Ζώδια – Ιούλιος: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια – Ιούλιος: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Ο φετινός Ιούλιος θα ξεκινήσει με ιδιαίτερα δυναμικό ύφος, ίσως και με ταραχώδες!

Μεταξύ 2 και 5 του μήνα σχηματίζεται ένα τετράγωνο με τους Άρη και Ουρανό, μεταξύ 8 και 9 ένα άλλο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό…

Ως αποτέλεσμα, πολλοί θα νιώθετε περιορισμένοι και με προδιάθεση να επαναστατήσετε σε κάθε όριο και κανόνα!

Δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποια ατυχήματα αυτή την περίοδο, καθώς θα επικρατεί μια παρορμητικότητα και βιάση, νεύρα και πείσματα.

Από τη λαχτάρα σας να νιώσετε ασφαλείς, ίσως κάποιοι παραδόξως να γίνετε παράτολμοι και να προκαλέσετε αχρείαστες προστριβές. Καλό θα ήταν όλοι να επιστρατεύσετε τον αυτοέλεγχό σας, να μην κεντρίζετε επιπλοκές που μπορεί εύκολα να ξεφύγουν από τα όριά σας!

Σε κοινωνικοπολιτικό και οικονομικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαμάχες και συγκρούσεις… Ακόμα και ανταρσίες, κοινωνική αναστάτωση και επικίνδυνες οικονομικές διακυμάνσεις!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
Η Αφροδίτη και ο Άρης αναζωπυρώνουν τον έρωτα και τον αισθησιασμό. Βάλε αλατοπίπερο στη σχέση σου, υπάρχει πάθος. Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανή. Ο Ερμής βοηθά τον διάλογο. Μπορεί να αποφασίσεις μια συγκατοίκηση ή μια μετακόμιση. Οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζουν οι ερωτικοί πλανήτες με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να φέρουν εμπόδια σε δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια. Ο ανάδρομος Δίας στους Ιχθύς μπορεί να φέρει ενοχλήσεις, αναβολές ή μικροπροβλήματα υγείας. Ξεπερνάς κάθε εμπόδιο γιατί διαθέτεις δύναμη. Έχεις πολλές ιδέες, όμως μη διασκορπίζεσαι, τελείωνε με πράγματα που έχεις ξεκινήσει. Κάνε focus στην προσωπική σου ζωή και απόλαυσε κάθε στιγμή με το ταίρι σου προσέχοντας λίγο τα οικονομικά σου. Αν είσαι μόνη, φλερτάρεις με την πρώτη ευκαιρία μέσα από την έντονη κοινωνική σου ζωή.
Τip: Κάνε διακοπές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)
Οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη με Κρόνο και Ουρανό είναι όψεις σκληρές, δύσκολες και κουραστικές. Μπορεί να συναντήσεις δυσκολίες στον άξονα καριέρας/οικογένειας και να μην μπορέσεις να πας διακοπές. Με τη νέα Σελήνη στις 10 αναζητάς τη στήριξη αγαπημένων προσώπων. Η Αφροδίτη βάζει φωτιές μέχρι τις 21. Η αντίθεση Άρη/Δία στο τέλος του μήνα μπορεί να σε κάνει υπερβολική, προσπάθησε να μένεις ψύχραιμη και να μην παρεκτρέπεσαι. Να είσαι ξεκάθαρη για να μην παρεξηγηθείς. Οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι πιο ερωτικές, πιο ήρεμες και πιο επικοινωνιακές. Κινήσου για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Έχεις ευκαιρίες επιλογών για να εξελιχθείς και να απελευθερωθείς. Ανάλυσε σωστά τα γεγονότα με τον Κρόνο και απόφυγε τον παρορμητισμό. Κάνε διάλογο με το ταίρι σου για να ενισχύσεις τη σχέση σου ξεχνώντας καταστάσεις του παρελθόντος.
