Ζώδια: Καρμική αστρολογία – Τα ερωτήματα ζωής θα απαντηθούν

Ζώδια: Καρμική αστρολογία – Τα ερωτήματα ζωής θα απαντηθούν

Οι μέρες που απομένουν …για να λήξει αυτός ο δύσκολος χρόνος, είναι λίγες, και αυτό βάζει όλα τα ζώδια, σε μια προσωπική εγρήγορση, που θα δώσει και τα τελικά αποτελέσματα σε υποθέσεις σχέσεων, γάμων αλλά και οικονομικών.

Προβλέψεις για μέχρι το τέλος του έτους:

Κριός:

Οι πράξεις σας, η καλή σας η διάθεση και εσείς οι ίδιοι …έχετε χτίσει μέσα στην καρδιά του ανθρώπου, που σας ενδιαφέρει, μια μεγάλη αγάπη, που ότι και αν τελικά έχει συμβεί στο παρελθόν, θα ξεχαστεί. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα Νοεμβρίου να περιμένετε, επικοινωνίες ξαφνικές και επισκέψεις. Αστρολογική εύνοια: ***/**

Ταύρος:

Μια περίεργη εποχή για εσάς και την ερωτική σας ζωή, που μάλλον θέλει ένα καλό ξεκαθάρισμα… σε όλα. Αυτό είναι κάτι που θα ξεκινήσει, από τα εργασιακά σας, που θα έχετε νέες προτάσεις, που θα ισορροπήσουν τα οικονομικά σας. Κάτι ανάλογο …θα γίνει και στα αισθηματικά σας.
Αστρολογική εύνοια: *****

Δίδυμοι:

Μην πιστεύετε στην μεγάλες υποσχέσεις που σας δίνουν. Το παρελθόν σας έχει αποδείξει ότι μόνο οι πράξεις είναι αυτές, που μπορούν να φέρουν δύο ανθρώπους αληθινά κοντά. Οι μέρες μέχρι να τελειώσει ο μήνας του Νοεμβρίου, θα σας φέρουν στους δρόμους σας, πολύ κόσμο. Οι αποφάσεις δικές σας.
Αστρολογική εύνοια: ***/**

Καρκίνος:

Είναι άσκοπο να περιμένετε να κάνει η άλλη πλευρά, της σχέσης να κάνει κάποια επικοινωνιακή κίνηση. Αντιλαμβάνεστε … ότι έχουν ειπωθεί λόγια πικρά, και οι καταστάσεις στο τώρα δεν είναι γόνιμες. Αφήστε τις μέρες να περάσουν, να καταλαγιάσει η ένταση, και όλα μπορούν να διορθωθούν.
Αστρολογική εύνοια: ****/*

Λέων:

Είστε πολύ κοντά στις επιτυχίες που ζητάτε… και σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ο άνθρωπος σας, από το επόμενο διάστημα, θα σας δείξει τον καλύτερο εαυτό του. Όλοι οι Βασιλιάδες, μέχρι και το τέλος του 2020, θα έχουν δρομολογήσει γάμους, συγκατοικήσεις και μόνιμες επανασυνδέσεις.
Αστρολογική εύνοια: ***/**

Παρθένος:

Εσείς είστε σε μια φάση που σίγουρα δεν έχει ακόμη αισθανθεί την μεγάλη αγάπη, από την μεριά του ανθρώπου σας. Πείτε άμεσα αυτά που σας προβληματίζουν και θα δείτε, ότι οι αλλαγές είναι πιθανές. Τα ζευγάρια που είναι σε χωρισμό – επανένωση, θα υποστηριχτούν από το φιλικό τους περιβάλλον.
Αστρολογική εύνοια: *****

Ζυγός:

Τα αστρολογικά της εποχής …και μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, είναι εξαιρετικά για το ζώδιο σας και όλες τις πιθανές επιδιώξεις πάνω σε ερωτικά θέματα. Οι σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν, από δύσκολες επικοινωνίες, και τρίτα άτομα, θα έρθουν και πάλι σε ισορροπία, και δεν αποκλείονται, πια και επίσημες δεσμεύσεις.
Αστρολογική εύνοια: ****/*

Σκορπιός:

Αν δεν έχετε ακόμη λάβει τις αισθηματικές επιβεβαιώσεις, από τον άνθρωπο σας, για το μέλλον σας το κοινό, τώρα που τα άστρα είναι υπέρ σας, θα πρέπει να κάνετε μια πιο αναλυτική κουβέντα. Όλα τα άλλα … είναι δικαιολογίες, που δεν συνάδουν με το ζώδιο σας.
Αστρολογική εύνοια: ****/*

Τοξότης:

Έχετε πολλές και δύσκολες εκκρεμότητες, με τα θέματα των οικονομικών και των αισθηματικών σας. Τώρα που ο Διας … θα συναντήσει τον Κρόνο, μέσα στον 2ο οίκο σας, όλα θα επιλυθούν, και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Εσείς απλά, δείτε τις θετικές σας προθέσεις.
Αστρολογική εύνοια: ***/**

Αιγόκερως:

Πολλά τα καλά και οι αναπάντεχες εκπλήξεις – χαρές …που θα σας έρθουν από τον ερωτικό σας τομέα. Ο άνθρωπος σας, έχει σκοπό μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να λήξει κάποιες προσωπικές του εκκρεμότητες, και να έρθει πιο κοντά σε εσάς … και την κοινή σας πορεία.
Αστρολογική εύνοια: ****/*

Υδροχόος:

Έχετε καταλάβει, ότι αυτήν την εποχή, υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα, που πρέπει άμεσα να δείτε με μια πιο σοβαρή ματιά. Οι σχέσεις οι ερωτικές …που κατά καιρούς, σας ταλαιπωρούν σίγουρα θα λήξουν. Οικονομικά που είχαν μείνει στάσιμα, θα δώσουν νέες ευκαιρίες.
Αστρολογική εύνοια: ****/*

 Ιχθείς:

Οι διορθώσεις και οι αλλαγές … που σκέφτεστε να κάνετε μέσα στην σχέση σας, θα πρέπει να περιμένουν την εποχή του Τοξότη, που τα αστρολογικά, πάνω στο ζώδιο σας, θα είναι πιο θετικά. Από αυτούς που έχουν χωρίσει, τους προηγούμενους μήνες, οι πλείστοι θα επανασυνδεθούν.
Αστρολογική εύνοια: ***/**