Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός 

Η εβδομάδα ξεκινά με την υπολειπόμενη ενέργεια του Κρόνου στον Υδροχόο λόγω του τετράγωνου του με τον Ουρανό στον οίκο των οικονομικών σας. Τη Δευτέρα θα υπάρχει αλλαγή ενέργειας στις φιλικές σας σχέσεις- εξάλλου το μόνο σταθερό, είναι οι αλλαγές. Τρίτη και Τετάρτη θα έχετε το θάρρος να κάνετε σπουδαία πράγματα.

Μπορεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας στον εργοδότη σας ή να μιλήσετε από το μικρόφωνο καλώντας τους συναδέλφους στη συνάντηση της εταιρείας. Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε κάτι μεγαλύτερο στη ζωή σας. Σπάνια αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις, αλλά την υπόλοιπη εβδομάδα, φαίνεται πως από θεατής… γίνεστε μονομάχος.

Ταύρος

Τη Δευτέρα, αισθάνεστε ακόμα την ενέργεια του Κρόνου στον Υδροχόο στην κορυφή του χάρτη σας, που κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας.

Οι αλλαγές στην εταιρεία σας θα σας επηρεάσουν προσωπικά. Ίσως υπάρχει νέα διαχείριση ή ανακοινωθεί μια συγχώνευση. Τρίτη και Τετάρτη λόγω του τριγώνου Άρη/Πλούτωνα στον οίκο της γνώσης και των πεποιθήσεων, σας δημιουργεί το κίνητρο για να αφοσιωθείτε έντονα σε ένα σκοπό. Πέμπτη και Παρασκευή, μια φιλοδοξία σας, θα γίνει η απόλυτη προτεραιότητά σας.

Μπορεί να είναι κάποια οικονομική ελευθερία ή η γνώση για το πως θα πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας. Το σαββατοκύριακο, ίσως ψάξετε για το άλλο σας μισό ή ασχοληθείτε με θέματα υγείας.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα μια συνειδητοποίηση, σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά. Τη Δευτέρα, υπάρχει μια ανάστατη ενέργεια λόγω του τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού στον οίκο της εκπαίδευσης και του παρασκηνίου. Αν σκέφτεστε να επιστρέψετε στα θρανία, αυτή η όψη θα σας κάνει να ψάξετε για προγράμματα ταχείας εκπαίδευσης. Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, ο Άρης και ο Πλούτωνας κάνουν ένα τρίγωνο στον οίκο των υλικών και άυλων αγαθών σας. Αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο ξεχωριστοί από το συνηθισμένο. Πέμπτη και Παρασκευή, θα μελετήσετε τα κίνητρα και τις εργασιακές σας συνήθειες. Το Σαββατοκύριακο θα απομονωθείτε, για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα, ένας πόρος γίνεται διαθέσιμος. Τη Δευτέρα, θα νιώθετε την υπολειπόμενη ενέργεια του τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού στον οίκο της τεχνολογίας σας. Αυτή η ενέργεια ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, και επειδή αυτοί οι πλανήτες κινούνται αργά, ίσως να αισθάνεστε ακόμη τις συνέπειες. Η καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να προωθήσετε τους οικονομικούς σας στόχους. Τρίτη και Τετάρτη μια φιλική σας σχέση ίσως μετατραπεί σε ερωτική, λόγω τριγώνου Άρη/Πλούτωνα στο οίκο των σχέσεων και των δεσμεύσεων. Την υπόλοιπη εβδομάδα, καθώς και το Σαββατοκύριακο νιώθετε δυνατοί και εστιάζετε στην πραγματοποίησή της.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, κάποιος προσπαθεί να σταθεί στο δρόμο σας. Τη Δευτέρα, μπορεί λόγω τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού, να αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι από την αργή κίνηση και τα αμυδρά αποτελέσματα που φέρνει η σκληρή δουλειά σας. Αλλά ο Ουρανός είναι εδώ, διαλύοντας τα εμπόδια και σύντομα θα δείτε κάποια πρόοδο. Τρίτη και Τετάρτη θα συνειδητοποιήσετε πως οι καθημερινές σας ενέργειες διαμορφώνουν τη ζωή σας. Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε τις ρουτίνες σας σε κάτι που σας προσφέρει σημαντικό όφελος. Πέμπτη και Παρασκευή θα αναλάβετε με ωριμότητα τις υπευθυνότητές σας. Το Σαββατοκύριακο, είστε στα πλέι-οφ και προτιμάτε να κερδίσετε.

