Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός 

Απολαμβάνετε την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα στα επαγγελματικά σας θέματα, αγαπητοί Κριοί; Καλά κάνετε, αρκεί να μην ξεχνάτε ότι ακόμη και οι ανερχόμενοι αστέρες χρειάζονται ανάπαυλες ξεκούρασης! Αυτό επισημαίνει μια αντίθεση της «σπιτικής» Σελήνης με τον Δία στη ζώνη σας των φιλοδοξιών. Μην προσπαθήσετε καν να επιλέξετε ανάμεσα στη χαλάρωση και το να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Δώστε επιπλέον σημασία στην οικογένεια και τις προσωπικές σας ανάγκες, για να αποτρέψετε κάθε είδους αναστάτωση. Έτσι θα είστε πιο ανανεωμένοι για το σαββατοκύριακο που πλησιάζει!

Ταύρος

Χρειάζεστε ξεκαθαρίσματα, αγαπητοί Ταύροι! Μπορεί να μην βλέπετε ξεκάθαρα τα στοιχεία σας και να βιαστείτε να κάνετε υπερβολικές ανακοινώσεις ή διεκδικήσεις. Προτιμάτε να βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, εξαιτίας μιας αντίθεσης της Σελήνης με τον Δία… Αλλά ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός – και κάποιοι δεν θα φανούν συνεπείς στα λόγια τους. Καλύτερα να εξετάσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια, παρά να υπάρξουν απογοητεύσεις εκ των υστέρων!

Δίδυμοι

Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή, αγαπητοί Δίδυμοι! Χρειάζεστε πιο συνετές προσεγγίσεις σε όλους τους τομείς σας, για να μην χαθείτε μέσα σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, μπορεί να αποκαλύψει ότι μόνοι σας βάζετε εμπόδια στην καθημερινότητά σας. Αφήστε τους ανταγωνισμούς που σας εξουθενώνουν, επιθεωρήστε ξανά τις εργασιακές σας πρακτικές. Σημασία έχει να είστε συνεπείς και να παραμένετε προσγειωμένοι. Η σύμπραξη με τα κατάλληλα και έμπιστα άτομα, θα αποφέρουν περισσότερα οφέλη μακροπρόθεσμα!

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να πορεύεστε μοναχικά, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε το «εγώ» με το «εμείς». Ακόμα κι αν φαντάζει πιο εύκολο να κινηθείτε αυτόνομα, μπορεί να χάσετε την ευεργετική συμβολή των δικών σας ανθρώπων. Ξεκαθαρίστε ποιους εμπιστεύεστε απόλυτα και ελάτε πιο κοντά τους, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τα επιπλέον μάτια θα εντοπίσουν σημεία που μπορεί να διαφεύγουν από εσάς. Το βέβαιο είναι ότι αξίζει τον κόπο να συνεργαστείτε!

Λέων

Δεν μπορείτε να καταλήξετε προς τα πού θέλετε να στραφείτε, αγαπητοί Λέοντες; Μην διασπάτε άλλο την προσοχή σας, στην προσπάθεια να χειριστείτε λάθη ή παραλείψεις άλλων. Ό,τι δεν είναι δική σας ευθύνη, δεν πρέπει να απασχολεί την υπερβολικά γενναιόδωρη φύση σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να απομακρυνθείτε από αυτό τον καταναγκασμό, γιατί θα πιεστείτε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται. Ακολουθήστε την καρδιά σας και εστιάστε ξεκάθαρα μόνο σε αυτά που σας αφορούν!

Παρθένος

Μείνετε μακριά από κάθε είδους δράμα, αγαπητοί Παρθένοι! Αν και δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία σας να εστιάζετε σε ατομικές προτεραιότητες, αυτό ακριβώς καλείστε να κάνετε. Το απαιτεί μια αντίθεση μεγέθυνσης των πάντων, ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία. Θα είναι προς όφελός σας να φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες, να εστιάσετε στους δικούς σας στόχους και σχεδιασμούς. Δεν πειράζει να βάλετε τους άλλους σε δεύτερη μοίρα για λίγο, αρκεί να διατηρείτε τη συνέπεια και την ακεραιότητά σας!

