Ζώδια: Νέα σελήνη στους Ιχθύες – Πρόσεχε τι εύχεσαι

Ζώδια: Νέα σελήνη στους Ιχθύες – Πρόσεχε τι εύχεσαι

Κάτω από την επιρροή του μεταβλητού υδάτινου ζωδίου, μπορεί να παρασυρθούμε από έναν ωκεανό συναισθημάτων – ή να παρασυρθούμε από τα δικά μας συνειδησιακά ρεύματα.

Όταν ο ήλιος και η σελήνη ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο των Ιχθύων, πηγαίνουμε κι εμείς για «ψάρεμα»: για δημιουργική έμπνευση και διαισθητικές ιδέες….. για ανεπιφύλακτη αποδοχή, συμπόνια και αγάπη- ή για οτιδήποτε άλλο, που μας κάνει να αισθανόμαστε μια βαθύτερη αίσθηση πνευματικής σύνδεσης.

Απλώς αν ανοίξουμε τις καρδιές μας και είμαστε δεκτικοί σ’ αυτές τις ενέργειες, προσκαλούμε περισσότερη απόλαυση στη ζωή μας.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα τώρα, καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας κάνουν τη δική τους σύνοδο στους Ιχθύες . Η ζωντανή φαντασία του Ποσειδώνα, σε συνδυασμό με τις δυνάμεις έλξης της Αφροδίτης, μας δίνουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να απεικονίσουμε και να μαγνητίσουμε τις επιθυμίες της καρδιάς μας. Το δύσκολο μέρος είναι να ξεκαθαρίσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Ενώ η σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα είναι ιδανική για την πραγματοποίηση των ονείρων μας, μπορεί επίσης να δημιουργήσει κάποια σύγχυση γύρω από τις αξίες και τις επιθυμίες μας. Έτσι, σ’ αυτό το νέο φεγγάρι, αξίζει να λάβετε υπόψη σας πως πρέπει να προσέχετε τι εύχεστε.

Όμως δεν αφορά μόνο το ότι πρέπει να γνωρίζουμε τι θέλουμε. Στην ιδανική περίπτωση, μπορούμε επίσης να διατυπώσουμε τον λόγο που το θέλουμε.

Το εξάγωνο του φεγγαριού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενθαρρύνει να σκάψουμε βαθύτερα τα υποκειμενικά μας κίνητρα. Όχι με παρανοϊκό ή ύποπτο τρόπο, αλλά απλά για να βεβαιωθούμε ότι οι προθέσεις μας είναι καθαρές – και οι προσδοκίες μας στηρίζονται στην πραγματικότητα. Εξάλλου, προτού μεταμορφώσουμε τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε προς το καλύτερο, πρέπει να τις αποδεχτούμε όπως είναι σήμερα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τις σκιές μας και να ανταποκριθούμε σ’ αυτές με αγάπη και χάρη. Απλά να θυμάστε, πως υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της αποδοχής και της δραστηριοποίησης. Και οι Ιχθύες έχουν την τάση να θολώνουν αυτά τα όρια – οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πού να σχεδιάσετε τη γραμμή. Καθώς η Σελήνη στους Ιχθύες τετραγωνίζει τον αστεροειδή «Ήρα» στον Τοξότη, δοκιμάζονται οι δεσμεύσεις και κάθε είδους συμβάσεις. Προκαλούμαστε να «εξασκήσουμε αυτό που κηρύττουμε» στις προσωπικές μας σχέσεις και να συνδεθούμε μεταξύ μας με τον πραγματικό μας εαυτό κι όχι με τις εξιδανικευμένες εικόνες μας.

Επίσης, να θυμάστε ότι ο καθένας βρίσκεται στο δικό του ταξίδι. Είναι δελεαστικό, κάτω από ένα φεγγάρι στους Ιχθύες, να αναλάβει ο ένας τα συναισθήματα του άλλου. Αλλά με τον αστεροειδή «Δήμητρα» σχεδόν σε σύνοδο με τον Χείρωνα στον ανεξάρτητο Κριό, ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τη δική μας θεραπεία και φροντίδα.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κανέναν άλλο να μας ολοκληρώσει ή να κάνει πράγματα για μας που δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε εμείς για τον εαυτό μας. Είμαστε όλοι μαζί…..και μια αγαπημένη λέξη ή σκέψη του ενός προς τον άλλον…μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή του αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς, ο Ερμής μετακινείται στους Ιχθύες δύο ημέρες μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη, ανοίγοντας τα κανάλια της συμπονετικής επικοινωνίας.

Ιχθύες

“Ποιος είμαι εγώ για να κρίνω τους άλλους;” Είναι αυτή η άποψή σας, που σας ωθεί να δείχνετε τη συμπάθειά σας στους άλλους. Ωστόσο, σας είναι συχνά πιο εύκολο να δείχνετε συμπόνια για τους φίλους σας από το να δείχνετε την ίδια καλοσύνη απέναντι στον εαυτό σας. Αυτό το νέο φεγγάρι είναι μια ευκαιρία να τα αλλάξετε όλα αυτά – και ίσως να γίνετε ο καλύτερος φίλος του εαυτού σας.

Κριός

Η αγάπη είναι το μόνο που υπάρχει Κριέ – και βαθιά στην καρδιά σας, το γνωρίζετε ήδη. Αλλά η ζωή στον «πραγματικό κόσμο», με όλες τις απαιτήσεις της, τείνει να κρύβει αυτήν την πνευματική συνειδητοποίηση. Ευτυχώς, αυτή η νέα σελήνη σας φέρνει πίσω στο κέντρο σας. Ο διαλογισμός και οι οραματισμοί σας, είναι εξαιρετικοί τρόποι για να επανασυνδεθείτε με το πνεύμα… και τον εαυτό σας.

