Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις
Κριός 

Αυτή την εβδομάδα, πιθανές αλλαγές θα σας οδηγήσουν σε νέο δρόμο. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της ρουτίνας, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε όνειρα ξανά για τη ζωή σας.

Οι προσπάθειες αναπροσαρμογής, θα σας ωφελήσουν ουσιαστικά. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας. Κάθε αλλαγή που κάνετε δηλώνει πως αφήνετε πίσω την παλιά σας ζωή.

Αυτό όμως μπορεί να μην ταιριάζει καλά με έναν συγκεκριμένο φίλο. Αυτό το άτομο μπορεί να ανησυχεί πως αν αρχίσετε να δραστηριοποιείστε, ξεκινώντας μια επιχείρηση ή ασχολούμενοι με καινούργια χόμπι, ίσως χάσει τη θέση του στη ζωή σας. Μπορεί όμως επίσης να υποδηλώνει, πως εξελίσσεται η φιλία σας. Όμως με την ανάπτυξη, έρχονται προσαρμογές.

Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια βαθιά συζήτηση μ’ αυτόν τον φίλο. Δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη, συμβαίνουν προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου. Ο ήλιος που βρίσκεται ακόμα στην Παρθένο, κάνει τρίγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα στον Οίκο της καριέρας. Θα προσπαθήσετε να διερευνήσετε πώς να αλλάξετε τη δουλειά σας ή την καριέρα σας. Μπορεί να νιώθετε ανικανοποίητοι με την καριέρα που ακολουθείτε ή να βλέπετε ευκαιρίες αλλού. Ένας νέος δρόμος ανοίγεται.

Ταύρος

Βρείτε τους ρυθμούς σας αυτήν την εβδομάδα καθώς οι φιλοδοξίες σας αφορούν αξιόλογους στόχους. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο του ρίσκου, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορεί να νιώσετε πως αποκτήσατε κίνητρο για να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία. Μπορεί να αφορά τη συνάντηση με έναν φίλο για να παίξετε μουσική, την εύρεση ενός δασκάλου ζωγραφικής ή κάποια σεμινάρια ραπτικής. Σήμερα θα αρχίσετε να βλέπετε το όραμά σας να παίρνει μορφή. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να σας αρέσει η δουλειά σας, οι συνεργάτες σας – ακόμη και ο διευθυντής σας – αλλά μερικοί από τους κανόνες της επιχείρησης, είναι ενοχλητικοί.

Σήμερα μπορεί να σας πουν ότι πρέπει να ακολουθήσετε έναν ανόητο κανόνα. Καμία διαφωνία δεν θα βοηθήσει σήμερα. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος που βρίσκεται ακόμα στην Παρθένο, κάνει τρίγωνο με τον πανίσχυρο Πλούτωνα στον Οίκο των πεποιθήσεων. Πολλά από αυτά που μπορείτε να κάνετε εξαρτώνται από το πόσο πιστεύετε στον εαυτό σας και στις δικές σας ικανότητες. Σήμερα, θα συνειδητοποιήσετε πως πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Είναι αλήθεια πως μερικές φορές αναβάλλετε τη δουλειά σας, αλλά στο τέλος, την ολοκληρώνετε. Τώρα είναι η ώρα να δείτε τι πρέπει να γίνει και να προχωρήσετε.

Δίδυμοι

Θα κάνετε ορισμένες επιλογές αυτήν την εβδομάδα. Εσείς όμως αγαπάτε τις επιλογές. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο του σπιτιού, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, θα απολαύσετε την ειρηνική ιδιωτικότητα του υπνοδωματίου σας και θα μαγειρέψετε χαρούμενοι στην κουζίνα σας. Μπορεί όμως να νιώθετε δυσαρεστημένοι με την τωρινή κατοικία σας. Σήμερα θα οραματιστείτε για το πού θέλετε να ζήσετε από δω και πέρα. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των πεποιθήσεων. Σήμερα είναι σοφό να κάνετε σωστούς υπολογισμούς πριν αναλάβετε το παραμικρό. Για το θέμα αυτό, καλό είναι να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες, επειδή ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές, εξαιτίας λανθασμένων υπολογισμών.

Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος που είναι ακόμη στην Παρθένο, κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των πόρων. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε κάτι μεγάλης αξίας. Ίσως πάρετε ένα μεγάλο δάνειο με αυξημένο επιτόκιο. Μπορεί να πάρετε συμβουλές για μετοχές από κάποιον που ξέρει πραγματικά το αντικείμενο. Ίσως κερδίσετε κάτι απροσδόκητο αναφορικά με τη δουλειά σας. Ανοίξτε τα χέρια σας για να λάβετε.

