Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αυτή η έκλειψη είναι σε σύνοδο με τον τυχερό Δία! Ο Δίας θα σας δώσει μια δυναμική ώθηση για να φτάσετε στις πιο μύχιες επιθυμίες σας, εκείνες που ούτε καν τολμάτε να ονοματίσετε…. είτε αφορούν τον έρωτα και τις σχέσεις, είτε την ευημερία, τα χρήματα και την καριέρα σας. Τι σημαίνει αυτή η Νέα Έκλειψη Ηλίου της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω για το ζώδιό σας? Ελέγξτε το ωροσκόπιο σας και θυμηθείτε: αυτά είναι θέματα που θα καθορίσουν το σκηνικό….και θα σας ακολουθούν μέχρι το 2020!

Κριός

Ποιος θέλετε να είστε όταν μεγαλώσετε, αγαπητέ Κριέ? Τι? Έχετε ήδη μεγαλώσει? Σίγουρα όχι! Υπάρχουν πάντα περισσότερα πράγματα να κάνουμε και νέοι στόχοι για να επιδιώξουμε. Αυτή η έκλειψη στον Αιγόκερω ανοίγει ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στην καριέρα σας και τη γενική κατεύθυνση….όπως και τον προσανατολισμό σας στη ζωή. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι στο χέρι σας να αναλάβετε τα ηνία της ζωής σας και να την κατευθύνετε εκεί που θέλετε! Κανείς άλλος δεν θα το κάνει για σας. Ήρθε η ώρα να αδράξετε την ευκαιρία, και να γίνετε ο αφέντης του εαυτού σας. Ανακαλύψτε τα ταλέντα σας! Είστε εμπνευσμένοι για να δώσετε τον εαυτό σας, την αγάπη, την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σας….. με τέτοιο τρόπο, ώστε να ωφεληθούν και άλλοι.

Ταύρος

Υπάρχει ένα τεράστιο γκονγκ στον ουρανό, αγαπητέ Ταύρε, και σας καλεί να ζήσετε την περιπέτεια. Τι είδους περιπέτεια? Το δικό σας μοναδικό ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού σας, φυσικά! Κι αυτό χτυπάει τώρα. Χρειάζεστε ένα ανθεκτικό σκάφος, γιατί αυτό θα είναι ένα πολύ μακρύ και απαιτητικό ταξίδι, αλλά θα βγείτε από αυτό σοφότεροι, έχοντας αποκρυσταλλώσει τις σκέψεις σας σε μια ισχυρή και νέα προσωπική φιλοσοφία. Αν εργάζεστε στον ακαδημαϊκό χώρο, στις εκδόσεις ή στα μέσα ενημέρωσης, ετοιμαστείτε να τα αντιμετωπίσετε με μεγάλη σοβαρότητα. Οι δικοί σας άνθρωποι, είναι η έμπνευσή σας…..και όποια προβολή ξεκινήσετε τώρα, είναι βέβαιο ότι θα έχει σημαντικό αντίκτυπο.

Δίδυμοι

Αυτή η ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω φτάνει βαθιά μέσα στην ίδια σας την ψυχή, αγαπητέ Δίδυμε, και ζητά το φαινομενικά αδύνατο από σας. Όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο φυσικά, ειδικά για έναν Δίδυμο! Και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τολμήσετε να το αντιμετωπίσετε. Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε αυτή την ολική μετασχηματιστική αλλαγή! Απομακρύνετε από τη ζωή σας, ό,τι δεν λειτουργεί. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναλάβετε τον έλεγχο, και ν’ ακολουθήσετε τους στόχους που σας εμπνέουν. Μια σοβαρή και απαιτητική φάση ξεκινάει στα ερωτικά σας…και ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθείτε και να κοιτάξετε την γυμνή αλήθεια καταπρόσωπο. Τα οικονομικά σας χρειάζονται επίσης μια έντονα κριτική ματιά τώρα – ιδιαίτερα ό,τι σχετίζεται με κοινούς λογαριασμούς, φόρους, δάνεια και επενδύσεις.