Παρθένος

Θα βρείτε νέους τρόπους για να λειτουργήσετε και να βελτιώσετε τη ζωή σας αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα παραμένει αυτή η οργισμένη μάχη μεταξύ της αλλαγής και της σταθερότητας σε διάφορους τομείς της ζωής σας, λόγω τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού. Για να πετύχετε τους στόχους σας, πρέπει να ακολουθήσετε τις άνετες, δομημένες ρουτίνες που χτίστηκαν από τον Κρόνο. Ίσως ριψοκινδυνέψετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, εστιάζοντας στους στόχους σας και εξετάζοντας αν η καθημερινότητά σας είναι επωφελής ή πρέπει να ανοικοδομηθεί. Τρίτη και Τετάρτη στοχεύετε να δημιουργήσετε μια εξαιρετική σχέση. Την υπόλοιπη εβδομάδα καθώς και το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν οι ίδιες σκέψεις και ίσως παρακολουθήσετε κάποια συμβουλευτικά σεμινάρια για ζευγάρια αν βρίσκεστε σε σχέση ή ποντάρετε σ’ ένα προξενιό, αν είστε ελεύθεροι.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, θα απελευθερωθείτε από κάποιους φόβους σας. Τη Δευτέρα, η ισχυρή ενέργεια του τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού εξακολουθεί να επηρεάζει τον οίκο των οικονομικών σας. Καθώς ζυγίζετε τους κινδύνους και τα οφέλη της δράσης σας, η ζυγαριά ανεβοκατεβαίνει. Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι αυτό που δεν περιμένει κανείς από σας. Τρίτη και Τετάρτη θα υπερασπιστείτε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Θα είστε ο ώμος που θ’ ακουμπήσει. Πέμπτη και Παρασκευή νιώθετε πως κατανοείτε καλύτερα τον κόσμο γύρω σας. Το Σαββατοκύριακο θα φροντίσετε τόσο τους άλλους όσο και τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Ένα τυχαίο σχόλιο από έναν φίλο, θα σας κάνει να κοιτάξετε τον κόσμο διαφορετικά αυτήν την εβδομάδα. Τη Δευτέρα, λόγω τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού στον οίκο των σχέσεων, θα συνειδητοποιήσετε πως μια σχέση, αλλάζει τη ζωή του σπιτιού σας. Ίσως αποφασίσετε να μετακομίσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Επειδή ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αναστάτωσης…διάφορες παραδόσεις θα αλλάξουν. Τρίτη και Τετάρτη κατανοείτε καλύτερα τα κίνητρα των άλλων, καθώς και τις ανάγκες ή τις επιθυμίες τους. Πέμπτη και Παρασκευή θα κάνετε συζητήσεις επαγγελματικού ή φιλικού ενδιαφέροντος. Το Σαββατοκύριακο αξιοποιήστε την ενέργεια που επικρατεί, για επαγγελματικές συνεντεύξεις και συναντήσεις.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, έχετε την προσοχή όλων. Τη Δευτέρα, λόγω του τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού στον οίκο της εργασίας και της καθημερινότητας θα κάνετε ριζικές αλλαγές στη ρουτίνα σας. Το τρίγωνο Άρη/Πλούτωνα στις 24, θα σας κάνει να νιώσετε πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη σας, για την επίτευξη των στόχων σας. Γι’ αυτό και την υπόλοιπη εβδομάδα, από θεατής θα μετατραπείτε σε πραγματικό παίκτη. Τα συναισθήματα που θα νιώσετε, θα είναι συναρπαστικά.

Αιγόκερως

Αυτήν την εβδομάδα, θα είναι δύσκολο να ακολουθήσετε τους οικονομικούς σας στόχους. Τη Δευτέρα, επηρεάζεστε ακόμα από την ενέργεια του τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού στον οίκο της δημιουργικότητάς σας. Αυτή η όψη συνεχίζεται από την περασμένη εβδομάδα και θα σας προσφέρει νέες δημιουργικές ιδέες για να απαλλαγείτε από μια βαρετή δουλειά. Τρίτη και Τετάρτη, θα νιώθετε πως υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβλήματά σας. Πέμπτη και Παρασκευή θα έχετε απαντήσεις για το ερωτικό πρόβλημα ενός φίλου. Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τα δυσκολότερα προβλήματά σας, επειδή θα βρίσκετε λύσεις.

Υδροχόος

Επωφελείστε αυτήν την εβδομάδα σπάζοντας μια οικογενειακή παράδοση παρόλο που μπορεί να σοκάρετε την οικογένεια. Τη Δευτέρα, μπορεί να αισθάνεστε την υπολειπόμενη ενέργεια του τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού, που επηρεάζει τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Υπάρχει ενέργεια που θα σπάσει ένα αρνητικό οικογενειακό μοτίβο και θα κινηθεί προς μια υγιή ζωή. Ίσως αποφασίσετε να μετακινηθείτε σε ένα μέρος, που ευνοεί την ηρεμία και την προσωπική σας ευτυχία. Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, νιώθετε ασταμάτητοι λόγω του τριγώνου Άρη/Πλούτωνα. Αυτή η ενέργεια θα σας ωθήσει την υπόλοιπη εβδομάδα να ξεκινήσετε ένα προϊόν, να δημοσιεύσετε ένα τραγούδι σας, ή να εστιάσετε στους στόχους σας.

Ιχθύες

Θα μάθετε ακούσια κάποιο μυστικό αυτήν την εβδομάδα….αλλά η σιωπή είναι χρυσός. Τη Δευτέρα λόγω τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού, στον οίκο των μυστικών και του εσωτερικού διαλόγου…σας δίνεται η ευκαιρία να εξετάσετε κάτι που σας φοβίζει και να το αντιμετωπίσετε. Τρίτη και Τετάρτη θα προσπαθήσετε να κάνετε τη διαφορά. Μπορεί να είναι μια δωρεά ή λίγα χρήματα σε κάποιον, που έχει ανάγκη οικονομικής βοήθειας. Πέμπτη και Παρασκευή μπορεί να παίξετε με μια εφεύρεση. Το Σαββατοκύριακο κάποια λόγια συμπάθειας σ’ ένα φίλο θα δημοσιοποιηθούν και θα κάνουν πολλούς να νιώσουν όμορφα. Τελικά μέσα στο διήμερο, μπορείτε να κάνετε περισσότερα από όσα νομίζετε.