Καρκίνος

Θα έχετε πολλές σκοτούρες αυτήν την εβδομάδα. Να είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της επικοινωνίας κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μοιάζει σαν να έχετε απευθείας σύνδεση με το Σύμπαν και τους αγγέλους σας. Σήμερα η προσευχή ή ο διαλογισμός θα είναι πολύ χρήσιμα. Αφήστε το Σύμπαν να γνωρίζει τις επιθυμίες σας και στη συνέχεια, αφήστε να συμβεί ό, τι πρόκειται να συμβεί. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των επενδύσεων. Τα χρήματα που περιμένατε καθυστερούν.

Πιθανόν η επιταγή να έχει ήδη σταλεί ή η πληρωμή να βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά δεν είναι ακόμα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κάποιες προσαρμογές στα οικονομικά σας ή να μεταφέρετε χρήματα από τον ένα λογαριασμό στον άλλο. Υπάρχει καλή ενέργεια μπροστά ακόμα κι αν προσωρινά χρειαστεί, «να βάλετε χέρι στις οικονομίες σας». Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος ακόμη στην Παρθένο, κάνει ένα τρίγωνο με τον φοβερό Πλούτωνα στον Οίκο των σχέσεων. Πιθανόν κάποιος να σας προτείνει μια σχέση. Μπορεί να είναι μια ρομαντική σχέση ή να αφορά μια επαγγελματική συνεργασία. Σκεφτείτε τι μπορείτε να χτίσετε μαζί.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, η ολοκλήρωση κάποιων εργασιακών θεμάτων εκ των προτέρων θα αποδειχθεί μια σοφή κίνηση. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο, στον Οίκο των χρημάτων, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορείτε να τονώσετε την ευημερία της οικογένειάς σας τοποθετώντας αντικείμενα Feng Shui γύρω από το σπίτι, όπως μια τυχερή γάτα ή στοίβες νομισμάτων στα περβάζια. Σκεφτείτε επίσης να ρίξετε μια πρέζα κανέλα στη βεράντα σας για να καλωσορίσετε τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες.

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας και της συνεργασίας. Αν πρόκειται να ανοίξετε μια επιχείρηση με έναν φίλο σας, είναι καλή στιγμή να βάλετε υπογραφές. Αυτό ισχύει ακόμα κι αν δανείσετε σ’ αυτό το άτομο… απλά το χλοοκοπτικό σας. Εξάλλου οι καλοί λογαριασμοί…κάνουν τους καλούς φίλους. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος που είναι ακόμα στην Παρθένο, κάνει τρίγωνο με τον απαιτητικό Πλούτωνα στον Οίκο της εργασίας και της καθημερινότητας. Είστε έτοιμοι να ανανεώσετε όλο σας το σύστημα. Αυτή η κίνηση ίσως αφορά μια μεθοδολογία που χρησιμοποιείτε στη δουλειά ή την αποκατάσταση των ρούχων σας. Ίσως αγοράσετε νέο εξοπλισμό. Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε περισσότερα.. στο μισό χρόνο, από ό,τι πριν.

Παρθένος

Είστε γνωστοί για τα προσεκτικά σας σχέδια, αλλά θα αποφασίσετε να τα καταγράψετε στο χαρτί αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος είναι στο ζώδιό σας (χρόνια πολλά!) στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνοντας αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Οι άνθρωποι επικοινωνούν ευκολότερα μαζί σας σήμερα. Κάποιος από τα παλιά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω διαδικτύου. Πιθανόν επίσης, να επιστρέψει ένας παλιός εραστής. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στο δικό σας ζώδιο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον εργασιακό σας Οίκο. Μπορεί να τσακωθείτε στο γραφείο εξαιτίας ενός λάθους που έγινε από έναν συνάδελφο ή επειδή υπάρχει έλλειψη εργατικού δυναμικού. Μπορεί να έχετε προγραμματίσει να ξεκινήσετε ένα προϊόν ή να παρουσιάσετε υλικά, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμα.

Μπορεί επίσης εσείς και η ομάδα σας να είστε απολύτως έτοιμοι και ο εργοδότης να αναβάλλει το πρόγραμμα. Προσπαθήστε να μετρήσετε μέχρι το 10… πριν εκνευριστείτε και καταθέσετε τα όπλα από απογοήτευση. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος – ακόμη στην Παρθένο – κάνει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της ερωτικής διασκέδασης. Σας έχει συνεπάρει ένα ελκυστικό άτομο σήμερα και δεν μπορείτε να το βγάλετε από το μυαλό σας. Θα το σκέφτεστε συνεχώς – αλλά δεν αποκλείεται κι ένα ραντεβού μαζί του!

