Ημερήσιο ωροσκόπιο

Κριός

Γενικά: Έχετε το δικαίωμα να ζήσετε ένα παραμύθι στην ζωή σας. Οι καταστάσεις είναι έτοιμες για να προσελκύσετε ένα ιδιαίτερο άτομο στην ζωή σας. Δεν υπάρχει λόγος να στηριχτείτε στην συμβουλή κάποιου “ειδικού” για να προσελκύσετε το σωστό άτομο. Είναι οι ικανότητές και η προσωπικότητάς σας που θα προσελκύσουν το σωστό άτομο.

Οικονομικά και καριέρα: Τα γεγονότα στην δουλειά σας μάλλον θα είναι εκρηκτικά. Κάποιος πόλεμος μάλλον αναπτύσσετε και δεν υπάρχει τρόπος να τον αποφύγετε. Μάλλον θα βρεθείτε σε εμπόλεμη ζώνη. Να είστε συνέχεια συγκεντρωμένοι στον στόχο σας.

Ταύρος

Γενικά: Μπορεί να αισθάνεστε στην τάση να πολεμήσετε με τους γύρω σας, αλλά θα πρέπει να συγκρατηθείτε. Το να μαγειρέψετε ή να κάνετε άλλες δουλειές θα σας βοηθήσει να σκεφθείτε άλλα πράγματα. Αν δεν θέλετε να κάνετε δουλειές ασχοληθείτε με το διάβασμα. Οι εντάσεις που υπάρχουν στο σπίτι σας θα περάσουν αρκετά γρήγορα. Κάντε υπομονή.

Οικονομικά και καριέρα: Μην ασχολείστε με τις υποθέσεις των άλλων για τις οποίες δεν ξέρετε τίποτα. Θα γίνουν αλλαγές στην δουλειά σας σήμερα και η ένταση μάλλον θα κλιμακωθεί. Μην ενισχύετε αυτή την ένταση αναζητώντας απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν είναι δικές σας.

Δίδυμοι

Γενικά: Έχετε μια τάση να ανεβείτε σε ένα αεροπλάνο και να φύγετε από την χώρα. Φαίνεται ότι είναι ο μοναδικός τρόπος να απελευθερωθείτε από πολλές επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις που μαζεύονται. Ίσως πρέπει να αναλογιστείτε ότι δεν υπάρχει λόγος να τις εκπληρώσετε όλες. Στείλτε κάποιον άλλο στην θέση σας ή απλά απορρίψτε την πρόταση. Δεν θα είστε οι πρώτοι που αρνείστε. Δικαιούστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα: Η απίστευτη δύναμη και η αυτοπεποίθηση που έχετε είναι απίστευτη. Έχετε την ικανότητα να μετακινήσετε βουνά χάρη στην καλή ενέργεια που έρχεται προς το μέρος σας. Είναι καιρός να προχωρήσετε. Έχετε την δύναμη να το κάνετε.

Καρκίνος

Γενικά: Επιτέλους, όλες οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται. Δεν πρέπει να χαλαρώσετε τώρα όμως, μάλλον το αντίθετο. Τώρα πρέπει να δοκιμάσετε τις πρωτότυπες ιδέες σας. Μην είστε αγχωμένοι και απλά κάντε ότι έχετε σχεδιάσει. Αν δουλεύετε σκληρά μάλλον θα δείτε μεγάλη επαγγελματική και οικονομική ανταμοιβή.

Οικονομικά και καριέρα: Μην λέτε στο αφεντικό σας πως να κάνει την δουλειά του/της σήμερα. Μπορεί να δημιουργηθεί ένταση που να βάλει σε κίνδυνο την πορεία σας σε αυτή την δουλειά και την θέση. Καλύτερα να αναβάλετε ότι σκέπτεστε για λίγο.

Λέων

Γενικά: Έχετε μια υπέροχη, τρυφερή φύση. Οι γύρω σας θα επωφεληθούν πολύ από την τρυφερή ψυχή σας. Όσο είστε δεκτικοί με τις ανάγκες των άλλων, άλλο τόσο θα πρέπει να ξέρετε τις δικές σας ανάγκες. Σας αξίζει να είστε αποδέκτες γενναιοδωρίας. Μην διστάσετε να στραφείτε στους άλλους για βοήθεια. Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο θα προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν.

Οικονομικά και καριέρα: Οι ικανότητές σας ως διπλωμάτες θα δοκιμαστούν σήμερα. Ο θυμός θα είναι παντού γύρω σας και εσείς θα πρέπει να μαζέψετε ότι μπορείτε. Πιστέψτε ότι μπορείτε πραγματικά να φέρετε την ειρήνη σε μια δύσκολη περίπτωση.

Παρθένος

Γενικά: Αν ασχολείστε με καλλιτεχνική δουλειά σήμερα μάλλον θα πρέπει να προέρχεται από μέσα σας. Μπορεί να είναι θεϊκή έμπνευση που σας καθοδηγεί. Μάλλον είναι η δημιουργική σας φύση. Πρέπει να βρείτε σήμερα χρόνο για φίλους ή και για αγαπημένα πρόσωπα.

Οικονομικά και καριέρα: Μην δράτε βιαστικά σήμερα. Μάλλον θα λάβετε πολλές λάθος πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν λάθος αν δεν είστε προσεκτικοί. Ελέγξτε τις πηγές σας πολλές φορές πριν καταλήξετε σε τελική απόφαση.

