Ηλικιωμένη καρφώθηκε με το αυτοκίνητο της σε νοσοκομείο της Σουηδίας

Τρία άτομα τραυματίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Σουηδία, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διερχόμενους πεζούς έξω ακριβώς από το νοσοκομείο στην Στοκχόλμη.

Σύμφωνα με τα σουηδικά μέσα ο αριθμός των πεζών δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα από τις αρχές ούτε και η σοβαρότητα των τραυματισμών. Παράλληλα, ο ένας εκ των τραυματιών μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινή κλινική.

Σε σύντομη ενημέρωση της, η τοπική Αστυνομία, τόνισε ότι το συμβάν δεν έχει καμιά σχέση με τρομοκρατική ενέργεια. Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της δήλωσε σε σουηδική εφημερίδα ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο οδηγείτο από ηλικιωμένη γυναίκα, που όπως φαίνεται από της πρώτες εξετάσεις, πάτησε κατά λάθος βενζίνη  με αποτέλεσμα να παρασύρει τον κόσμο που ήταν στο πεζοδρόμιο και να «καρφωθεί» στην πρόσοψη του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σουηδική πρωτεύουσα τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα και οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για τρομοκρατικό χτύπημα. Η ανησυχία είναι ακόμα πιο έντονη μετά από την τρομοκρατική επίθεση του περασμένου Απριλίου, κατά την οποία ένα κλεμμένο φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε πέντε ανθρώπους έξω από εμπορικό κέντρο.