Ζυγός 

Η ισορροπία απαιτεί συνεχείς προσαρμογές. Η φυσική σας ικανότητα να προσαρμόζεστε θα σας βοηθήσει αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο, στον Οίκο του ψυχισμού κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Μπορεί να ονειρεύεστε να μετοικίσετε σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου, να αλλάξετε καριέρα ή να δημιουργήσετε διαφορετικές σχέσεις. Και καθώς ονειρεύεστε όλα αυτά, το Σύμπαν παίρνει το μήνυμα και οι ευκαιρίες αρχίζουν να καταφτάνουν.

Σήμερα λοιπόν, ονειρευτείτε! Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο του ρομαντισμού και του ρίσκου. Κάποιος μπορεί να κάνει μια απροσδόκητη ρομαντική κίνηση προς το μέρος σας. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μια γρήγορη απόφαση για το αν θα προχωρήσετε μαζί του ή θα κάνετε πίσω. Η ημέρα σας προσφέρει λίγα δευτερόλεπτα άβολης σιωπής ή σας ανοίγει την πόρτα για ένα νέο ειδύλλιο. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ο ήλιος – ακόμα στην Παρθένο – κάνει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Θα ασχοληθείτε με την καθαριότητα, ίσως επειδή περιμένετε καλεσμένους ή γιατί θέλετε να ξεφορτωθείτε αρκετά πράγματα επιθυμώντας να δώσετε ένα πιο μινιμαλιστικό στυλ στο σπίτι σας. Αυτή θα είναι μια ολοκληρωτική αλλαγή στον τρόπο που ζείτε την καθημερινότητά σας. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το χώρο σας ή να σκεφτείτε πως θέλετε μια πιο απλή ζωή εκτρέφοντας κοτόπουλα, σκαλίζοντας το περιβόλι σας, ψήνοντας σπιτικό ψωμί και ηρεμώντας στην κουνιστή πολυθρόνα στην βεράντα σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα με το μέλι παρά με το ξύδι, αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο, στον Οίκο της φιλίας, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ένας φίλος ή κάποιος γνωστός μπορεί να έχει ρομαντικά σχέδια για εσάς. Και ενώ δεν θα σας ζητήσει άμεσα ραντεβού, θα αφήσει υποδείξεις και υπονοούμενα προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να μάθετε, πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της οικογένειας.

Μπορεί να σχεδιάζετε μια μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση, που σημαίνει πως όλοι θα πρέπει να συνεισφέρουν. Όλα αφορούν τις προσαρμογές σήμερα. Αν και θα ήταν ευκολότερο να στεφθείτε βασιλιάς παίρνοντας αποφάσεις… κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν. Προετοιμαστείτε λοιπόν για κάποιες διαπραγματεύσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος είναι ακόμα στην Παρθένο και κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της επικοινωνίας. Μπορεί να λάβετε ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία σήμερα που απαιτεί περισσότερες διαπραγματεύσεις από ό, τι περιμένατε. Ωστόσο, είστε έτοιμοι σήμερα. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια από ειδικούς και να αντιμετωπίσετε με επιτυχία το θέμα.

Τοξότης

Καλό είναι να έχετε σαφή οράματα, όμως αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε πρόθυμοι να προσαρμοστείτε. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο, στον Οίκο της καριέρας κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να οραματιστείτε τον τύπο της καριέρας που πραγματικά θέλετε να ακολουθήσετε. Και αντί να θέτετε περιορισμούς, αναρωτηθείτε πώς θα μπορούσατε να εκδηλώσετε αυτόν τον τύπο εργασίας χωρίς να περάσετε χρόνια εκπαίδευσης, τόνους χρηματοδότησης ή μετεγκατάστασης. Δείτε αν υπάρχει τρόπος να παρακάμψετε τους κανόνες της κοινωνίας.

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των συμφωνιών και των συμβολαίων. Τελικά το συμβόλαιο που περιμένατε, προσγειώνεται στο γραφείο σας. Δυστυχώς, μέσα σε δύο λεπτά, εντοπίζετε κάποιο λάθος. Το όνομά σας μπορεί να είναι ανορθόγραφο ή η περιγραφή της συναλλαγής να είναι λανθασμένη. Οι αλλαγές είναι μικρές, αλλά απαραίτητες. Και πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνετε αρκετά τηλεφωνήματα…. για να διορθωθεί. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος που βρίσκεται ακόμα στην Παρθένο, κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των οικονομικών. Μπορείτε να κερδίσετε κάτι απροσδόκητο σήμερα. Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ζητήσετε αύξηση ή, αν έχετε επιχείρηση, να αυξήσετε τις τιμές σας. Μπορείτε να κάνετε φοβερές πωλήσεις σήμερα!