Ζυγός

Επιστρατεύστε το παροιμιώδες χάρισμά σας στην ισορροπία, αγαπητοί ζυγοί! Δεν πρέπει να φτάσετε να διχαστείτε ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας θέματα. Μια αντίθεση της φιλόδοξης Σελήνης με τον Δία της επέκτασης, θα κάνει και τους δύο τομείς εξίσου περίπλοκους… Γι’ αυτό μην γίνεστε πιο υπερβολικοί απ’ όσο χρειάζεται, έχετε τα φόντα να δουλέψετε και να «παίξετε» με ορμή. Το πιο πιθανό είναι να εκπλαγείτε ευχάριστα από την τροπή που θα πάρει αυτή σας η οπτική!

Σκορπιός

Αντισταθείτε σε κάθε παρόρμηση να υπερβάλετε, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία της ανεξαρτησίας, σας καλεί να μην αναλάβετε τώρα μεγάλο όγκο υποχρεώσεων. Κάθε πίεση για να φανείτε ευγενείς, θα έχει αρνητικές συνέπειες. Και επειδή δεν έχετε λόγο να εντυπωσιάσετε κανέναν, προτιμήστε την ειλικρίνεια. Αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει τις όποιες παρορμητικές περιπέτειές σας, ας το κάνει. Αρκεί να είναι ο καθένας υπεύθυνος για τη δική του διασκέδαση – όπως κι αν την ορίζει!

Τοξότης

Ισορροπήστε τη λογική με τις υλιστικές σας ανάγκες, αγαπητοί Τοξότες! Πρέπει να κρατήσετε κλειστό το πορτοφόλι σας και να αντισταθείτε σε κάθε πειρασμό: Η πλανητική ατμόσφαιρα μπορεί να σας δελεάσει να κάνετε αχρείαστες δαπάνες. Χρειάζεστε συνετή οπτική των προτεραιοτήτων σας, σε σχέση με τον προϋπολογισμό σας. Και να θυμάστε ότι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή που σας κάνουν ευτυχισμένους, είναι δωρεάν!

Αιγόκερως

Ποιες είναι οι πραγματικές και επιβεβλημένες υποχρεώσεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Είναι καιρός να βάλετε ένα πρόγραμμα – και θα έχετε βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση: Η Σελήνη σχηματίζει μια αντίθεση εξισορρόπησης με τον Δία της. Δεν χρειάζεστε καμία δικαιολογία για τίποτα, αρκεί να είστε ειλικρινείς για τη διάθεσή σας. Φροντίστε να δώσετε στους ανθρώπους που αγαπάτε τον χρόνο που δικαιούνται. Αν απλώς αλλάξετε τη σειρά που κάνετε τα πράγματα, θα αποβάλετε από την καθημερινότητα όσα σας μπλοκάρουν!

Υδροχόος

Ώρα να προσγειωθείτε, αγαπητοί Υδροχόοι! Επειδή έχετε παρασυρθεί από το συναίσθημα, είναι καιρός να ζητήσετε τη βοήθεια που χρειάζεστε. Η υπεύθυνη Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον εστιασμένο Δία, στον ομιχλώδη 12ο Οίκο σας. Όσο κι αν απολαμβάνετε την ομιχλώδη ευαισθησία σας, πρέπει να επιστρέψετε στον ρεαλισμό. Ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες των θεμάτων σας, για να μην δείτε να καταρρέουν οι σοβαρές υποχρεώσεις σας. Ισορροπήστε τα καθήκοντα με την ξεκούρασή σας, για να μην εξουθενώνεστε!

Ιχθύες

Αποφύγετε την υπερφόρτιση, αγαπητοί Ιχθύες! Οι προσωπικές σας ανάγκες μπορεί να προκληθούν από το καλό της ομάδας, γι’ αυτό χρειάζεται να θέσετε προτεραιότητες. Σε αυτό θα βοηθήσει μια αντίθεση εξισορρόπησης, ανάμεσα στη Σελήνη με τον Δία της προσφοράς. Να κάνετε συμβιβασμούς, με γνώμονα τη χρυσή τομή: Αν είστε ειλικρινείς με τα δικά σας ζητούμενα, θα αποδείξετε ότι δεν στερείτε από καμία άλλη πλευρά την προσοχή και τον χρόνο που δικαιούται!