Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

 Κριός 

Ο Έρωτας δεν ξέρει από σύνορα, αγαπητοί Κριοί! Το επιβεβαιώνει η μετάβαση της ερωτικής Αφροδίτης στον τολμηρό Τοξότη και τον διεθνή 9ο Οίκο σας μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Παράλληλα, ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ορθόδρομος στο ζώδιό σας: Μετά από 5 μήνες ανάδρομης πορείας, η αυτοπεποίθησή σας επιστρέφει. Αν είστε ελεύθεροι, οι διαπολιτισμικές επαφές θα γίνουν πολλά υποσχόμενες. Ίσως ερωτευτείτε για ανθρώπους πολυταξιδεμένους ή γνώστες ενός τομέα που σας συναρπάζει. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η περίοδος ενδείκνυται για ειλικρινείς συζητήσεις όσον αφορά το μέλλον της σχέσης σας… Αφήστε τις καρδιές να επικοινωνήσουν!

Ταύρος

Νιώθετε αρκετά «μαγνητικοί», αγαπητοί Ταύροι; Μπορείτε να γίνετε ακαταμάχητοι, καθώς η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά θα διαμένει στον Τοξότη και τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης μέχρι τις 8 Ιανουαρίου! Αλλά ενώ τονώνεται η διεκδικητική ορμή σας, προσέξτε τις εμμονικές και κτητικές τάσεις σας. Καλύτερα να κρατήσετε τον ερωτικό σας οίστρο για ένα ταίρι με σοβαρές προθέσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη διασκέδασή σας και… στην κρεβατοκάμαρα!

Δίδυμοι

Πόση απόσταση είστε πρόθυμοι να διανύσετε για την αγάπη, αγαπητοί Δίδυμοι; Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση για την αυθόρμητη ιδιοσυγκρασία σας… Αλλά με τη ρομαντική Αφροδίτη να περνά στον 7ο Οίκο σας των δεσμεύσεων, η ανάγκη να «συμπράξετε» μπορεί να είναι μονόδρομος! Αν είστε αδέσμευτοι, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου θα γνωρίσετε το άτομο που έχει γνήσιες μακροπρόθεσμες προοπτικές. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε πιο έτοιμοι να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο!

Καρκίνος

Μπείτε ξανά σε πορεία ευημερίας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Αφροδίτη της ομορφιάς θα διαμένει στον 6ο Οίκο σας της προσωπικής φροντίδας μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Ενδώστε στην ανάγκη να περιποιηθείτε εσάς, από αλλαγές στο διαιτολόγιό σας μέχρι την τακτική εξάσκηση. Ξεχάστε το «το καλά απαιτούν κόπο», ερευνήστε στο διαδίκτυο για προγράμματα που θα απολαμβάνετε. Η τόνωση της διάθεσής σας θα βάλει ευχάριστες νότες και στην προσωπική σας ζωή. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, αρχίστε να καταστρώνετε σχέδια που θα υλοποιήσετε με το ταίρι σας τη νέα χρονιά!

Λέων

Πόσα κάνετε για την προσωπική σας προώθηση, αγαπητοί Λέοντες; Η λαμπερή Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και τον 5ο Οίκο σας της προβολής και της μόδας… Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου δεν θα χάσετε ούτε λεπτό από τις διαδικτυακές μεταδόσεις και τις συνεχείς αναρτήσεις. Και όσον αφορά το ρομάντζο, ο βρυχηθμός σας αποκτά ένταση. Αν είστε μετριόφρονες, πλέον θα τραβήξετε την προσοχή με τα δημιουργικά σας ταλέντα. Η γνωστοποίησή τους θα έλξει σημαντικούς ανθρώπους προς το μέρος σας. Αξιοποιήστε τους για να επιδείξετε πόσα μπορείτε να προσφέρετε και στους άλλους!

Παρθένος

Μήπως αναζητάτε την αγάπη σε λάθος μέρη, αγαπητοί Παρθένοι; Αν και σας έλκουν οι σαγηνευτικά αντιδραστικές ή «βασανισμένες» ψυχές, τώρα θα αλλάξετε εστίαση! Η ρομαντική Αφροδίτη θα διαμείνει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, στον ευαίσθητο και διακριτικό 4ο Οίκο σας. Αρχίστε να δίνετε σημασία στους άνθρωποι που θέλουν να φροντίσουν εσάς, για αλλαγή. Πολλοί θα προσβλέπουν να περάσουν χρόνο μαζί σας, ακόμα κι αν ήταν μόνο κοινωνικές γνωριμίες ως τώρα. Όσοι Παρθένοι είστε δεσμευμένοι, θα θέλετε τώρα να βιώσετε πιο πολλές στιγμές σπιτικής ευτυχίας!

