Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός 

Ο ρόδινος προβολέας του έρωτα ανάβει επάνω σας, αγαπητοί Κριοί… Η Αφροδίτη της αγάπης θα διαμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 4 Μαρτίου! Αυτή η ρομαντική ανανέωση συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε χρόνο και τονώνει πολύ την αυτοπεποίθησή σας. Τώρα πολλοί θα στριμώχνονται για να σταθούν στο πλάι σας. Και η δική σας πρόκληση θα είναι να καταλήξετε σε αυτούς και αυτά που πραγματικά θέλετε. Όσο οι δεσμοί σας θα δυναμώνουν, θα βλέπετε απρόσμενες προοπτικές για το μέλλον σας. Μόνο φροντίστε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία στο έπακρο, πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στις 16 Φεβρουαρίου!

Ταύρος

Καλωσορίσατε στη χώρα της φαντασίας, αγαπητοί Ταύροι! Η τρυφερή Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας της ονειροπόλησης, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Μαρτίου. Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας για να ασχοληθείτε με την ερωτική αρένα. Μόνο να κάνετε τακτούς έλεγχους ρεαλισμού, προκειμένου να αποφύγετε όσους έχουν πρόθεση να εκμεταλλευτούν την καλή σας προαίρεση. Ο 12ος Οίκος αφορά και τις λήξεις, άρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από κάθε ανθυγιεινή σχέση… Η διπλωμάτης Αφροδίτη θα βοηθήσει να κάνετε μια έξοδο με χάρη!

Δίδυμοι

Οι έλξεις έχουν τη δυναμική να πάρουν απρόσμενες τροπές, αγαπητοί Δίδυμοι! Η ερωτική Αφροδίτη θα διασχίζει τον Κριό και τον ασυμβίβαστο 11ο Οίκο σας μέχρι τις 4 Μαρτίου. Η διάθεσή σας θα είναι να κάνετε επαφές «κάθε τύπου» σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Και δεν αποκλείεται ένα άτομο που θεωρούσατε μόνο φιλικό, να αποκτήσει ρομαντικές προοπτικές. Επίσης, περάστε τώρα χρόνο με φίλους και την οικογένεια, για να φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο τώρα. Τα ζευγάρια που διασκεδάζουν μαζί, έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια!

Καρκίνος

Όλα εστιάζουν στο ποιους ξέρετε, αγαπητοί Καρκίνοι! Η φιλόδοξη Αφροδίτη θα διασχίζει τον Κριό και τον τομέα σας της καριέρας μέχρι τις 4 Μαρτίου. Αυτό θα αποτελέσει έναυσμα για να ανανεώσετε τον κύκλο και τις συμμαχικές γνωριμίες σας. Παράλληλα, φροντίστε περισσότερο την γκαρνταρόμπα που θα χρειαστείτε για τα πολλά επαγγελματικά σας γεύματα: Η άρτια εμφάνιση και η θερμή σας προσωπικότητα, θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον πολλών. Τα μάτια σας ανοικτά, για τις αίσιες προοπτικές που αποπνέουν μονιμότητα!

Λέων

Μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε για τον έρωτα, θεωρητικά και πρακτικά; Αγαπητοί Λέοντες, αυτή είναι η στιγμή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας στην προσωπική σας ζωή: Η ερωτική Αφροδίτη θα διαμένει στον Κριό και τον διεθνή 9ο Οίκο σας για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Δεν αποκλείεται να νιώσετε ερωτικές σπίθες για άτομα που ανήκουν σε άλλη κουλτούρα ή διαμένουν σε απόσταση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η περίοδος ενδείκνυται για αισθησιακές αποδράσεις με το ταίρι σας. Τολμήστε να κάνετε και τη «συζήτηση» για τα μελλοντικά κοινά σας βήματα!

Παρθένος

Μπορείτε να γίνετε πιο ακαταμάχητοι, αγαπητοί Παρθένοι; Είναι εφικτό μέχρι τις 4 Μαρτίου, που η Αφροδίτη της αγάπης θα διαμένει στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης! Καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία στη διεκδίκηση, επιστρατεύστε την τρυφερή φύση σας και ορμήστε. Μόνο προσέξτε να μην πέσετε στην παγίδα της εμμονής – και αντί να φλερτάρετε να βρεθείτε μπλεγμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα περάσετε αρκετές ώρες στο σχεδιασμό του κοινού σας μέλλοντος!

