Ημερήσιο ωροσκόπιο

Κριός

Γενικά: Ένας στεναχωρημένος φίλος ίσως χαρεί. Η ικανότητά σας να φροντίζετε και να ακούτε τους άλλους θα είναι ωφέλιμη. Θα πρέπει να φροντίσετε να μην κάνετε δικά σας τα προβλήματα των άλλων όμως. Η ζωή σας θα συνεχίσει να πηγαίνει καλά, με επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Διατηρήστε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας ενώ ακούτε και τους άλλους.

Οικονομικά και καριέρα : Κάποιος συνάδελφος είναι πολύ επικριτικός με την δουλειά σας σήμερα αλλά δεν πρέπει να το δείτε ως κάτι αρνητικό. Θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι προσπαθεί να σας βοηθήσει. Τα σχόλιά του σας οδηγούν προς την επιτυχία και θα πρέπει να ακούσετε προσεκτικά την κριτική του.

Ταύρος

Γενικά : Υπάρχουν πολλά σχέδια που πρέπει να ολοκληρωθούν και ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι. Η αποφασιστικότητά σας ίσως σας οδηγήσει να προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα και αυτό είναι απίθανο. Μην προσπαθείτε για όλα μόνοι σας. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοηθήσει. Ίσως τελικά καταφέρετε να προχωρήσετε αρκετά χωρίς να πιεστείτε ιδιαιτέρως.

Οικονομικά και καριέρα: Μάλλον είστε έτοιμοι να προχωρήσετε με την δουλειά σας και φαίνεται ότι οι γύρω σας σας κρατούν πίσω με κάποιον τρόπο. Ίσως είστε σε ομάδα που δεν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο με εσάς. Μην διστάσετε να ζητήσετε κάποια αλλαγή.

Δίδυμοι

Γενικά: Πηγαίνουν όλα καλά αλλά σήμερα ίσως είστε εξαιρετικά συγκεντρωμένοι. Ο δρόμος μπροστά σας φαίνεται καθαρός. Ανυπομονείτε για κίνητρο. Ίσως σκέπτεστε για ένα ταξίδι στο εξωτερικό και μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε τις σπουδές σας. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα να ξεκινήσετε την έρευνα και να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα: Οι καλές σχέσεις με τους άλλους είναι καταλύτης στην επιτυχία στην δουλειά σας. Μην υποτιμάτε την δύναμη που έχει ένα χαμόγελο στους συναδέλφους. Ίσως αυτό το πρόσωπο να σας κάνει μια χάρη κάποια στιγμή που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Καρκίνος

Γενικά: Η ενέργεια των άστρων σας προσφέρει καλά οικονομικά νέα. Ίσως κάποιο bonus που περιμένατε να σας δοθεί τώρα. Ίσως θέλετε να γιορτάσετε. Μια ευκαιρία να βγείτε έξω ίσως εμφανιστεί. Περάστε καλά και μην εκπλαγείτε από τα έντονα όνειρα σήμερα. Καλύτερα να τα σημειώσετε.

Οικονομικά και καριέρα: Μείνετε συγκεντρωμένοι στις δουλειές που έχετε τώρα και μην χάνεστε στα όνειρά σας. Δεν θα σας είναι δύσκολο να είστε συγκεντρωμένοι σήμερα. Μάλλον θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά. Ίσως περισσότερα από ότι νομίζατε.

Λέων

Γενικά: Σήμερα θα προσπαθήσετε πολύ στην δουλειά σας αλλά και για τις προσωπικές σας σχέσεις. Μάλλον θα είναι καλή στιγμή. Αν προτιμάτε να δουλεύετε μόνοι τώρα είναι καιρός να το σκεφθείτε σοβαρά αλλά και να εξερευνήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι ερωτικές σχέσεις που δημιουργούνται σήμερα μάλλον θα είναι καλές. Μην αφήνετε τον φόβο να μπει εμπόδιο στον δρόμο σας. Προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα: Το έργο πάνω στο οποίο δουλεύετε τώρα έχει πάρει μια απρόσμενη τροπή. Θα δείτε τελικά ότι αυτός ο δρόμος είναι καλύτερος. Ίσως πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα αλλά τελικά θα είναι για καλό.

Παρθένος

Γενικά: Δουλεύετε πολύ και η πίεση των τελευταίων ημερών ίσως σας κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι για οτιδήποτε. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας ακόμα υπάρχουν. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας αν προς το τέλος της ημέρας είστε ταλαιπωρημένοι. Θα μπορείτε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Χαλαρώστε στο σπίτι με ένα καλό βιβλίο.

Οικονομικά και καριέρα: Η παραγωγικότητά σας είναι εξαιρετική σήμερα και σας εκπλήσσει. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να μην χάσετε τον στόχο σας. Μην αφήνετε τις αθώες συζητήσεις να σας αποσπούν από την δουλειά σας.