Καρκίνος

Πώς αντιμετωπίζετε αυτές τις μέρες τους άλλους ανθρώπους, αγαπητέ Καρκίνε? Είναι πολύ σκληρή δουλειά να τους αντιμετωπίζετε με καλοσύνη καταβάλλοντας προσπάθειες….αλλά με μικρή ανταμοιβή. Όλα αυτά όμως…πρόκειται ν’ αλλάξουν. Αυτή η ηλιακή έκλειψη στο αντίθετο ζώδιο από το δικό σας, ξεκινάει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στη ζωή και τις σχέσεις σας. Έχει έρθει η στιγμή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να τιμήσετε τις ευθύνες σας και να καλέσετε το ταίρι σας να τιμήσει τις δικές του, να γίνετε ισότιμοι σύντροφοι και να βάλετε τις υπογραφές σας. Ένας συνεργάτης, πελάτης, πράκτορας, εργολάβος ή μεσάζων με τον οποίο υπογράφετε τώρα, θα μπορούσε να είναι μαζί σας για πολύ καιρό. Οι διεθνείς συνδέσεις, ο ακαδημαϊκός χώρος και οι εκδόσεις, είναι πηγές έμπνευσης.

Λέων

Πώς έχουν τα πράγματα αγαπητέ Λέοντα ? Τι συμβαίνει με την υγεία σας? Αν χωλαίνετε τώρα, ήρθε η ώρα να πάρετε τα πράγματα στα δικά σας χέρια. Μην περιμένετε τίποτα καλό, μένοντας απλά στις επιθυμίες και τις ελπίδες να καλυτερεύσουν τα πράγματα. Τι μπορείτε να κάνετε για την κατάστασή σας, εδώ και τώρα? Είστε τελικά υπεύθυνοι για την υγεία και την ευημερία σας, για τα εργασιακά σας και για τον τρόπο ζωής που επιλέγετε. Αυτό που κάνετε στην καθημερινότητά σας, σύντομα αρχίζει να σας αντιπροσωπεύει. Είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα? Αν όχι, αλλάξτε τις συνήθειες σας, μάθετε νέα πράγματα ή τελειοποιήστε τις δεξιότητές σας. Μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να βελτιώσετε τη ζωή σας σε κάθε επίπεδο! Αυτή η ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σας αναγκάζει να ρίξετε μια ρεαλιστική ματιά στις επιλογές που έχετε για τα επαγγελματικά σας, την υγεία και τον τρόπο ζωής σας, ώστε να τους δώσετε…ψυχή!

Παρθένος

Είστε ένα πολύ επιφυλακτικό και τελειομανές ζώδιο…αγαπητέ Παρθένε. Αλλά οι μέρες που μένατε στις σκιές και αφήνατε τους άλλους να πάρουν όλη την αγάπη και τη δόξα… είναι για τα καλά πίσω σας πλέον. Έχετε ένα μοναδικό ταλέντο…. και ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε τον εαυτό σας, να του δώσετε έκφραση και να τη μοιραστείτε με τον κόσμο. Αυτή η έκλειψη, σας καλεί να λάβετε σοβαρά τα χόμπι, τα ενδιαφέροντα και τη δημιουργικότητά σας. Ρισκάρετε και μετατρέψτε τα χαρίσματά σας, σε ένα επαγγελματικό επιχείρημα. Προσπαθείτε για ένα μωρό? Σταματήστε να επιθυμείτε κάτι και πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας. Αρχίστε να παρακολουθείτε τη γονιμότητά σας. Εξετάστε τους φόβους σας. Δείτε έναν ειδικό! Αυτή η έκλειψη σας δίνει το κλειδί που ξεκλειδώνει την καρδιά σας, φέρνοντας αγάπη στη ζωή σας. Είσαστε ελεύθεροι? Όλα αυτά σύντομα θα αλλάξουν! Η αγάπη χτυπά στην πόρτα σας το 2020 και, ανεξάρτητα από το τι επιθυμεί η καρδιά σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε μ’ αυτό. Αφήστε τους άλλους να σας εμπνεύσουν και να σας βγάλουν από το καβούκι σας!