Ζυγός

Ακούστε την καρδιά και όχι τη λογική σας, αγαπητοί Ζυγοί! Η αγάπη θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα, με την Αφροδίτη που σας κυβερνά να περνά στον Κριό και στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Μέχρι τις 4 Μαρτίου θα νιώσετε να περνά σε βαθύτερο επίπεδο η προσωπική σας ζωή. Δεν έχει σημασία αν αφορά μια νέα γνωριμία που θα κάνετε αυτή την περίοδο ή για τον υπάρχοντα δεσμό σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και θα θέλετε να διερευνήσετε όλες τις προοπτικές. Αν κάτι δεν έχει μέλλον, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να το λήξετε με αμοιβαιότητα!

Σκορπιός

Διέπονται από την απαραίτητη «υγεία» οι σχέσεις σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε προβληματικό τους σημείο, από τώρα και μέχρι τις 4 Μαρτίου. Θα έχετε τη βοήθεια της αρμονικής Αφροδίτη, από τον Κριό και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Εστιάστε σε όσα βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη διάθεσή σας, προσθέτοντας ευχάριστες νότες και στην προσωπική σας ζωή. Οι διάλογοί σας θα είναι πιο παραγωγικοί, με γνώμονα την βελτίωσή της εσωτερικά και εξωτερικά: Από τις αλλαγές στο διαιτολόγιο μέχρι την τακτική σας εξάσκηση. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι Σκορπιοί, ετοιμαστείτε για συναισθηματικές ανανεώσεις ή το επόμενα βήματα στη σχέση σας!

Τοξότης

Όσο πολυάσχολοι κι αν είστε, αγαπητοί Τοξότες, μην παραγκωνίζετε την προσωπική σας ζωή! Αυτό απαιτεί η Αφροδίτη του έρωτα, που θα διαμένει στον Κριό και τον 5ο Οίκο σας του πάθους μέχρι τις 4 Μαρτίου. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή, είναι βέβαιο ότι σας αναμένουν απρόσμενες εκπλήξεις από ανέλπιστες πλευρές. Όσο για τους δεσμευμένους Τοξότες, το πιο πιθανό είναι να κάνετε πολλές συζητήσεις για τα επόμενα βήματα της σχέσης σας. Και τώρα μπορείτε να απολαύσετε τη διεκδίκηση περισσότερο από την κατάκτηση!

Αιγόκερως

Τι υπάρχει πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Κρύσταλλα, κεριά, αιθέρια έλαια; Η προσοχή σας θα στραφεί στην αισθητική των χώρων σας μέχρι τις 4 Μαρτίου: Η καλαίσθητη Αφροδίτη θα διαμένει στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Η εποχή ενδείκνυται για ανανεώσεις στη διακόσμηση – και για καθαριότητα που θα διευκολύνει τη ροή της θετικής ενέργειας… Και πολλοί θα αδημονούν να μοιραστούν χρόνο μαζί σας «εντός». Όσοι Αιγόκεροι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα θέλετε να απολαύσετε πιο πολλές στιγμές σπιτικής ευτυχίας!

Υδροχόος

Τολμήστε να εκφράσετε το συναίσθημά σας με κάθε τρόπο, αγαπητοί Υδροχόοι! Δεν έχει σημασία αν θα είναι χαμογελαστές φατσούλες ή χαριτωμένα μηνύματα… Σημασία έχει να ακολουθήσετε αυτή την παρόρμηση. Η προκλητική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο Οίκο σας του φλερτ μέχρι τις 4 Μαρτίου! Με τη βοήθειά της θα κάνετε αλλαγές στον τρόπο που διεκδικείτε, ώστε να εξωτερικεύσετε και να κατακτήσετε όσα λαχταράτε. Δεν αποκλείεται να πάρει ερωτική χροιά και μια έως τώρα φιλική σχέση σας. Αλλά δεσμευμένοι και αδέσμευτοι Υδροχόοι, αξιοποιήστε αυτή την περίοδο και για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας ώστε να έχετε περισσότερες επιτυχίες!

Ιχθύες

Η δημιουργικότητα μπορεί να επιφέρει έσοδα στο ταμείο σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η εφευρετική Αφροδίτη θα διασχίζει τον Κριό και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών μέχρι τις 4 Μαρτίου. Πολλοί θα σας προσεγγίσουν για να μοιραστούν ιδέες μαζί σας. Είναι ιδανική στιγμή για να σκεφτείτε μήπως μετατρέψετε ένα χόμπι σας σε επάγγελμα. Διερευνήστε την αγορά και τις προοπτικές σας, γνωστοποιήστε το εγχείρημά σας. Και αν υπάρχουν οικονομικά θέματα προς επίλυση, κοιτάξτε ρεαλιστικά τις δαπάνες σας!