Ζώδια – Αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις – Σχέσεις

Ζώδια – Αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις – Σχέσεις

Κριός

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση μπορείς εύκολα να βρεις τρόπους για τη δημιουργία ή την ενίσχυση μιας σύνδεσης τώρα. Η σέξι γοητεία σου είναι απαραίτητο συστατικό για να ενισχύσεις τη δυναμική ανάμεσα σε σένα κι ένα τυχερό άτομο. Το να μοιράζεσαι με απρογραμμάτιστο τρόπο παθιασμένες στιγμές μπορεί να σου θυμίσει, πόσο ζωντανή μπορεί να είναι η ζωή.

Ταύρος

Οι σέξι αναμνήσεις θα σου δώσουν πολλά για να σκεφτείς ή να εξετάσεις τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα μπεις στον πειρασμό να αναζωπυρώσεις μια παλιά φλόγα ή να κάνεις βαθύτερη σχέση μ’ ένα φίλο που συνδέεστε πλατωνικά μέχρι τώρα. Η καρδιά σου σε παροτρύνει να πυροδοτήσεις ένα ειδύλλιο από το παρελθόν ή να ξεκινήσεις μια παθιασμένη σχέση με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Υποδαύλιζε τη φωτιά….ρίξε κάρβουνο!!

Δίδυμοι

Η επικοινωνία σε κάθε μορφή της, είναι απαραίτητη τώρα. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να νιώθει μελαγχολικός, συγκλονισμένος, φοβισμένος για το μέλλον, ή για τις σκέψεις και τα αισθήματά σου. Με την αυτοπεποίθησή σου, μπορείς να τον επηρεάσεις και να του φτιάξεις το κέφι, στο λεπτό. Αν όμως δεν υπάρχει απόλυτη αυθεντικότητα και από τις δύο πλευρές, θα επικρατήσει ένταση και αβεβαιότητα.

Καρκίνος

Η ερωτική έκφραση στη σχέση σου, θα γίνει ευχάριστα οικεία, και με πολύ φυσικότητα τώρα. Η κοινή, τρυφερή, στοργική φροντίδα θα μπορούσε να είναι το τέλειο τονωτικό για να κλείσετε τον κόσμο απ’ έξω και να εστιάσετε ο ένας στον άλλο. Είσαι ελεύθερη? Μην αποκλείεις το γεγονός, πως κάποιος θα σου κινήσει σύντομα το ενδιαφέρον!

Λέων

Αν υπάρχει κάτι που ήθελες να πεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο, τότε διαθέτεις ισχυρή γοητεία, ευγλωττία και αυτοπεποίθηση για να του κάνεις τις αποκαλύψεις σου. Αν όμως αυτό που χρειάζεται συζήτηση, είναι πιο σοβαρού χαρακτήρα, τότε πες αυτά που θέλεις να πεις, εκμεταλλευόμενη την ερωτική δύναμη που έχεις τώρα. Εκμεταλλεύσου την ολοκληρωτικά!

Παρθένος

Μήπως αναδύεται η φιλανθρωπική ή αλτρουιστική σου πλευρά και είναι ισχυρότερη σήμερα? Αν σκέφτηκες τρόπους για να εξυπηρετήσεις τους άλλους, τότε ο εραστής σου, θα έχει μια υπέροχη ιδέα. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, κάνοντας κάτι για αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί, μπορεί να οδηγήσει τον εραστή σου να εμπνευστεί από τη γενναιόδωρη καρδιά σου τώρα.

Ζυγός

Η δυναμική ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου, μπορεί να εστιάσει σε έναν στόχο που υπογραμμίζει την ανάγκη για ομαδική δουλειά στη σχέση σας. Συνεργασία σημαίνει επιδίωξη ενός κοινού φιλόδοξου στόχου και ακρόαση με ανοιχτή καρδιά και μυαλό… και από τις δύο πλευρές. Δημιουργείτε κάτι ξεχωριστό μαζί τώρα. Μην σταματήσετε να πιστεύετε!

Σκορπιός

Έχεις άφθονη φαντασία για να βελτιώσεις τα ερωτικά σου τώρα. Αυτό θα σε διευκολύνει όχι μόνο για να αλλάξεις αλλά και να μεταμορφώσεις εντελώς τη σχέση σου με τον εραστή σου ή μ’ αυτόν που θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα. Απελευθέρωσε τη λαμπρή δημιουργικότητά σου και θα δημιουργήσεις εξαιρετικές στιγμές γεμάτες έντονη διασκέδαση.

Τοξότης

Άφησε τον εραστή σου ή ένα συνεργάτη σου να δει πόσο δημιουργικό και προνοητικό είναι το μυαλό σου. Μ’ αυτό τον τρόπο θα πειστεί πως οι ιδιαίτερες δεξιότητές σου μπορούν να φέρουν επιτυχία. Μπορεί το μέλλον της σχέσης σου, να περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας κατάστασης που θα ομορφύνει τον κόσμο σας ή μπορεί να συνεργαστείς με τον εραστή σου σ’ ένα επαγγελματικό επιχείρημα και να δεις πού θα σας οδηγήσει.

Αιγόκερως

Η αποσύνδεση από τα συναισθήματά σου δεν θα είναι καθόλου χρήσιμη τακτική, τώρα. Μη φοβάσαι το βάθος των συναισθημάτων σου. Καλύτερα αγκάλιασε τα συναισθήματα που ξεχωρίζουν μέσα σου και άντλησε από τη δύναμη του εραστή σου που σε λατρεύει, ειδικά αν χρειάζεσαι υποστήριξη. Ξέρεις ότι η καρδιά σου δεν θέλει να κρατήσει μυστικά… γι’ αυτό βρες το κουράγιο να τα αποκαλύψεις όλα.

Υδροχόος

Αν αυτός που αγαπάς γίνεται ολοένα και πιο άνετος σε μια ζώνη άνεσης, τότε μπορείς να τον δελεάσεις να βγει απ’ αυτή, με αγάπη και ζεστασιά. Αυτό ίσως τον βοηθήσει… στο να αποκτήσει αυτογνωσία. Αν είσαι διατεθειμένη να δημιουργήσεις ένα αυθεντικό κλίμα στη σχέση σου, τότε πίστεψε πως θα ακολουθήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα ανάμεσά σας.

Ιχθύες

Αν χρειάζεσαι μια συναισθηματική ώθηση για να πετύχεις έναν στόχο, τότε ο εραστής σου ή ένας πιθανός συνεργάτης θα σου προσφέρει την ιδανική υποστήριξη. Μην πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι λάθος στο να ζητήσεις βοήθεια. Ο αγαπημένος σου θα μπορούσε να ρίξει ένα χρήσιμο φως στις ιδιαιτερότητες ενός σημαντικού προβλήματος ή ενός έργου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δέχεσαι κάποια βοήθεια κάπου κάπου…ιδιαίτερα όταν προσφέρεται.