Ζυγός

Γενικά: Αφήστε το βιβλίο ή τις δουλειές σας και βγείτε από το σπίτι. Είστε μόνοι σας εδώ και καιρό και είναι καιρός να αρχίσετε να έχετε επαφές με τους άλλους πάλι. Διασκεδάστε και μάλλον θα έχετε και κάποιες συναντήσεις που θα είναι ωφέλιμες μακροπρόθεσμα. Οι ομαδικές δραστηριότητες θα πάνε καλά αλλά μην παρακάμψετε τις απολαύσεις που μπορείτε να έχετε από μια πιο προσωπική συνάντηση.

Οικονομικά και καριέρα : Είστε καλά με τους γύρω σας. Η πολύ καλή σας τύχη σας έχει βοηθήσει πάλι και θα βρεθείτε στην σωστή θέση την σωστή στιγμή. Η προετοιμασία σας επιτέλους συναντά την ευκαιρία.

Σκορπιός

Γενικά: Οι σκληρές προσπάθειές σας να βελτιώσετε την ζωή σας επιτέλους φέρνουν αποτελέσματα. Αυτή είναι πραγματικά η ώθηση που θέλετε καθώς κάποια άτομα δοκιμάζουν την αυτοπεποίθησή σας. Μην αφήσετε τους άλλους να καταστρέψουν την ευτυχία σας. Συνεχίστε να προχωράτε προς τον στόχο σας και μην διστάσετε όταν έρθετε αντιμέτωποι με κάποια εμπόδια.

Οικονομικά και καριέρα: Για να προχωρήσετε στην δουλειά σας σήμερα θα πρέπει να είστε πιο επιθετικοί από ότι συνήθως. Μπορείτε ελεύθερα να υψώσετε την φωνή σας αν αυτό χρειάζεται για να ακουστείτε. Οι επιθετικές τακτικές μπορεί να μην είναι το στυλ σας αλλά σίγουρα είναι αποτελεσματικές.

Τοξότης

Γενικά: Τα άτομα που θα συναντήσετε σήμερα μπορεί να σας ωφελήσουν πολύ στο μέλλον. Θα είστε πολύ τυχεροί σήμερα. Φροντίστε να σημειώνετε οτιδήποτε σας φαίνεται ενδιαφέρον. Ότι ανακαλύψετε σήμερα μαζί με τα άτομα που θα συναντήσετε ίσως ένας δυνατός συνδυασμός που θα σας ωθήσει. Ωφελείστε και από την προσοχή που δίνετε στην λεπτομέρεια.

Οικονομικά και καριέρα: Οι γύρω σας κατηγορούν απερίσκεπτα σήμερα οπότε να είστε προσεκτικοί. Κανείς δεν θέλει να κατηγορηθεί για μια δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει. Να είστε διπλωμάτες αλλά να μην είστε και ψεύτες. Αποδεχθείτε το λάθος για όσο σας αναλογεί.

Αιγόκερως

Γενικά: Τώρα είναι καιρός για νέα ξεκινήματα. Είτε το αντιλαμβάνεστε, είτε όχι είστε απόλυτα έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις. Έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να είστε πολύ ικανοποιημένοι με την καριέρα σας. Έχετε την ικανότητα να κάνετε ένα μεγάλο βήμα και πρέπει να το κάνετε. Αυτό που χρειάζεται είναι μόνο λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας. Σκεφθείτε ποια θα ήταν η τέλεια δουλειά για εσάς και κυνηγήστε την ή ακόμα καλύτερα, δημιουργήστε την.

Οικονομικά και καριέρα: Το να ακολουθήσετε σήμερα την ροή των πραγμάτων μπορεί να σας δημιουργήσει μπελάδες. Πολλά άτομα προσπαθούν να σας πείσουν ότι ο τρόπος τους είναι ο σωστός. Υπάρχουν πολλοί απατεώνες και πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μην υπογράψετε τίποτα.

Υδροχόος

Γενικά : Ο έρωτας είναι γύρω σας σήμερα. Είναι τέλεια στιγμή να φροντίσετε να δείχνετε υπέροχοι και να καλέσετε κάποιο ιδιαίτερο άτομο για δείπνο. Ακόμα και αν είστε παντρεμένοι και ερωτευμένοι ίσως μπορείτε να εκμεταλλευθείτε αυτή την αυθόρμητη διάθεση και να σχεδιάσετε ένα ιδιαίτερο ραντεβού με τον/την σύντροφό σας. Ακόμα και οι παντρεμένοι πρέπει να παραμένουν ρομαντικοί.

Οικονομικά και καριέρα: Θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση στην δουλειά σήμερα. Θα είστε ανάμεσα σε 2 ομάδες που πιστεύουν ότι έχουν δίκιο, στους ανωτέρους και τους συναδέλφους σας. Φαίνεται ότι αυτό το άτομο που έχει την ευθύνη δεν δίνει σημασία σε κανέναν πια.

Ιχθύες

Γενικά: Σήμερα επιλέξτε την πρακτικότητα στο ντύσιμό σας. Ο έρωτας και το πάθος είναι ενισχυμένα και ίσως θέλετε να τα εκμεταλλευθείτε όσο μπορείτε. Μπορείτε να περιμένετε μια μεγάλη ανταμοιβή ως αποτέλεσμα των προσπαθειών που έχετε κάνει με την εμφάνισή σας.

Οικονομικά και καριέρα: Κάποιος στην δουλειά σας επιδεικνύεται. Έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση και χρησιμοποιεί την αλαζονεία για να κατευθύνει τους άλλους και να πάρει τα ηνία. Η καλύτερα στρατηγική για σήμερα είναι να αποφύγετε την επιρροή αυτού του ατόμου. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και την δουλειά σας.