Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις
Κριός 

Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβλήματα με ένα πρόσωπο εξουσίας στις αρχές αυτής της εβδομάδας, αλλά μην αφήσετε αυτό το γεγονός να σας καταβάλλει, γιατί τα πράγματα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά πολύ γρήγορα.

Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να πάρετε τα ηνία, καθώς οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι θα δυσκολεύονται να αποφασίσουν ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα. Μείνετε στο παρασκήνιο το Σαββατοκύριακο, βοηθώντας τους κοντινούς σας ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν και αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις δικές σας επιθυμίες – τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

Ταύρος

Νιώθετε καλά με το ποιοι είστε και το τι πιστεύετε αυτή την εβδομάδα και λογικά θα συσχετίζεστε άψογα με τους ανθρώπους γύρω σας. Όσο περισσότερα κοινά έχετε μαζί τους τόσο το καλύτερο, φυσικά, αλλά δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη αισθάνεστε ότι πρέπει να το παίξετε εκ του ασφαλούς, αλλά οι περισσότεροι φίλοι σας θα σας πιέσουν να κάνετε κάτι πιο ριζοσπαστικό.

Προσπαθήστε να το αποφύγετε τουλάχιστον μέχρι το Σαββατοκύριακο, όταν θα μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τις ανάγκες του άλλου και να βρείτε τρόπους να συμβιβαστείτε.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στις αρχές αυτής της εβδομάδας, γιατί κάποιος σας κρατάει πίσω. Υπάρχουν κάποιες κρυφές πληροφορίες στις οποίες δεν έχετε πρόσβαση αλλά όταν την αποκτήσετε, ξαφνικά η ζωή θα γίνει πολύ πιο εύκολη για όλους σας. Κάτι που θα πει κάποιος την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα σας κάνει να ασχοληθείτε ξανά με ένα θέμα, που νομίζατε ότι είχατε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι μπορείτε με αυτόν/αυτήν τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Να είστε προσεκτικοί στην διαδρομή για το σχολείο ή την δουλειά σας στις αρχές της εβδομάδας, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Φυσικά, δεν θα είναι κάτι απειλητικό για τη ζωή σας, αλλά ίσως θα ήταν προτιμότερο να την κάνετε κοπάνα για μερικές μέρες. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα μπορεί να προκύψουν κάποια οικονομικά ζητήματα, αλλά όχι κάτι που δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οπότε προσπαθήστε να μην φρικάρετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είστε σε απόλυτη αρμονία με τους κοντινούς σας ανθρώπους και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

Λέων

Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με κάποιον που σας χρειάζεται πραγματικά στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω κάποιου εθελοντικού σκοπού, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα έχετε τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, ακόμη και σε αυτές, που κανείς δεν έχει σκεφτεί να κάνει ακόμα. Θα είστε σε θέση να πείσετε τους άλλους ότι ο δικός σας τρόπος είναι ο καλύτερος. Η δημιουργική σας ενέργεια είναι στα ύψη αυτό το Σαββατοκύριακο και θα διασκεδάσετε πολύ κάνοντας τέχνη ή φλερτάροντας με καλλιτέχνες.

Παρθένος

Αισθάνεστε απόλυτα προσγειωμένοι και έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα βήματα για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Αυτό μπορεί να είναι κάποιο επαγγελματικό εγχείρημα ή ένα ραντεβού με αυτόν/αυτήν τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα, αλλά θα πλησιάσετε πολύ κοντά στον στόχο σας. Την Τετάρτη, σας έρχεται η έμπνευση να αναδιοργανώσετε πλήρως το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας σταματήσει. Αυτό το Σαββατοκύριακο, αφήστε κάποιον άλλον να αναλάβει τα ηνία. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε τον δρόμο σας.

