Ζώδια – Προβλέψεις: Μία Κυριακή με ευχάριστες εκπλήξεις

Ζώδια – Προβλέψεις: Μία Κυριακή με ευχάριστες εκπλήξεις

Κριός

Τώρα που τα πράγματα έχουν ηρεμήσει, θα είσαι σε θέση να αφιερώσεις χρόνο σε φίλους που χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξή σου. Μπορεί να αισθάνεσαι πως δεν είσαι ιδιαίτερα κατάλληλη για να ανταπεξέλθεις, αλλά μην ανησυχείς. Μπορείς να το κάνεις, ακόμα κι αν η πορεία μπορεί να γίνει δύσκολη κατά καιρούς.

Ταύρος

Είναι μέρα με ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτές οι νέες εξελίξεις θα σε κάνουν πολύ χαρούμενη. Αυτό το εξαιρετικά θετικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να φέρεις σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου και να υιοθετήσεις στρατηγικές νίκης. Μην αμφισβητείς τις κινήσεις σου, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πετύχεις.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά ήρεμη. Εκμεταλλεύσου την αλλαγή της ενέργειας για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου. Επικεντρώσου στην επίλυση των ζητημάτων που σου προκαλούν άγχος και σε κρατούν πίσω. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μάθεις μερικές αλήθειες, αλλά αυτές θα σε βοηθήσουν στο μέλλον. Έχοντας αφαιρέσει τις πηγές του άγχους από τη ζωή σου, θα είσαι σε θέση να κάνεις εποικοδομητικά βήματα για να την βελτιώσεις!

Καρκίνος

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, γι’ αυτό φρόντισε να αποφύγεις κάποια σημεία συζήτησης που πιθανόν να προκαλέσουν διαφωνίες και εντάσεις. Σε κάθε περίπτωση, παρέμεινε ψύχραιμη και προσπάθησε να είσαι όσο πιο διπλωμάτισσα μπορείς. Νιώθεις λίγο υποτονική, με αποτέλεσμα και μόνο η σκέψη μιας αντιπαράθεσης, να σου προκαλεί νευρικότητα.

Λέων

Παλιά άλυτα προβλήματα επανέρχονται στην επιφάνεια κι αυτή τη φορά αναγκάζεσαι να τα λύσεις, μια για πάντα. Προχωρώντας προς την εξέλιξή σου, βεβαιώσου ότι δεν παραμελείς ενοχλητικά ζητήματα. Αντιθέτως, ανάγκασε τον εαυτό σου να τα αντιμετωπίσει, αμέσως μόλις προκύψουν. Ακολούθησε μια πιο προσεκτική και συνετή προσέγγιση στη λήψη αποφάσεων, ώστε να μην οδηγηθείς εκτός πορείας παίρνοντας κακοσχεδιασμένες και βιαστικές αποφάσεις.

Παρθένος

Αφιέρωσε λίγο χρόνο σήμερα και κάνε τον προσωπικό σου απολογισμό. Η μέρα είναι ιδανική για ενδοσκόπηση. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς από τη φασαρία και ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Θα σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις και θα αναθεωρήσεις τις μεθόδους σου. Μην το παρακάνεις όμως. Θα χρειαστεί να διατηρήσεις επαφή με την πραγματικότητα, ώστε να μπορέσεις να επιστρέψεις γρήγορα στον έξω κόσμο, μόλις οι ρυθμοί αυξηθούν ξανά.

Ζυγός

Χρειάστηκε να αντιμετωπίσεις κάποιες ραγδαίες εξελίξεις τον τελευταίο καιρό και είναι φυσικό να νιώθεις πως έχεις ξεφύγει εντελώς από το καθημερινό σου πρόγραμμα. Βρες χρόνο για να χαλαρώσεις και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μόλις το κάνεις, θα είσαι έτοιμη να συγκεντρωθείς για άλλη μια φορά στο να επαναφέρεις τη ζωή σου σε τάξη, ώστε να μπορέσεις να χαλαρώσεις.

Σκορπιός

Είσαι γεμάτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση σήμερα κι αυτό θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση για να θέσεις σε κίνηση όλα τα σχέδιά σου. Έχεις όλες τις πιθανότητες επιτυχίας! Απέφυγε τις περικοπές προσπαθώντας να τελειώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται τις υποχρεώσεις σου, γιατί θα το μετανιώσεις. Γίνε λίγο πιο εξωστρεφής, δίνοντας στους άλλους την ευκαιρία να σε βοηθήσουν. Σου επιφυλάσσονται πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που θα βελτιώσουν σημαντικά τη διάθεσή σου.

Τοξότης

Τα πράγματα εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα… και θα πρέπει να εμφανίσεις κάποια αστραπιαία αντανακλαστικά, αν θέλεις να απαντήσεις στα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μην χάσεις τον έλεγχο της κατάστασης. Μην αφήνεις τα νεύρα σου να σε επηρεάσουν και έλεγξε την ψυχραιμία σου. Διαφορετικά θα πεις και θα κάνεις πράγματα, που αργότερα θα μετανιώσεις. Κάνε τη λογική οδηγό σου, παρέμεινε ήρεμη… και θα τα καταφέρεις.

Αιγόκερως

Θέλεις πραγματικά να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο και συνεχίζεις να το κάνεις.. αλλά χωρίς καμία χαρά. Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά στην πραγματικότητα είσαι πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου σου. Μην τα παρατάς λοιπόν και μην αφήσεις όλες τις προσπάθειές σου να πάνε χαμένες. Υπάρχει κάποια μισοτελειωμένη δουλειά που δεν έχεις ακόμη τακτοποιήσει και σε ενοχλεί βαθιά μέσα σου. Κάνε τώρα αυτό που δεν είχες ποτέ το κουράγιο να κάνεις στο παρελθόν. Ποτέ δεν είναι αργά!

Υδροχόος

Θα είναι μια θετική και υπέροχη μέρα η σημερινή, ειδικά όταν σε ό,τι αφορά την καριέρα σου, όπου θα έχεις κάποιες νίκες – ακόμη και άνοδο! Μην τρελαθείς από τον ενθουσιασμό σου όμως, γιατί μπορεί να σκοντάψεις, να κάνεις λάθος ή να πέσεις σε παγίδα. Προσπάθησε να κρατήσεις και τα δύο πόδια σου, σταθερά στο έδαφος. Βασίσου στην εσωτερική σου σοφία, ακολούθησε τα ένστικτά σου…. και θα είσαι περήφανη.

Ιχθύες

Είσαι έτοιμη να επανεξετάσεις πολλές πτυχές της ζωής σου και να αλλάξεις τη στρατηγική σου… όπου βλέπεις ότι δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορείς να βάλεις ένα τέλος σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και να κάνεις μια νέα και πιο οργανωμένη αρχή. Ξέρεις τι θέλεις… και γνωρίζεις τα δυνατά σου σημεία. Αυτό είναι που σου επιτρέπει να είσαι πιο δυναμική και αισιόδοξη για το μέλλον.