Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά: Οι ερωτικές σχέσεις ίσως να μην πηγαίνουν όπως θα θέλατε αλλά μην αποθαρρύνεστε. Κάντε υπομονή και θα δείτε ότι τελικά τα πράγματα πηγαίνουν όπως θέλετε. Ίσως πρέπει να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας μιας και δεν θα μπορέσετε να πάρετε πολύ υποστήριξη από τους γύρω σας.

Οικονομικά και καριέρα: Η σκέψη σας είναι καθαρή και προσγειωμένα αλλά κάποιος άλλος σας βάζει αμφιβολίες στο κεφάλι σας. Κάποιος με διαφορετική οπτική από την δική σας. Ευθυγραμμιστείτε με την αλήθεια σας και όχι κάποιου άλλου.

Ταύρος

Γενικά: Μπορεί να προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με κάποιο άτομο για ένα θέμα που αφορά τον έρωτα και τελικά να μην τα καταφέρνετε. Θα αισθάνεστε ότι χρειάζεστε μεταφραστή για να γίνετε κατανοητοί. Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα πρέπει να κρατήσετε την επικοινωνία σας ανοιχτή. Να είστε πρακτικοί αλλά και ευαίσθητη στην προσέγγισή σας.

Οικονομικά και καριέρα: Ακούτε μια ιδέα και θέλετε να την προχωρήσετε. Θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι που είναι πιο εντυπωσιακό. Να είστε προσεκτικοί. Ο εντυπωσιασμός ίσως να μην είναι η καλύτερη προσέγγιση. Κάντε περισσότερη έρευνα και συλλέξτε και άλλα δεδομένα πριν προχωρήσετε.

Δίδυμοι

Γενικά: Είναι καλή στιγμή για έρωτα ακόμα και αν υπάρχει ψυχρότητα ανάμεσα σε εσάς και το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι πιθανό να εκτιμάτε τον χρόνο σας μαζί εξαιτίας της απόστασης μεταξύ σας. Αν δεν είστε σε σχέση τώρα θα δείτε ότι θα μπορείτε να κινηθείτε προς το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Οικονομικά και καριέρα: Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει σε μια υπέροχη ευκαιρία. Ίσως συναντήσετε κάποια εμπόδια αλλά μην παραιτηθείτε. Να είστε αισιόδοξοι και μην αφήνετε τίποτα να σας σταματήσει.

Καρκίνος

Γενικά: Είναι διαφορετικό να είστε φίλοι με κάποιο άτομο και άλλο το να ενισχύετε τον εγωισμό του/της για να είναι χαρούμενος/η. Φροντίστε να μην λέτε ψέματα γιατί ξέρετε ότι αυτά πραγματικά θέλει να ακούσει. Ένας φίλος είναι πραγματικά ειλικρινής ακόμα και αν τον/την πληγώσετε προσωρινά.

Οικονομικά και καριέρα: Η σκέψη σας είναι δημιουργική και πολύ προσγειωμένη. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας. Μην φοβάστε όσους σας τρομοκρατούν λέγοντας ότι ξέρουν καλύτερα από εσάς απλά γιατί είναι περισσότερο καιρό σε αυτή την δουλειά.

Λέων

Γενικά: Είναι σημαντικό να μην προσπαθείτε να κερδίσετε τον έρωτα και την εκτίμηση κάποιου ελέγχοντας τις αποφάσεις του. Είναι καιρός να αφήσετε τους άλλους να βάζουν τα όριά τους. Δώστε το περιθώριο να αποφασίσετε τι είναι το καλύτερο ώστε να μπορείτε να δράσετε αναλόγως. Μπορεί να ανακαλύψετε πράγματα που δεν τα ανακαλύπτατε αλλιώς.

Οικονομικά και καριέρα: Είστε εκνευρισμένοι από τις απορρίψεις αλλά δεν πρέπει. Το σύμπαν σας οδηγεί προς την σωστή κατεύθυνση. Κάποια πράγματα απλά συμβαίνουν. Αποδεχθείτε τα και προχωρήστε. Η σωστή ευκαιρία θα φανεί την σωστή στιγμή.

Παρθένος

Γενικά: Ίσως πρέπει να περιορίσετε την ταχύτητά σας σήμερα αναφορικά με τον έρωτα. Μην σκέπτεστε ότι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε τυχόν σχέσεις που δεν πάνε καλά αλλά να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να έχετε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στον χειρισμό σας. Το πρόβλημα είναι ότι ίσως έχετε μείνει στην φαντασία και όχι στην πραγματικότητα.

Οικονομικά και καριέρα: Δουλέψτε όπως θέλετε εσείς και μην αφήνετε τους άλλους να σας παρασύρουν σε καταστάσεις που δεν σας τιαιράζουν. Ακούστε το ένστικτό σας αντί να κατευθύνεστε από άτομα που υποστηρίζουν ότι ξέρουν καλύτερα από εσάς.

