιπλέον βήμα. Αν το κάνετε θα οδηγηθείτε στην επιτυχία.

Καρκίνος

Γενικά : Θα μάθετε πληροφορίες σήμερα από διάφορα άτομα που θα ταιριάζουν στα φιλόδοξα σχέδιά σας. Μπορεί να σχετίζονται με την δουλειά ή με μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε. Θα υπάρχουν νέες ευκαιρία να προοδεύσετε. Είναι καλύτερα να προχωρήσετε τώρα και να μην χάσετε την ευκαιρία.

Οικονομικά και καριέρα: Οι άλλοι ίσως θέλουν να μείνουν μόνοι σήμερα οπότε μην τους ταλαιπωρείστε. Μην θεωρήσετε ότι οι πράξεις τους ειναι προσβολή προς εσάς. Να θυμάστε οτι αυτά τα άτομα απλά θέλουν ελευθερία και χώρο ώστε να κάνουν ότι θέλουν.

Λέων

Γενικά: Ίσως συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και ίσως μάθετε συναρπαστικές πληροφορίες που θα επηρεάσουν την ζωή σας. Ίσως σκεφθείτε να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Μια ομάδα, μάλλον πνευματική, θα σας ενδιαφέρει. Ίσως σκεφθείτε να συμμετάσχετε. Θα πρέπει να περιμένετε μερικές συναρπαστικές συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας. Τα βιβλία ίσως σας βοηθήσου να ξεκαθαρίσετε πολλά.

Οικονομικά και καριέρα : Είστε στην μέση μιας δύσκολης διαμάχης. Η έντονη απόψή σας σας έχει βάλει σε μπελάδες και προσπαθείτε να ξεφύγετε. Θα πρέπει να απομακρυνθειτε από την μάχη για να σκεφθείτε καθαρά και να βρείτε τον εαυτό σας.

Παρθένος

Γενικά : Οι ομαδικές δραστηριότητες στην περιοχή σας ίσως σας φέρουν σε επαφή με νέα, συναρπαστικά άτομα με τα οποία μπορεί να γίνετε φίλοι. Τα ενδιαφέρονται και οι στόχοι σας είναι κοινοί και ίσως ενισχυθούν οι φιλοδοξίες σας. Όποια δουλειά και να ξεκινήσετε σήμερα μάλλον θα είστε επιτυχημένοι αν όλοι συμμετάσχουν. Σήμερα περάστε καλά με τον/την σύντροφό σας το βράδυ.

Οικονομικά και καριέρα: Οι ιδέες σας ενισχύονται από όλες τις πλευρές. Η υποστήριξη είναι δίπλα σας. Είστε σε εξαιρετική θέση να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας. Προχωρήστε και δράστε. Αν ελπίζετε να το κάνετε μόνοι σας τώρα είναι η σωστή ώρα για εσάς.

Ζυγός

Γενικά : Ίσως θέλετε να προχωρήσετε προς νέα κατεύθυνση. Ίσως πρέπει να κάνετε αλλαγές. Μπορεί να λάβετε απρόσμενες πληροφορίες που σας δείχνουν νέες πηγές εισοδήματος. Οι νέες ευκαιρίες θα κάνουν την διαφορά στον τρόπο ζωής σας αλλά και στην οικονομική σας κατάσταση. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την κατάσταση.

Οικονομικά και καριέρα: Μην αφήνετε το επιχειρηματικό σας πνεύμα να χαθεί. Είναι πιθανό ένα σημαντικό θέμα να επισκιάζει τα σχέδιά σας αλλά δεν υπάρχει λόγος να σταματήσετε την πορεία σας. Κραστήστε τα όνειρά σας ζωντανά ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καθυστερήσετε λίγο.