Ζυγός

Μπορεί να αισθάνεστε πολύ περίεργα τις πρώτες δύο μέρες αυτής της εβδομάδας, σαν να ακολουθείτε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά πριν προλάβετε να προβληματιστείτε πολύ για αυτό, η διάθεση θα έχει ήδη περάσει. Τα πράγματα βελτιώνονται πολύ από την Τετάρτη και μετά, καθώς η θετική σας ενέργεια γεμίζει όλη σας την ύπαρξη σε σημείο να δυσκολεύεστε να πιστέψετε πόσο τυχεροί είστε. Το Σαββατοκύριακο απαιτεί μεγάλη ευελιξία από την πλευρά σας, αλλά σε αυτό είστε εξπέρ, οπότε όλα θα πάνε μια χαρά.

Σκορπιός

Μπορεί να βρεθείτε να τσακώνεστε με έναν φίλο ή συγκάτοικο στις αρχές αυτής της εβδομάδας, καθώς διαφωνείτε για το πώς θα προχωρήσετε. Μπορεί να μην βγείτε νικητές αλλά φροντίστε να μην κάνετε πίσω αμέσως. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, θα χρειαστείτε λίγη ελευθερία κινήσεων, καθώς σας έρχεται η επιθυμία να κάνετε αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού σας ή μια ανακαίνιση, ανεξάρτητα από την γνώμη οποιουδήποτε άλλου. Εάν μπορέσετε να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις μέχρι την Παρασκευή ή και αργότερα θα έχετε νικήσει αυτομάτως.

Τοξότης

Στις αρχές της εβδομάδας επανέρχεστε στο πρόγραμμα σας για να εξοικονομήσετε χρήματα, αν και με μεγάλη δυσκολία. Μπορεί να μην θαμπώσετε τους/τις υποψήφιους/υποψήφιες συντρόφους με τα δώρα σας, αλλά ξέρετε ότι έχετε ανάγκη τα χρήματα για κάτι άλλο. Μέχρι την Τετάρτη, είστε τόσο εναρμονισμένοι με τους γύρω σας, που καταντάει σχεδόν τρομακτικό. Αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφτείτε.

Αιγόκερως

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι ιδανικές μέρες για εσάς. Νιώθετε ότι όλα όσα προσπαθείτε να καταφέρετε τους τελευταίους μήνες επιτέλους αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, αλλά έχετε αρκετή ενέργεια για να τα αναλάβετε όλα. Στα μέσα της εβδομάδας, θα θελήσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ρουτίνα σας, αλλά προσπαθήστε να μην το παρακάνετε (όσο δελεαστικό κι αν είναι αυτό). Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στις κοινωνικές συναναστροφές και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνετε μια νέα επαφή με κάποιον/α ενδιαφέροντα/ ενδιαφέρουσα.

Υδροχόος

Παρόλο που η ζωή θα είναι κάπως δύσκολη για εσάς στις αρχές αυτής της εβδομάδας, προσπαθήστε να μην το παλέψετε πολύ σκληρά. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά μέχρι την Τετάρτη, όπου ξαφνικά όλα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά. Οι άνθρωποι γύρω σας σας ακούν προσεκτικά και λαμβάνουν υπόψη τους οτιδήποτε πείτε. Αφιερώστε χρόνο σε κάποιο εθελοντικό σκοπό ή βοηθήστε όπου σας χρειάζονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα πρέπει να ενισχύσετε το κάρμα σας.

Ιχθύες

Οι κοντινοί σας άνθρωποι σας πάνε προς τη λάθος κατεύθυνση στις αρχές αυτής της εβδομάδας, αν και είστε ο/η μόνος/η που αναγνωρίζει τον κίνδυνο. Προσπαθήστε να συγκινήσετε τους ανθρώπους με τα λόγια σας. Στα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα θα κυλήσουν λίγο πιο ομαλά, αν και μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσετε σε οτιδήποτε χρειάζεται περισσότερο από λίγα λεπτά προσοχής. Το Σαββατοκύριακο θα είναι υπέροχο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να διοργανώσετε ένα πάρτι στο σπίτι σας.