Ζυγός

Γενικά: Τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά για εσάς σήμερα και θα δείτε ότι κάποια πλευρά της ζωής σας που αισθανόσασταν ότι ήταν εκτός ισορροπίας τώρα επανέρχεται. Πιστέψτε ότι ο σχεδιασμός και η οργάνωσή σας επιτέλους αποδίδουν. Περάστε χρόνο με τον/την σύντροφό σας σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα: Τώρα είναι καλή στιγμή να αλλάξετε θέση ή επαγγεματική κατεύθυνση. Ακόμα και οι πιο μικρές αλλαγές έχουν μεγάλη επιρροή στην ζωή σας. Ίσως μια αλλαγή να κάνει μεγάλη αλλαγή στην συμπεριφορά σας συνολικά.

Σκορπιός

Γενικά: Οι περιορισμοί και η πειθαρχία μπορεί να μην είναι το δυνατό σας σημείο αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό χρειάζεστε κυρίως. Μην επεκτείνετε την ενέργειά σας σε πολλούς τομείς. Θα πρέπει να επικεντρώσετε τις προσπάθειές σας σε πράγματα που θεωρείτε σημαντικά. Φροντίστε να περάσετε έτσι την ημέρα σας. Δείξτε τρυφερότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οικονομικά και καριέρα: Υπάρχει ένταση αλλά αυτή η ένταση δυστυχώς θα αυξηθεί καθώς περνά η ημέρα. Η δυσκολία έχει να κάνει με τους άλλους και όχι με εσάς οπότε μην τα παίρνετε όλα προσωπικά. Αφήστε την δουλειά σας να φανεί.

Τοξότης

Γενικά: Θα πρέπει να εκτιμήσετε τα καλά πράγματα που έχετε σήμερα. Μην αφήνετε άλλη μέρα να περάσει χωρίς να ευχαριστήσετε τα άτομα που σας έχουν βοηθήσει. Κάντε μια καλή πράξη ή προσφέρετε την βοήθειά σας. Αυτά σας προσφέρουν ικανοποίηση και δεν χρειάζεται να αναζητήσετε κάτι καλύτερο ή μεγαλύτερο.

Οικονομικά και καριέρα: Δεν θα μπορείτε να σκεφθείτε σωστά αν βρεθείτε αγχωμένοι. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας βάζουν σε αυτή την θέση. Θα πρέπει να προστατεύετε τον εαυτό σας και να μην αφήνετε τους άλλους να επιρεάζουν την διάθεσή σας.

Αιγόκερως

Γενικά: Όσον αφορά θα ερωτικά θέματα ίσως πρέπει να χαλαρώσετε λίγο. Μια επιθετική προσέγγιση ίσως απομακρύνει το άτομο που σας ενδιαφέρει αντί να το φέρει πιο κοντά. Να θυμάστε ότι ο έρωτας θέλει 2. Μην κάνετε τα πράγματα όπως θέλετε εσείς. Είναι σημαντικό να αναλογίζεστε τις σκέψεις του/της συντρόφου σας κάθε στιγμή.

Οικονομικά και καριέρα: Θα υπάρχει ένταση που θα αναπτύσεται καθώς περνά η ημέρα. Κάποιος φαίνεται ότι ενοχλείται από κάτι που έχετε επιτύχει στην δουλειά σας. Μην επιτρέπετε στην ζήλια τους να σας αποθαρρύνει.

Υδροχόος

Γενικά: Μπορεί να ανακαλύψετε ότι η γοητεία σας είναι πολύ έντονη τώρα. Θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρία να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Κάντε πιο έντονες τις σχέσεις σας με τις πράξεις και τα λόγια σας. Η διάθεσή σας είναι πολύ αισθησιακή σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα: Ξέρετε ότι έχετε δίκιο. Το να προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους είναι ένα άλλο θέμα. Θα σας είναι δύσκολο να πείσετε όσους έχουν εξουσία. Θα θέλουν κυρίως να διαφωνούν.

Ιχθύες

Γενικά: Θα πρέπει να έχετε μια πιο συντηρητική προσέγγιση απέναντι στις πράξεις σας σήμερα όπως και στον τρόπο που ντύνεστε. Οι άλλοι ίσως απορρίψουν κάτι πολύ έντονο. Η μόδα είναι σημαντική για εσάς και αυτό δεν είναι κακό. Μην υποτιμάτε την δύναμη της εμφάνισης.

Οικονομικά και καριέρα: Ξέρετε κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι και σας αρέσει να έχετε αυτή την δύναμη. Να είστε προσεκτικοί. Δεν είναι καιρός τώρα να πληγώνετε τους άλλους με κουτσομπολιά και φήμες. Ο τρόπος αυτός θα γυρίσει εναντίον σας αργότερα.