Ημερήσιο ωροσκόπιο

Κριός

Γενικά: Το μυαλό σας είναι καθαρό και η ευαισθησία σας έντονη. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε. Μην αφήνετε την ανασφάλεια ή τον φόβο σας να σας κρατά πίσω. Θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι οι πράξεις που κάνετε σήμερα δεν χρειάζεται να είναι τολμηρές για να είναι αποτελεσματικές. Το αντίθετο. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά αν στραφείτε προς τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα: Σήμερα ίσως να μην πάνε όλα όπως θέλετε αλλά μην παραιτείστε. Αναρωτηθείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξει αυτό και μην περιμένετε. Σήμερα θα δείτε ότι τελικά οι άλλοι θα σταματήσουν να σας βοηθούν.

Ταύρος

Γενικά : Χαλαρώστε σήμερα. Είναι καλή στιγμή να σταματήσετε και να επικεντρωθείτε σε εσάς. Φροντίστε να σεβαστείτε το σώμα σας. Να έχετε μια εικόνα του εαυτού σας βάση του τι αρέσει σε εσάς και όχι για να προσελκύσετε ή να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Η ομορφιά είναι μέσα σας.

Οικονομικά και καριέρα: Η σκληρή δουλειά δεν σας ταιριάζει σήμερα αλλά είναι αναγκαία. Σας αρέσει η εικόνα του χαρούμενου και τυχερού ανθρώπου που μπορεί να καταφέρει πολλά με λίγη προσπάθεια αλλά σήμερα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ.

Δίδυμοι

Γενικά: Το μυαλό σας και το ένστικτό σας είναι σε συμφωνία σήμερα. Συμμαχήστε με τους άλλους που έχουν τις ίδιες σκέψεις και επιθυμίες. Οι συζητήσεις θα είναι πολύ καλές. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας. Μην φοβάστε να μοιραστείτε τα συναισθήματά και τις σκέψεις σας. Η προθυμία σας να εκφραστείτε δείχνει πόσο άνετα είστε με τα συναισθήματά σας.

Οικονομικά και καριέρα: Θα αισθάνεστε μεγάλη πίεση σήμερα από τους γύρω σας. Θα έχετε την ανάγκη να επιτύχετε την απόλυτη τελειότητα. Η πίεση αυτή έρχεται από μέσα σας και όχι από τους άλλους. Να είστε χαλαροί με τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Γενικά: Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια κατάσταση ή κάποιο άτομο σήμερα. Μην υποθέτετε πράγματα για μια κατάσταση. Αν αναρωτιέστε για κάτι τότε μάθετε την αλήθεια. Η ευαισθησία σας είναι πολύτιμη είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι. Τα μικρά πράγματα που συσσωρεύονται μέσα σας θα σας κάνουν κακό αν δεν τα αντιμετωπίσετε.

Οικονομικά και καριέρα: Το μυαλό σας δεν έχει μεγάλη υποστήριξη από τους άλλους. Μην προσπαθείτε να πάρετε πληροφορίες και συμβουλές από τους γύρω σας. Καλύτερα να αναζητήσετε μόνοι σας τις απαντήσεις που θέλετε.

Λέων

Γενικά: Μην φοβάστε σήμερα. Θα έχετε την δύναμη και την διαύγεια να προχωρήσετε με ότι θέλετε. Μην αφήνετε τον φόβο ή τις τύψεις να σας κρατούν πίσω. Καθαρίστε τον δρόμο σας και να είστε δυνατοί στην προσέγγισή σας. Ακολουθήστε τον στόχο σας και να είστε τολμηροί με τις πράξεις σας. Θα έχετε την ικανότητα να ακολουθήσετε νέα μονοπάτια. Προχωράτε προς την επιτυχία.

Οικονομικά και καριέρα: Είστε σε καλή θέση σήμερα και μπορείτε να εκμεταλλευθείτε μια κατάσταση. Οι γύρω σας θέλουν καθοδήγηση και μπορείτε να την προσφέρετε. Η προσωπικότητά σας είναι ότι χρειάζονται. Μην φοβάστε να ηγηθείτε.

Παρθένος

Γενικά: Μην ανησυχείτε για το αν είστε στον σωστό δρόμο. Είστε. Φαίνεται ότι είστε στον σωστό δρόμο την σωστή στιγμή. Μην μετανιώνετε για πράγματα που έγιναν στο παρελθόν. Κάντε τις αρνητικές εμπειρίες σε μαθήματα για το μέλλον. Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε μια κατάσταση μπορείτε να αλλάξετε την αντίδρασή σας.

Οικονομικά και καριέρα: Κάντε την δουλειά σας σήμερα. Σηκωθείτε πιο νωρίς και εκμεταλλευθείτε τον πολύτιμο χρόνο. Θα είστε πιο παραγωγικοί το πρωί. Το απόγευμα μπορείτε να χαλαρώσετε.