 Ζυγός 

Ήρθε η ώρα για μια μεγάλη αναδιάρθρωση, αγαπητέ Ζυγέ. Τα θεμέλια της ζωής σας έχουν καταρρεύσει! Και τώρα προχωράτε…. επιθυμώντας κι ελπίζοντας πως όλα θα αποδειχθούν εντάξει. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη! Δεν έχει νόημα να είστε παθητικοί….όταν διακυβεύονται τόσα πολλά. Μπορεί να κληθείτε να αναλάβετε τις οικογενειακές επιχειρήσεις, να μετακομίσετε, να φροντίσετε έναν γέρο γονιό, να λύσετε μια υποθήκη ή να πραγματοποιήσετε μερικές σημαντικές ανακαινίσεις στο σπίτι σας. Και δεδομένου ότι πρέπει να δώσετε πολύ ενέργεια και προσοχή σ’ αυτό, ίσως να σχεδιάσετε τη ζωή σας ακριβώς όπως τη θέλετε, από τα θεμέλια! Μ’ αυτό τον τρόπο θα οικοδομήσετε το μέλλον σας. Κάντε μεγάλες σκέψεις. Ποιος τρόπος ζωής θα σας εμπνεύσει? Χρησιμοποιήστε τον για να βρείτε αυτό… που θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου.

Σκορπιός

Είστε διάσημοι για το Μακιαβελικό μυαλό σας, αγαπητέ Σκορπιέ, και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τις υπέροχες διανοητικές σας ικανότητες, έξυπνα. Έχετε στα σκαριά κάτι σοβαρό….είτε πρόκειται για ένα προσεχές βιβλίο, για το δικό σας blog ή για το κανάλι σας στο YouTube, για ένα μνημειώδες επιχειρηματικό συμβόλαιο ή για ένα σχέδιο για την ανάληψη των ζητημάτων της γειτονιάς σας. Σήμερα είναι οι γείτονες…. αύριο ο κόσμος! Μια ιδέα διαμορφώνεται στο μυαλό σας και, μετά την έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου, θα σας κρατήσει για πάντα, ζητώντας την απόλυτη εστίασή σας. Αυτό είναι μεγάλη δουλειά! Συμμετέχετε υπεύθυνα και σοβαρά με την βαρύτητα που αρμόζει. Θα ακολουθήσετε την καρδιά σας, θα εκφράσετε τα ταλέντα σας και θα πάρετε έναν υπολογιζόμενο κίνδυνο. Ένας αδελφός/η, θα μπορούσε να είναι στο μυαλό σας.

Τοξότης

Σκέφτεστε τα χρήματα, αγαπητέ Τοξότη. Κάθεστε σε ένα πραγματικό ορυχείο κερδών, πόρων, εξουσίας και πλούτου…. και το βασικό ερώτημα τώρα είναι: πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα αυτά? Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε το μέλλον σας, να εδραιώσετε την επιχείρησή σας ή να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια και τους πόρους σας έξυπνα και κερδοφόρα? Αυτή είναι η στιγμή για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα αυτοπεποίθησης καταπρόσωπο και να κάνετε κάτι γι’ αυτά. Ποια είναι η στάση σας απέναντι στα χρήματα? Κάντε μια ανανέωση. Να έχετε φιλόδοξα σχέδια, αλλά να κάνετε μικρά και προσεκτικά βήματα. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα έχετε χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία, χωρίς να το καταλάβετε! Αλλά πρέπει πρώτα να επενδύσετε στον εαυτό σας, να φροντίσετε το σώμα σας και να εξετάσετε προσεκτικά τι είναι το πιο σημαντικό για σας. Ο χρόνος που περνάτε μόνοι με τον εαυτό σας, καθώς και το σπίτι και η οικογένειά σας…. θα μπορούσαν να αποτελέσουν έμπνευση.

