Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός 

Ετοιμαστείτε να ανοίξετε πολύ την «περιφερειακή» όρασή σας, αγαπητοί Κριοί! Ο κυβερνήτης σας ο Άρης περνά στον Τοξότη και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, από σήμερα και μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου. Η διάθεσή σας για ταξίδια και περιπλανήσεις θα χτυπήσει κόκκινο τις επόμενες 6 εβδομάδες. Είναι η ιδανική περίοδος για να εξερευνήσετε μακρινούς προορισμούς, επέκταση του γνωστικού σας πεδίου ή των επαγγελματικών εγχειρημάτων σας. Ακόμα κι αν χρειαστεί να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, αδράξτε την πρόκληση και δεν θα χάσετε!

Ταύρος

Μυστήριο, δύναμη και σαγήνη σας κερνά το σύμπαν, αγαπητοί Ταύροι! Τώρα θα τελειοποιήσετε την τέχνη της αποπλάνησης με ταχύρρυθμα μαθήματα: Η είσοδος του ορμητικού Άρη στον Τοξότη και τον αισθησιακό 8ο Οίκο σας, σας μετατρέπει σε ακαταμάχητο πειρασμό μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, μην αρκεστείτε στην εικόνα των πραγμάτων – γιατί μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Να θυμάστε πως οι επιλογές αυτής της περιόδου θα έχουν διάρκεια. Προσέξτε επίσης κάποιες πιθανές εξάρσεις ζήλιας, καθώς αυτός ο κύκλος διέπεται από έντονη εσωτερικότητα!

Δίδυμοι

Χρειάζονται δύο για το άρτιο αποτέλεσμα… Και αυτό το γνωρίζει καλά η διαισθητική φύση σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Και μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου μην σκεφτείτε καν να αντισταθείτε στην παρόρμησή σας για «συγχωνεύσεις»: Τις απαιτεί ο λάγνος Άρης, που περνά στον Τοξότη και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Πρόκειται για μια περίοδο που θα ανορθώσει τη σεξουαλική σας διάθεση και θα σας αποδείξει ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Αλλά παρά τις όποιες διαφωνίες, στραφείτε στις αξίες που έχετε κοινές χωρίς να βιαστείτε να δεσμευτείτε. Να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά, παραμένοντας στη ζώνη άνεσής σας!

Καρκίνος

Το τραίνο της ευημερίας κάνει στάση στην πόρτα σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να στραφείτε στην απαλλαγή των συνηθειών που σας βλάπτουν. Βάλτε αυτή την αποστολή ψηλά στους στόχους που θέτετε για την Νέα Χρονιά. Θα έχετε τη βοήθεια του υποκινητή Άρη, από τον Τοξότη και τον τομέα σας της υγείας μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου. Πρέπει να φροντίσετε την εμφάνιση και τη φυσική σας κατάσταση, με προσεγμένη διατροφή και καθημερινή εξάσκηση. Αν χρειαστείτε τη βοήθεια ενός συμβούλου υγείας, μην διστάσετε να την αναζητήσετε. Και να θυμάστε ότι τα καλά αποτελέσματα χρειάζονται χρόνο!

Λέων

Ο βρυχηθμός σας γίνεται πιο ηχηρός και σαγηνευτικός, αγαπητοί Λέοντες! Ο λάγνος Άρης περνά στον Τοξότη και τον 5ο Οίκο σας του πάθους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει στη ρομαντική αρένα. Αλλά το κάθε παιχνίδι σας πρέπει να το παίξετε στρατηγικά, για να μην τρομάξετε το αντικείμενο του πόθου σας. Επίσης δεν αποκλείεται μια επανασύνδεση, είτε οι σχεδιασμοί επέκτασης της οικογένειάς σας για τους δεσμευμένους. Να δείχνετε τα συναισθήματά σας χωρίς δισταγμούς, για να αναδείξετε την αυθεντικότητά σας

Παρθένος

Θα νιώθετε σαν στο σπίτι σας όπου υπάρχει θέρμη, αγαπητοί Παρθένοι! Ο ερωτικός Άρης περνά στον Τοξότη και στον 4ο Οίκο σας της εστίας. Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου θα έχετε την ορμή για να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση, τη διαρρύθμιση, ακόμα και την έδρα του σπιτιού σας. Δεν πρέπει να παραμερίζετε τις απόψεις άλλων ατόμων που διαμένουν μαζί σας… Αλλά ούτε την ανάγκη σας να έχετε χώρο για τον εαυτό σας. Αν επικρατεί κάποια ένταση στο περιβάλλον σας, μια ήρεμη συζήτηση μπορεί να την εξομαλύνει!