Tip: Προβλέπονται αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)
Το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα δημιουργεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα στην επικοινωνία. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να αφήσεις τα ηνία των αποφάσεων στους άλλους. Ο έρωτας παίρνει φωτιά και έχεις μεγάλες πιθανότητες να ζήσεις ένα ειδύλλιο. Ο συναισθηματικός τομέας είναι ευχάριστος. Με προσοχή βέβαια, γιατί μπορεί να προκληθούν εντάσεις και καβγάδες. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, δες φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και διασκέδασε, χαλάρωσε. Ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος. Αναζητάς την ανανέωση, όλα είναι δυνατά τώρα, αρκεί να κινείσαι ισορροπημένα και να διατηρείς τα όριά σου. Δεν είναι μόνο τα λεφτά και η δουλειά στη ζωή. Ξαναβρίσκεσαι με το ταίρι σου και η σχέση αναθερμαίνεται. Η αρμονία και η τρυφερότητα βασιλεύουν. Αν είσαι μόνη, μπορεί τα πράγματα να μη συμβούν όπως θα ήθελες.
Τip: Οι αντιστάσεις σου πέφτουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, από τις 12, γίνεσαι πιο επικοινωνιακή, βγαίνεις από το καβούκι σου, ταξιδεύεις και κάνεις συμφωνίες. Η Αφροδίτη και ο Άρης μπορεί να σου προκαλέσουν οικονομικά προβλήματα. Η Αφροδίτη, βέβαια, πολλαπλασιάζει την ανάγκη σου για τρυφερότητα και αισθησιασμό. Φροντίζεις και προσέχεις αγαπημένα πρόσωπα. Η επιστροφή του Δία στον Υδροχόο στο τέλος του μήνα σε κάνει λίγο διστακτική και δε σου αφήνει περιθώριο για τολμηρές ανακατατάξεις. Εντείνεις τους εργασιακούς ρυθμούς για να προετοιμάσεις το έδαφος για τις καλοκαιρινές διακοπές του επόμενου μήνα. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου, ως τις 22, σε βοηθά να επιβεβαιωθείς. Ζεις έντονα αυτό τον μήνα, πάρε τον χρόνο σου. Ο Δίας και ο Κρόνος φέρνουν αλλαγές και θα καταφέρεις να προσαρμοστείς χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Τip: Είσαι λαμπερή αλλά και διστακτική.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)
Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει με Κρόνο και Ουρανό είναι ιδιαίτερα βαριές. Μείνε μακριά από εντάσεις, κράτα χαμηλούς τόνους και πρόσεχε την υγεία σου. Επικρατεί αστάθεια, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά σου. Μπορεί να έχεις και κάποιες αμφιβολίες με αγαπημένα πρόσωπα. Η Αφροδίτη και ο Άρης φέρνουν πάθος και ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα στην καρδιά του καλοκαιριού, ο συναισθηματικός τομέας είναι ηλιόλουστος. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σε εντάσεις και καβγάδες. Έχεις ανάγκη να βγεις από τη ρουτίνα και από τα συνηθισμένα. Δε σου λείπουν οι ιδέες και τα σχέδια με νέες προοπτικές. Χαμογελάς και έχεις ανάλαφρη καρδιά. Προετοιμάσου σωστά πριν περάσεις στη δράση.
Tip: Προσοχή στη φωτιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)
Ο Άρης περιορίζει τη δράση σου και σε παρασύρει να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Είσαι αρκετά ανυπόμονη και νευρική. Ο Πλούτωνας σε κάνει ακαταμάχητη, ενώ ο Ήλιος, ως τις 22, καθοδηγεί τις κοινωνικές σου σχέσεις. Η Αφροδίτη φέρνει ρομαντικές αλλά κρυφές περιπέτειες στην καρδιά του καλοκαιριού, όμως, από τις 22, περνάει στο ζώδιό σου και έτσι θα κάνεις το επόμενο βήμα στη γνωριμία αυτή. Έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που αξίζει να υπάρχουν στη ζωή σου. Σταθεροποιήσου και προχώρα, πάρε τα πράγματα στα χέρια σου για να μη νιώθεις περιορισμένη. Έχεις όλα τα ατού για να περάσεις σε ανώτερη ταχύτητα. Ο Ερμής στηρίζει αποτελεσματικά τα σχέδιά σου, έχεις πολλές ιδέες. Μην παραπονιέσαι, είσαι σε άριστη φόρμα και με υψηλό το ηθικό. Απόφυγε τις υπερβολές, ισορρόπησε και τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν.