Ζυγός

Πώς είναι στο «σ’ αγαπώ» στη δική σας γλώσσα, αγαπητοί Ζυγοί; Αν κάθε προσπάθεια προσεγγίσεων απέβη άκαρπη, δεν έχουν χαθεί όλα! Η ερωτική Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα διαμείνει στον επικοινωνιακό τομέα σας μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Η συγκυρία σας ενθαρρύνει να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε το συναίσθημά σας, για να κατακτήσετε όσα λαχταράτε. Καλά είναι τα δώρα, όμως το ταίρι σας μπορεί να αρκείτε σε μια ουσιαστική συζήτηση. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, προσπαθήστε αυτή την περίοδο να κατασταλάξετε στα ζητούμενά σας από μια σχέση. Το διάβασμα ή η γραφή θα αποδειχθούν διαφωτιστικές πρακτικές!

Σκορπιός

Η δημιουργικότητά σας μπορεί να φέρει περισσότερα έσοδα στο ταμείο σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Αφροδίτη της αισθητικής θα διασχίζει τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Αν πολλοί θα σας προσεγγίσουν για να αποκτήσουν ένα χειροτέχνημά σας, σκεφτείτε να δοκιμάσετε την αγορά με αυτό το χόμπι σας. Διερευνήστε τις προοπτικές σας και γνωστοποιήστε ευρέως το εγχείρημά σας. Αν υπάρχουν οικονομικά θέματα προς συζήτηση, τώρα μπορείτε να τα θέσετε στα εμπλεκόμενα άτομα. Η διπλωματική Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να τα χειριστείτε επιδέξια!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, επουλώστε τις πληγές σας για να κάνετε νέα ξεκινήματα! Η ρομαντική Αφροδίτη αρχίζει την ετήσια περιοδεία της στο ζώδιό σας μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, για να ανανεώσει το τρυφερό πνεύμα σας. Οι αδέσμευτοι ετοιμάστε τα βέλη σας, για να τα στοχεύσετε σε εντελώς νέες κατευθύνσεις… Και πολλοί θα δείξουν ενθουσιώδες ενδιαφέρον. Αν είστε δεσμευμένοι, η ενδυνάμωση της σχέσης σας θα φέρει βλέπετε απρόσμενες προοπτικές για το μέλλον. Πάντως όλοι οι Τοξότες θα πάψετε να θυσιάζεστε, για να εξισορροπήσετε το δούναι και λαβείν στη ζωή σας!

Αιγόκερως

Καλωσήρθατε στη ζώνη της φαντασίας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η συναισθηματική Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σας της ονειροπόλησης, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Χαλαρώστε τις άμυνές σας και τολμήστε περισσότερο στην ερωτική αρένα, τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι… Αρκεί να μην αφήσετε την αισιοδοξία σας να παραβλέψει παγίδες, από άτομα που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία σας. Καλή είναι η αισιόδοξη οπτική, ενόσω δεν φτάνει στην άρνηση να δείτε την αλήθεια!

Υδροχόος

Απλώστε τα φτερά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η ερωτική Αφροδίτη γλιστρά στον κοινωνικό 11ο Οίκο σας μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Η διάθεσή σας θα είναι να κάνετε επαφές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μην αρκείστε σε ένα θέμα ή άτομο και σας κουράσει η ένταση, διευρύνετε την οπτική σας. Περάστε ποιοτικό χρόνο με φίλους και την οικογένεια, ακόμα κι αν οι επαφές σας είναι διαδικτυακές. Μπορείτε να ανοικοδομήσετε τώρα κάθε σημαντική σχέση της ζωής σας!

Ιχθύες

Οι στόχοι σας γίνονται πιο ξεκάθαροι, αγαπητοί Ιχθύες! Η φιλόδοξη Αφροδίτη θα διασχίζει τον 10ο Οίκο σας της καριέρας μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Αυτό θα αποτελέσει έναυσμα για να συνδυάσετε τη δουλειά με την απόλαυση και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Η άρτια εικόνα και η λαμπερή σας προσωπικότητα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον πολλών, ειδικά τώρα που οι περισσότερες επαφές είναι διαδικτυακές. Άτομα με ισχύ αλλά και προσωπικό ενδιαφέρον θα βρεθούν στο πλάι σας. Αναζητήστε τις προοπτικές που θα αποπνέουν μονιμότητα!