Ταύρος

Η ομαδική εργασία κάνει το όνειρο να λειτουργεί, Ταύρε. Έτσι, σ’ αυτό το νέο φεγγάρι, ψάχνετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που μοιράζονται το όραμά σας. Όμως ακόμη πιο σημαντικό από το να βρείτε ομοϊδεάτες φίλους, είναι να συνδεθείτε με ανθρώπους που έχουν μια καρδιά σαν τη δική σας. Ό, τι κι αν ονειρεύεστε μαζί, αφήστε την αγάπη να είναι η έμπνευσή σας.

Δίδυμοι

Ζείτε το όνειρο, Δίδυμοι; Γιατί κατά τα φαινόμενα μ’ αυτό το νέο φεγγάρι….φαίνεται πως το ζείτε. Όμως τα φαινόμενα εξαπατούν….και μόνο εσείς γνωρίζετε τι βρίσκεται βαθιά στην καρδιά σας. Η ιδανική περίπτωση θα είναι η ζωή σας να σας εμπνέει… όσο εμπνέει και τους άλλους. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει να ονειρευτείτε κάτι νέο.

Καρκίνος

Μερικές φορές το να είσαι καλός είναι πιο σημαντικό από το να είσαι σωστός. Και για εσάς, Καρκίνε, αυτή η νέα σελήνη είναι σίγουρα μία από αυτές τις εποχές. Χαλαρώστε λίγο τους προσωπικούς σας κανόνες και αντισταθείτε στην επιθυμία να κάνετε κριτική ηθικής – τουλάχιστον προς το παρόν. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για ενσυναίσθηση και κατανόηση.

Λέων

Υπάρχουν περισσότερα από όσα βλέπει το μάτι! Λέοντα, αυτό το νέο φεγγάρι ξυπνά το ενδιαφέρον σας για τις αόρατες διαστάσεις της ζωής. Είστε περισσότερο ευαίσθητοι στις λεπτές ενέργειες και ίσως ακόμη πιο δεκτικοί σε πνευματικά και μυστηριακά μηνύματα της «άλλης πλευράς». Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αποδεχτείτε τα πάντα με τυφλή πίστη. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και ακούστε την καρδιά σας.

Παρθένος

Ρομαντικό ή πλατωνικό Παρθένε…. αυτό το νέο φεγγάρι θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας όμορφης σχέσης. Διαπιστώνετε ότι όσο περισσότερο ψάχνετε το καλό στους άλλους, τόσο πιο αξιαγάπητοι γίνονται – και τόσο περισσότερο προσελκύονται σε εσάς. Απλά να θυμάστε, πως δεν υπάρχει τριαντάφυλλο χωρίς αγκάθια.

Ζυγός

Η αγάπη δεν είναι μόνο κάτι που νιώθουμε στις καρδιές μας, αλλά και κάτι το οποίο δουλεύουμε για να διατηρήσουμε. Ανεξάρτητα από το αν αισθάνεστε την αγάπη σ’ αυτό το νέο φεγγάρι, προσπαθήστε να ενεργήσετε με αγάπη απέναντι στον εαυτό σας και τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Τα ζεστά κι όμορφα συναισθήματα…. θα ακολουθήσουν.

Σκορπιός

Για εσάς, η δημιουργικότητα είναι καλύτερη… όταν έχει θεϊκή έμπνευση! Όμως για να την διοχετεύσετε, πρέπει να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί με το ρεύμα. Φροντίστε σ’ αυτό το νέο φεγγάρι να γίνετε πιο δεκτικοί και διαθέσιμοι. Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί και δώστε στη φαντασία σας φτερά για να πετάξει.

Τοξότης

Η οικογενειακή ευτυχία μπορεί να ακούγεται σαν ένα αδύνατο όνειρο, Τοξότη – ειδικά μετά από μήνες απομόνωσης στο σπίτι. Αλλά σε αυτό το νέο φεγγάρι, είναι όλα πιθανά για εσάς. Με λίγη φαντασία και πολύ αγάπη, μπορείτε να δημιουργήσετε το καταφύγιο που έχετε ονειρευτεί.

Αιγόκερως

Ακούστε την καρδιά σας Αιγόκερε που συνήθως σας λέει όλα όσα πρέπει να ακούσετε. Ωστόσο, το μήνυμα μπορεί μερικές φορές να χαθεί στη μετάφραση όταν προσπαθείτε να βάλετε τα συναισθήματά σας σε λέξεις. Ευτυχώς, αυτό το νέο φεγγάρι σάς βοηθά να βρείτε πιο δημιουργικούς, διακριτικούς και συμβολικούς τρόπους… για να τονίσετε την άποψή σας.

Υδροχόος

«Ό,τι είναι δικό μου είναι και δικό σου»: Σ’ αυτό το νέο φεγγάρι Υδροχόε, θα δείξετε την αλτρουιστική σας πλευρά. Εξάλλου, υπάρχουν πολλά που θέλετε να κάνετε… οπότε θα νιώσετε ευτυχισμένοι αν χαλάσετε περισσότερα χρήματα για ό,τι ή όσους τα χρειάζονται περισσότερο. Ωστόσο να θυμάστε, πως καλό είναι να κρατάτε κάτι για τον εαυτό σας.