Σκορπιός

Γενικά : Κάποιες ασυνήθιστες καταστάσεις ίσως προκύψουν και μπορεί να αλλάξουν τον δημιουργικό προσανατολισμό σας. Μάλλον αφορούν νέες πληροφορίες. Ίσως σκέπτεστε να αλλάξετε δουλειά, σπίτι ή κάτι άλλο που είναι σημαντικό για εσάς. Σκεφθείτε προσεκτικά πρώτα. Απολαύστε ένα καλό βράδυ με κάποιο άτομο που αγαπάτε πολύ και είναι ιδιαίτερο για εσάς.

Οικονομικά και καριέρα : Ο κόσμος είναι έτοιμος να ακούσεις το μήνυμα σας. Αισθάνεστε ότιο οι γύρω σας είναι σε θέση να αντιληφθούν το ταλέντο σας και το τι προσφέρετε στον κόσμο. Μην μένετε μόνοι σας και μην τους απομακρύνετε από κοντά σας.

Τοξότης

Γενικά: Σήμερα ίσως αποφασίσετε να παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση που αφορά κάποιο πνευματικό θέμα. Οι ομιλίες και οι συζητήσεις θα σας οδηγήσουν σε σκέψεις. Ίσως αποφασίσετε να εξερευνήσετε περισσότερο κάποιους τομείς. Θα προβληματιστείτε με όσα θα μάθετε σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα : Θα πρέπει να συνειδηποιήσετε ότι είστε ένα κομμάτι μιας ομάδας. Η συνεισφορά σας είναι σημαντικό ακόμα και αν δεν λαμβάνετε ατομική αναγνώριση για την δουλειά που κάνετε. Να ξέρετε πως η δουλειά σας είναι σημαντική και δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς εσάς.

Αιγόκερως

Γενικά :Θα μάθετε πολλές νέες πληροφορίες σήμερα. Τα βιβλία, τα περιοδικά και διάφορες συζητήσεις ίσως σας προσφέρουν μεγάλη γνώση και μπορεί να ενισχύσουν τις πεποιθήσεις σας. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και μπορεί να μάθετε πολλά από τους άλλους. Σημειώστε τις σκέψεις σας. Θα θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε μετά.ς.

Οικονομικά και καριέρα : Η καλή σας τύχη ίσως σας εγκαταλείψει. Το πρόβλημα είναι ότι ήσασταν πολύ απασχολημένοι και συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας που είχατε παραλήσει τους γύρω σας εντελώς.

Υδροχόος

Γενικά : Κάποια συναρπαστικά νέα για τα οικονομικά σας ίσως σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ασφαλείς για το μέλλον. Μια απρόσμενη αύξηση στην δουλειά ίσως προκύψει. Κάποιες από τις πληροφορίες είναι θολές και αβέβαιες αρχικά αλλά τα νέα μετά θα τα ξεκαθαρίσουν όλα. Φαίνεται ότι έχετε λόγους να γιορτάσετε.

Οικονομικά και καριέρα: Είναι σημαντικό για εσάς να προχωρήσετε σήμερα. Κάποια απρόσμενα γεγονότα θα εμφανιστούν και θα σας κάνουν να χάσετε την ισορροπία σας. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε ότι έρχεται και σας “χτυπά” σας ως έκπληξη.

Ιχθύες

Γενικά : Κάποιες νέες συναρπαστικές πληροφορίες, μάλλον για πνευματικά θέματα θα γίνουν γνωστές σήμερα. Ίσως αποφασίσετε να μάθετε περισσότερα. Αυτές οι αποκαλύψεις θα είναι πολύτιμες για να βελτιώσετε την κατανόησή σας αλλά και να αντιληφθείτε καλύτερα τα όσα μαθαίνετε. Απόψε να περιμένετε ένα συναρπαστικό μήνυμα από κάποιον φίλο ή γνωστό. Περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα: Είστε σε καλή θέση και μπορείτε να εκμεταλλευθείτε την καλή ενέργεια της ημέρας,. Οι άλλοι συζητούν σημαντικά θέματα και μπορείτε να προσφέρετε λύσεις. Να είστε διεκδικητικοί αλλά λάβετε υπόψιν σας και την άποψη των άλλων.