Ζώδια – Απρίλιος: Ερωτικές συναστρίες


Απρίλιος, καλό μήνα. Ας δούμε τι μας επιφυλάσσσει ο νέος μήνας.

Ερωτικές Συναστρίες

Πιο αναλυτικά:

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια της Φωτιάς:

Δεν έχετε τίποτα για το οποίο να ανησυχείτε καθώς τώρα υπάρχουν και από την μεριά του συντρόφου σας, οι καλές προθέσεις για να σας εμφανίσει και στον στενό του κύκλο!
Τυχερό δεκαήμερο: 1ο

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια της Γης:

Μπορεί να έχετε περάσει μέσα από κάποιες επικοινωνιακές απομακρύνσεις, με το ταίρι σας, αλλά αυτός ο μήνας, θα σας λύσει όλα τα σχετικά προβλήματα.
Τυχερό δεκαήμερο: 2ο

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Αέρα:

Ο άνθρωπος σας θα πάρει μια πιο υπεύθυνη στάση απέναντι σας, και πιθανόν από τα μέσα του μήνα και μετά, θα σας μιλήσει και πιο εμπεριστατωμένα και για τα μελλοντικά του σχέδια.
Τυχερό δεκαήμερο: 3ο

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού:

Άμεσα κάτι αλλάζει στην ερωτική σας σχέση, και αυτό όλο θα είναι πρωτοβουλία του αγαπημένου σας, που δείχνει ότι δεν θα ρισκάρει να σας χάσει.
Τυχερό δεκαήμερο: 1ο

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια της Γης:

Από όλα αυτά που σας έχει πει το συντροφικό σας έτερο, εσείς δεν έχετε δει να πραγματοποιείται κάτι ακόμη. Μην το καθυστερείτε…απλά μιλήστε και ξεκαθαρίστε την θέση σας.
Τυχερό δεκαήμερο: 2ο

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Αέρα:

Τα μυστικά και τις ανασφάλειες του, θα αρχίσει σιγά – σιγά να σας λέει το ταίρι σας, και να σας ζητάει και αυτό να του ανοιχτείτε και να του πείτε τι ζητάτε στο μέλλον.
Τυχερό δεκαήμερο: 1ο

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού:

Είστε το αγαπημένο δίδυμος της εποχής, που θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά ακόμη και σε αποφάσεις γάμου και οικογένειας. Τα οικονομικά σας όλα αυτά θα τα υποστηρίξουν.
Τυχερό δεκαήμερο: 3ο

Ζώδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Αέρα:

Δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί το τι έχει γίνει στο παρελθόν του συντρόφου σας, καθώς αυτό έχει λήξει μόνιμα. Τώρα προτεραιότητα έχετε μόνο εσείς και η σχέση σας.
Τυχερό δεκαήμερο: 1ο

Ζώδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού:

Μόνο καλά είναι τα θέματα, μέσα στην σχέση σας! Ο αγαπημένος σας θέλει άμεσα να περάσετε σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις – γάμο, που θα κλείσουν και πολλά στόματα.
Τυχερό δεκαήμερο: 2ο

Ζώδια του Νερού σε Ερωτική Συναστρία με ζώδια του Νερού:

Τα σκαμπανεβάσματα που υπήρξαν, με τον άνθρωπο σας θα υποχωρήσουν! Τώρα μέσα στον νέο μήνα Απρίλιο. θα τύχετε μιας καλύτερης συνεννόησης που θα σας ενώσει μόνιμα.
Τυχερό δεκαήμερο: 1ο