Tip: Έχεις άγχος.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)
Με την αντίθεση Άρη/Κρόνου θα αισθανθείς πως δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων, μπορεί να είσαι υπερβολική. Το τετράγωνο Ήλιου/Πλούτωνα δημιουργεί μια δυσφορία στα μέσα του μήνα, έχεις στρες. Η Αφροδίτη, ως τις 21, φέρνει στην επιφάνεια τον αμφίρροπο χαρακτήρα μιας φιλικής σχέσης ή μπορεί να αποκαλύψει έναν κρυφό έρωτα. Η αντίθεση Άρη/Δία στο τέλος του μήνα σε βγάζει έξω από τα όριά σου, μην εξαντλείσαι. Διστάζεις γι’ αυτά που πρέπει να κάνεις, αναρωτιέσαι και μπορεί να βρεθείς χαμένη. Η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Έρχονται αλλαγές στην καθημερινότητά σου, πάρε τον χρόνο σου. Βάλε τάξη στα σχέδιά σου για να ξέρεις τι θέλεις, θέσε προτεραιότητες και βρες τα μέσα για να σταθεροποιηθείς. Τα πράγματα ηρεμούν με τον Ήλιο, από τις 23.
Τip: Μην ξοδεύεις άδικα την ενέργειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)
Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού φέρνει ανατροπές σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Χειρίσου τις καταστάσεις με ανωτερότητα. Με τη νέα Σελήνη, στις 10, εμπιστεύεσαι περισσότερο τους συνεργάτες σου. Με τον Ερμή, παίρνεις συμβουλές από ενημερωμένα πρόσωπα. Προσοχή με τον Άρη σε συγκρούσεις με πρόσωπα που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις στην εργασία σου. Η Αφροδίτη, ως τις 21, βοηθά στη λύση αδιέξοδων καταστάσεων, χαλάρωσε και ξεκουράσου λίγο. Ανακάλυψε καλύτερα τον εαυτό σου, τους άλλους, αλλά και νέους επαγγελματικούς τομείς. Θέλεις να μάθεις. Αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και θέλεις να προχωρήσεις μπροστά, να ζήσεις νέες εμπειρίες. Οι πόρτες ανοίγουν για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ήρθε ο καιρός για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς. Είναι καιρός για να απελευθερωθείς, κανείς δεν μπορεί να σε εμποδίσει.
Tip: Προοδεύεις σε κάθε επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)
Προσπαθείς να τακτοποιήσεις το σπίτι και τα προσωπικά σου αντικείμενα, αλλά ο Ποσειδώνας σε αποσταθεροποιεί. Με τη νέα Σελήνη στις 10, εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Η Αφροδίτη, ως τις 21, κάνει αρμονική τη σχέση σου με αγαπημένα πρόσωπα. Ο Δίας είναι ανάδρομος μέχρι τις 28 και μετά περνάει στον Υδροχόο για να σε αφήσει να κάνεις διακοπές. Κλείσε κάθε εκκρεμότητα που έχεις για να φύγεις να ξεκουραστείς. Ο Ερμής βοηθά τον διάλογο και την επικοινωνία και ο Ήλιος, ως τις 22, την επαγγελματική σου ζωή. Έχεις ανάγκη από μια προαγωγή. Προσοχή στην ανυπομονησία σου και τη νευρικότητα. Το μόνο φάρμακο είναι η χαλάρωση. Μείνε δομημένη στη δράση και τις αποφάσεις σου. Σκέψου καλά πριν κινηθείς. Δε θα δυσκολευτείς να φτάσεις προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.