Ζυγός

Το χάρισμα στην επικοινωνία το κατέχετε έτσι κι αλλιώς, αγαπητοί Ζυγοί… Αλλά τώρα θα κερδίζετε τους πάντες, με τον πρώτο χαιρετισμό! Σε αυτό συμβάλλει ο διεγερτικός Άρης, που θα διαμένει στον Τοξότη και τον επικοινωνιακό 3ο Οίκο σας μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου. Μια και θα έχετε ανάγκη να ακουστείτε σε ευρύτερο κοινό, να είστε επιλεκτικοί με τη διοχέτευση αυτής της δύναμής σας. Αναζητήστε ανθρώπους που αξίζουν την εμπιστοσύνη σας και αξιοποιήστε τη συγκυρία για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με τα άτομα του στενού σας κύκλου!

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να συλλέξετε τους καρπούς των κόπων σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Τώρα μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις αλλά και τους νέους στόχους που απαιτούν διεκπεραίωση; Λαμβάνετε τη στήριξη του ορμητικού Άρη από τον Τοξότη, που φωτίζει τον 2ο Οίκο σας της δουλειάς και των χρημάτων. Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου τολμήστε να διεκδικήσετε όσα ονειρεύεστε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι πιθανές παγίδες σε προσφορές ή προσεγγίσεις που φαντάζουν ευκαιρίες!

Τοξότης

Τίποτα δεν σας σταματά πλέον, αγαπητοί Τοξότες! Θα το διαπιστώσετε μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, που ο διεκδικητής Άρης θα διαμένει στα δικά σας εδάφη. Ετοιμαστείτε να πάρουν φωτιά οι μηχανές σας και να φορτιστεί η ενέργειά σας με ενθουσιασμό. Μιας και ο πολεμιστής πλανήτης σας επισκέπτεται ανά δύο χρόνια, αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το διάστημα. Ενισχύσετε την πνευματική και σωματική σας ευεξία, για να υλοποιήσετε όσα έχετε στοχεύσει χωρίς περισπασμούς. Θέστε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα και επενδύστε στα δικά σας όνειρα!

Αιγόκερως

Μην «καίτε» τον εαυτό σας κι από τις δύο πλευρές σαν κερί, αγαπητοί Αιγόκεροι! Πρέπει να δώσετε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας, να συντονιστεί με τα δεδομένα της Νέας Χρονιάς. Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, ο δραστήριος Άρης θα διαμένει στον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σας της ανανέωσης. Το κέντρισμα της διαίσθησής σας ευνοεί την καταγραφή των σκέψεων και ιδεών σας. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε με μπόλικο ύπνο και να φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες!

Υδροχόος

Νιώθετε μοναξιά στην κορυφή, αγαπητοί Υδροχόοι; Δώσατε μεγάλο μέρος των δυνάμεών σας για την κατάκτησή της από τις αρχές του Δεκεμβρίου 2019. Αλλά πλέον μπορείτε να επιστρέψετε στην ομαδική σας φύση, με τη βοήθεια του δραστήριου Άρη. Από σήμερα και μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου θα διαμένει στον Τοξότη και τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας. Πρόκειται για μια εξαιρετικά κοινωνική περίοδο για εσάς, που θα προωθήσει τις γνωριμίες και τις συμφωνίες σας. Αναζητήστε άτομα που έχουν ανάλογο σκεπτικό με το δικό σας, γιατί τέτοιες συνέργειες θα επιφέρουν επικές επιτυχίες. Φροντίστε μόνο να λειτουργήσετε δημοκρατικά και όχι συγκεντρωτικά, ο καθένας να αναλαμβάνει το βάρος που του αναλογεί!

Ιχθύες

Σηκωθείτε και πιάστε δουλειά, αγαπητοί Ιχθύες! Ο καριερίστας Άρης περνά στον Τοξότη και ενεργοποιεί τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Η προσοχή σας θα εστιαστεί στους επαγγελματικούς στόχους σας μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, ακόμα κι αν κάποιοι είναι μεγαλεπήβολοι. Μην διστάσετε να κάνετε τολμηρά όνειρα και να τα γνωστοποιείτε με ανάλογη ορμή. Διατηρήστε την αποφασιστικότητά σας αλλά προσέξτε να μην γίνετε εργασιομανείς. Φροντίστε να ξεκουράζεστε επαρκώς και να μην αμελείτε την κοινωνική σας ζωή!