Αιγόκερως

Να είσαστε από τους ανθρώπους, που ζουν στον 21ο αιώνα! Αυτή η έκλειψη στον Αιγόκερω είναι το μπουκάλι που εκτοξεύει στα ύψη, όλες τις σχέσεις σας. Κρατάτε το πεπρωμένο σας στα χέρια σας, αγαπητέ Αιγόκερε. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε σοβαρά, για το τι θέλετε να κάνετε μ’ αυτό. Πρόκειται για μια εποχή που χαιρετίζουμε τις ευθύνες και τις προκλήσεις. Αλλά πρέπει να είσαι πιστοί στον εαυτό σας. Αν μέχρι τώρα κυνηγούσατε τους στόχους άλλων ανθρώπων, ήρθε η ώρα να τα αφήσετε όλα αυτά….και να προσδιορίσετε τι είναι αυτό που θέλετε. Αν είναι απαραίτητο, προετοιμαστείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν. Με τις εκλείψεις στο ζώδιό σας, η πρόοδό σας θα είναι γρήγορη και πολύ δυναμική. Τα βιβλία, οι διάφορες ιδέες που συλλέγετε, καθώς και η συγγραφή, αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Υδροχόος

Από όλα τα ζώδια, εσείς περάσατε δυσκολότερα Υδροχόε. Υπάρχει μια μεγάλη παρέα, που έχει συγκεντρωθεί στο πιο κρυφό μέρος του ωροσκοπίου σας, αποστραγγίζοντας την ενέργειά σας για χρόνια. Έχετε δουλέψει σκληρά? Υποφέρετε χωρίς ανάπαυση? Έχετε κάνει θυσίες…. με μηδενική ελπίδα για ανταπόδοση? Έχετε κυριολεκτικά εξαντληθεί….και αυτή η έκλειψη είναι ένα μεγάλο ξύπνημα. Πρέπει να ησυχάσετε. Να αποδεσμευτείτε. Ξεκουραστείτε και αποκαταστήστε τον εαυτό σας. Έχετε κουβαλήσει τον κόσμο στους ώμους σας, αλλά το μεγαλύτερο καθήκον σας, είναι απέναντι στον εαυτό σας. Αν δεν είστε εσείς καλά, τότε θα υποφέρουν και όλοι οι άλλοι! Αυτή η δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου στον Αιγόκερω φέρνει στο φως αυτό που έχει περάσει στις σκιές, αποκαλύπτοντας τι βρίσκεται κάτω από αυτό. Επιτρέπει το ξεκίνημα μιας μακρόχρονής διαδικασίας, όπου θα αποχωριστείτε ένα τεράστιο και βαρύ σάκο στη στιγμή…. έτσι ώστε η θεραπεία σας, να μπορέσει τελικά να ξεκινήσει.

Ιχθύες

Ο κόσμος αλλάζει μπροστά στα μάτια σας, αγαπητοί Ιχθύες, και ήρθε η ώρα να αποφασίσετε πού ανήκετε μέσα σ’ αυτόν. Ποια είναι η θέση σας σε αυτήν την παγκόσμια κοινότητα? Ποιον αποκαλείτε φίλο και συνεργάτη? Ποια είναι τα ιδανικά, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας και οι άνθρωποι με τους οποίους τα μοιράζεστε? Αυτά είναι πολύ σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να αναρωτηθείτε σχετικά με αυτή την ετήσια ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, γιατί θα αποφασίσουν το μέλλον σας. Θα καθορίσουν τον άνθρωπο που επιθυμείτε να είστε και τον κόσμο στον οποίο θέλετε να ζήσετε. Ήρθε η ώρα να κάνετε τη δική σας μοναδική συνεισφορά σ’ αυτόν τον κόσμο! Ποια θα είναι? Η συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους και κοινότητες θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε ένα μέλλον…κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Ζητάτε να συμμετέχετε σε κάτι μεγαλύτερο και αυτή είναι η αρχή αυτού του ταξιδιού. Είσαστε μία «μούσα», αγαπητοί Ιχθύες. Βρείτε λοιπόν τους ανθρώπους σας…. και εμπνεύστε τους!