Tip: Σε περιμένουν ωραίες εκπλήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)
Ο Δίας είναι ανάδρομος και πολλά σχέδια καθυστερούν παγώνοντας τον ενθουσιασμό σου. Υπάρχουν ζήλια και ανταγωνισμός στη σχέση σου και μπορεί να περνάς μια κρίση με το ταίρι σου. Αν και είσαι πρακτική και προσγειωμένη, μπορεί αυτό τον μήνα η συμπεριφορά σου να είναι ανεξέλεγκτη, τα συναισθήματα και ο παρορμητισμός σε κυβερνούν. Η Αφροδίτη και ο Άρης, ως τις 21, σε κάνουν αισθησιακή και αυτό σαφώς είναι ένα αβαντάζ για τον σύντροφό σου, αρκεί να μην μπερδέψεις τα οικονομικά με το πάθος. Ένας ευνοϊκός άνεμος σε σπρώχνει μπροστά. Απόφυγε να δημιουργήσεις εντάσεις. Δες καθαρά τις καταστάσεις για να επιβεβαιωθείς. Προχώρα τη σχέση σου όσο και αν ο Ουρανός δε σε αφήνει να ηρεμήσεις. Σε σπρώχνει στην ανανέωση, αλλά ακόμη δε νιώθεις ότι είσαι έτοιμη.
Tip: Βρες τις ισορροπίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)
Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο ως τις 29, μπορεί να συμβεί ένα ξαφνικό γεγονός, όπως η διακοπή μιας επαγγελματικής συμφωνίας. Αυτό μπορεί να σε κάνει ευέξαπτη και εριστική. Με Ήλιο και Ερμή νομίζεις πως κάτι συμβαίνει στην υγεία σου. Ο Κρόνος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου και, πριν φύγεις για διακοπές, θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Προχωράς μπροστά. Εκπλήξεις θα έχεις στην προσωπική σου ζωή. Η φαντασία σου είναι μεγάλη και χάνεις επαφή με την πραγματικότητα. Προσπάθησε να κινήσεις τα πράγματα για να μην ξεφύγουν από τον έλεγχό σου. Δε σου λείπουν η ενέργεια ούτε οι ιδέες, μπορείς να πετύχεις γρήγορα τους στόχους σου. Πάρε τον χρόνο σου να αναλύσεις τις καταστάσεις. Η τύχη θα σε βοηθήσει να πατήσεις στα πόδια σου. Είσαι κοινωνική, χαρούμενη και καλοσυνάτη και αυτό σε βοηθά να ξεχνάς τις γκρίζες μέρες.
Tip: Άκου το ένστικτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)
Οι δυσαρμονικές όψεις Άρη με Κρόνο και Ουρανό δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα. Μην τρέχεις, μη ρισκάρεις, απόφυγε τις εντάσεις. Ασχολείσαι πολύ με θέματα δουλειάς ή υγείας. Με τον Ερμή, από τις 12, δεν αποκλείεται να κλείσεις επαγγελματικά ραντεβού ακόμα κι αν χρειαστεί να μην πας διακοπές. Με την Αφροδίτη, από τις 22 στο απέναντι ζώδιο, θα πρέπει να προσέξεις τον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι καλή, είσαι ήρεμη. Έχεις την τύχη να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Έχεις πολλές ιδέες και η επικοινωνία είναι καλή. Κάποιες καταστάσεις σε γεμίζουν χαρά. Η καθημερινότητά σου είναι ανθισμένη. Είναι καλή στιγμή για να δεσμευτείς και να κάνεις σχέδια. Σε αγαπούν και σε εκτιμούν, δε λείπouν το αλατοπίπερο και η φαντασία από τη σχέση. Θέλεις να αποδράσεις από την καθημερινότητα με κάθε μέσο.
Tip: Στο τέλος του μήνα ο Δίας αποχωρεί από το ζώδιό σου.