Αιγόκερως

Κάποια μέρη αυτής της εβδομάδας θα είναι λιγάκι δύσκολα. Ευτυχώς, όμως είστε αρκετά σχολαστικοί. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο, στον Οίκο των ιδεών και των πληροφοριών, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, η αναζήτηση πληροφοριών, αποφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο αν αντιμετωπίζετε κάτι απροσδόκητο ή βοηθάτε το παιδί σας με τα μαθήματα. Κάντε σωστές ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα καταφτάσουν από διάφορες πηγές. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των οικονομικών. Ίσως το σκεφτόσασταν καιρό τώρα πως έπρεπε να κάνετε αποταμίευση και θα αποδειχτεί πως είχατε δίκιο. Κάνοντας κάποιες προσαρμογές στα έξοδά σας θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

Κι αυτά τα επιπλέον χρήματα θα μπορέσετε να τα επενδύσετε στους πραγματικούς σας στόχους: είτε αφορούν την οικονομική σας ανεξαρτησία… ή την πρόωρη συνταξιοδότησή σας. Αξίζει να προσαρμόσετε τον τρόπο που λειτουργείτε τώρα. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος είναι ακόμα στην Παρθένο και κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Ο Πλούτωνας ταξιδεύει στο ζώδιό σας εδώ και αρκετά χρόνια. Σας φέρνει μαθήματα για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας, όπως ο σιδηρουργός σκληραίνει το ατσάλι στη φωτιά. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνετε μια ανασκόπηση των προηγούμενων επιτυχιών σας και να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, δοκιμάστε τα νερά πριν βουτήξετε. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο, στον Οίκο των πόρων, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Είναι καλή ιδέα… μια στο τόσο, να πραγματοποιείτε μια πνευματική παράκληση για τα χρήματα και τους πόρους που χρειάζεστε. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω προσευχής ή διαλογισμού. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάψετε ένα μεταλλικό χρυσό κερί για να προσελκύσετε μεγάλα χρηματικά ποσά ή να φορέσετε ασημένια κοσμήματα για να προσελκύσετε κανονικό εισόδημα. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Έχετε μια ευκαιρία που είναι λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Θα μπορούσατε να εκπαιδεύσετε κάποια άτομα στη δουλειά ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Μπορεί να νομίζετε ότι χρειάζεστε περισσότερους πόρους (χρόνο, χρήμα ή κάτι άλλο) για να ξεκινήσετε αυτό το έργο.

Ήρθε όμως η ώρα να κάνετε μια προσαρμογή στη σκέψη σας, επειδή είναι πιθανό να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το πρώτο βήμα. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος – ακόμα στην Παρθένο – κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των κρυφών ταλέντων. Ίσως εργάζεστε στα παρασκήνια, δημιουργώντας έναν ιστότοπο ή κάποια προϊόντα προς πώληση. Μπορεί να μαθαίνετε κιθάρα ή να κυριαρχείτε στο σχεδιασμό ρούχων, για την εκκολαπτόμενη επιχείρησή σας. Αν σας ενδιαφέρει κάτι, ενδεχομένως έχετε κρυφά ταλέντα για να το κάνετε πραγματικότητα.

Ιχθύες

Θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των σχέσεων, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Μπορεί να είστε το αντικείμενο της στοργής και της φροντίδας κάποιου σήμερα. Μπορεί να σας εκπλήξει και να σας κάνει ειδικές φιλοφρονήσεις. Αυτό δεν ακούγεται μόνο ωραίο… αλλά μπορεί να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο. Μπορεί να έχετε μπροστά σας, έναν νέο φίλο ή εραστή ! Την Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στο Οίκο του σκιώδους εαυτού σας. Σε μια στιγμή απροσεξίας, μπορεί να πείτε κάτι για το οποίο μετανιώνετε. Σήμερα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά όταν απευθύνεστε σε άτομα που δεν θέλετε να στενοχωρήσετε, όπως τον εργοδότη σας. Είναι μια προσωρινή όψη που μπορεί να οδηγήσει σε γκάφες. Αυτό ισχύει και για τα email σας, επίσης. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνει η Αυτόματη διόρθωση.

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος, είναι ακόμα στην Παρθένο και κάνει τρίγωνο με τον δυναμικό Πλούτωνα στον Οίκο του μέλλοντος. Δημιουργείτε τη ζωή σας την κάθε στιγμή και με κάθε σας κίνηση. Μπορεί να το συνειδητοποιήσετε σήμερα, αναγνωρίζοντας ότι έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τα πάντα μέσω των επιλογών σας και των ανθρώπων με τους οποίους κάνετε παρέα. Σήμερα, μπορείτε να κάνετε μικρές σταδιακές προσαρμογές, που προστίθενται στους παράγοντες της αλλαγής.