Ζυγός

Γενικά: Ίσως υπάρχει ένας πόλεμος γύρω σας σήμερα. Θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα. Προσπαθήστε να μην αποθαρρύνεστε. Να θυμάστε ότι τα λόγια σας μπορεί να είναι πολύ σκληρά. Πείτε την γνώμη σας όμως ανοιχτά και ειλικρινά.

Οικονομικά και καριέρα: Θα είστε αγχωμένοι σήμερα εξαιτίας της πίεσης των άλλων Οι άλλοι λειτουργούν έντονα και η ενέργεια αυτή σας εξαντλεί. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα άχρηστα από τις σημαντικές πληροφορίες.

Σκορπιός

Γενικά:  Μια εσωτερική φωνή θα σας καθυστερήσει. Μάλλον είναι καλύτερα να κάνετε ένα διάλειμμα και να αφήσετε άλλον να ηγηθεί. Επικεντρωθείτε σε σημαντικά θέματα και φροντίστε ζητήματα που αφορούν αγαπημένα πρόσωπα. Μάλλον θα υπάρχει κάποια ένταση. Είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι υπάρχουν κάποια σημαντικά θέματα που πρέπει να επιλυθούν.

Οικονομικά και καριέρα: Αφήστε στο περιθώριο τις απόλυτες ιδέες σας και να είστε ανοιχτοί στους γύρω σας. Έχετε κολλήσει σε έναν τρόπο σκέψης που μάλλον χάνετε πολύτιμες πληροφορίες. Αφήστε τις εμμονές σας και προχωρήστε.

Τοξότης

Γενικά: Σήμερα είναι εξαιρετική ημέρα για να δράσετε. Η προθυμία σας να αναζητήσετε νέες περιοχές έχει ενισχυθεί. Θα πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι προς το άγνωστο. Υπάρχει πολύ δύναμη μέσα σας που δεν φαίνεται πάντα. Είναι τέλεια ημέρα να δείξετε το κουράγιο και την δύναμή σας.

Οικονομικά και καριέρα: Δεν έχετε πολύ καλή διάθεση σήμερα και αυτό σας κάνει να μην έχετε πολύ αυτοπεποίθηση. Να είστε προσεκτικοί. Μην εμπιστεύεστε απόλυτα τους άλλους γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος δρόμο. Να εμπιστεύεστε μόνο τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Γενικά: Σκεφθείτε πριν δράσετε σήμερα. Οι βιαστικές κινήσεις θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Κάποια ενόχληση στην καθημερινότητά σας θα σας βγάλει εκτός ισορροπίας. Καθίστε και σκεφθείτε πριν δράσετε βιαστικά. Θα συναντήσετε εμπόδια που συνήθως είναι μηνύματα από το Σύμπαν ότι προχωράτε πολύ γρήγορα και απρόσεκτα.

Οικονομικά και καριέρα: Οι ιδέες των άλλων σας είναι άγνωστες σήμερα. Η πρώτη σας αντίδραση είναι να τις απορρίψετε εντελώς. Μην βιάζεστε. Μπορείτε να μάθετε πολλά από την σοφία των άλλων. Τώρα πρέπει να τους ακούσετε προσεκτικά.

Υδροχόος

Γενικά: Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να δράσετε πάνω σε κάτι που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Ίσως να μην αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Μπορείτε να παραδεχθείτε ότι δεν έχετε όλες τις απαντήσεις. Είναι μια ευκαιρία να φτιάξετε κάτι νέο. Ακολουθήστε το άγνωστο και μην αντιστέκεστε. Προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα: Θα έχετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να τις διαδώσετε σήμερα. Κάποια μεγάλη δύναμη σας εμποδίζει όμως. Φαίνεται πως κάποιος είναι εναντίον σας. Μην χάνετε τις ελπίδες σας όμως.

Ιχθύες

Γενικά: Να είστε πιο ευαίσθητοι με τα λόγια σας σήμερα. Το μυαλό σας θα είναι δραστήριο και ανήσυχο. Μάλλον θα είναι σημάδι για να πείτε την γνώμη σας. Θα πρέπει να σκεφθείτε και τα συναισθήματα των άλλων. Οι γύρω σας ίσως έχουν διαφορετική αντίδραση στην ίδια κατάσταση. Σεβαστείτε τις αντίθετες απόψεις.

Οικονομικά και καριέρα : Η επικοινωνία δεν θα είναι καθαρή σήμερα και θα δείτε πως όσο περισσότερες πληροφορίες παίρνετε από τους άλλους τόσο περισσότερο μπερδεύεστε. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το τι λείπει. Αυτό θα είναι δύσκολο. Μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις σήμερα