Ζυγός

Γενικά: Ο έρωτας κάνει την εμφάνισή του για εσάς σήμερα ίσως μετά από μεγάλο διάστημα. Μια νέα αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας ίσως ενισχύσει τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας. Τα παιδιά ίσως είναι πηγή τρυφερότητας και ικανοποίησης. Ίσως θέλετε να κατευθύνετε την θετική ενέργεια σε μια δημιουργική δραστηριότητα και αυτό θα σας κάνει πολύ χαρούμενους.

Οικονομικά και καριέρα: Η ανταμοιβή θα εμφανιστεί σήμερα και θα είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνετε. Θα έχετε οικονομικά οφέλη και δεν πρέπει να φοβάστε να ισχυριστείτε ότι τα έχετε κερδίσει δίκαια. Έρχονται και άλλες επιτυχίες στον δρόμο σας.

Σκορπιός

Γενικά: Σήμερα ίσως κανονίσετε κάποια συνάντηση στο σπίτι σας, μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά. Ίσως είστε νευρικοί στην αρχή και να αναρωτιέστε αν όλα πηγαίνουν καλά αλλά οι προσπάθειές σας ίσως αποφέρουν το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως κάνετε νέες επαφές. Θα πρέπει να κάνετε μια βόλτα μετά. Το μυαλό σας είναι γεμάτο και πρέπει να χαλαρώσετε.

Οικονομικά και καριέρα: Πάρτε τον χρόνο σας να σταθεροποιηθείτε αντί να προχωράτε επικίνδυνα από σχέδιο σε σχέδιο. Θα είστε πιο παραγωγικοί στην δουλειά σήμερα αν χαλαρώσετε και οργανωθείτε. Θα έχετε πολύ βοήθεια.

Τοξότης

Γενικά: Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιες γραφειοκρατικές δουλειές σήμερα. Ίσως κάποιες υποθέσεις θέλουν την βοήθειά σας για να προχωρήσουν. Το μυαλό σας είναι σε σωστή κατεύθυνση σε ότι αφορά την επικοινωνία και οι ευκαιρίες ίσως είναι στον δρόμο σας. Προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα: Κάποιος στην δουλειά σας σας κρατά πίσω με κάποιον τρόπο. Μάλλον σας αποκρύπτει πληροφορίες σκόπιμα. Προσεγγίστε αυτό το άτομο ήρεμα και με ειλικρίνεια ώστε να μάθετε την αλήθεια. Τελικά θα πάρετε την βοήθεια που θέλετε.

Αιγόκερως

Γενικά: Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα ίσως αισθάνεστε ότι δεν προσπαθείτε να κινηθείτε μπροστά και ίσως πανικοβληθείτε. Αυτό θα είναι ένα καλό κίνητρο αλλά μάλλον πρέπει να πιεστείτε περισσότερο. Είστε σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσετε. Βρείτε τον ρυθμό σας.

Οικονομικά και καριέρα: Μην αφήσετε την αρνητική προσέγγιση να δημιουργήσει πρόβλημα στην δουλειά σας. Ίσως ενοχλείστε από τον αργό ρυθμό που προχωρούν όλα αλλά μην ανησυχείτε. Τα καλά πράγματα απαιτούν χρόνο. Η προσπάθεια για να φθάσετε τους στόχους σας είναι χρονοβόρα.

Υδροχόος

Γενικά: Αν και όλα πηγαίνουν καλά για εσάς η διάθεσή σας ίσως να μην είναι καλή σήμερα. Παρά τα καλά πράγματα στην ζωή σας ίσως αισθάνεστε λίγο στεναχωρημένοι. Μην είστε υπερβολικοί. Ασχοληθείτε με την δουλειά. Σήμερα βγείτε με φίλους και περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα: Είστε σε εξαιρετική θέση για να κάνετε το επόμενο μεγάλο επαγγελματικό βήμα σας. Να θυμάστε ότι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι το κλειδί της επιτυχίας. Μην ξεχνάτε αυτό είναι ένα από τα δυνατά σας σημεία.

Ιχθύες

Γενικά: Το να προσπαθείτε να καταφέρετε πολλά σήμερα ίσως σας ταλαιπωρήσεις σήμερα. Η ενέργειά σας δεν είναι όπως συνήθως και μάλλον έχετε νεύρα. Σκεφθείτε την κατάσταση και τις δουλειές σας. Βάλτε προτεραιότητες. Δεν θα συμβεί κάτι τρομερό αν δεν τα τελειώσετε όλα σήμερα. Το βράδυ κάντε κάτι που σας χαλαρώνει.

Οικονομικά και καριέρα: Μην κόβετε δρόμο σήμερα γιατί οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε καλά. Αντί να προσπεράσετε τον ανταγωνισμό ίσως τελικά μείνετε πίσω. Κάντε τα πράγματα σωστά και θα προοδεύσετε σήμερα.