ΖΩΔΙΑ: Ημερήσιες προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ ανοικτοί και κατά κάποιο τρόπο έτοιμοι να δεχτείτε οτιδήποτε καλό σας προκύψει. Η παρέα με φίλους και η επικοινωνία θα σας κάνει πολύ καλό. Είστε από αυτούς που δεν αντέχετε να μην μιλάτε ή να μην έχετε επαφές και επικοινωνία για αυτό τουλάχιστον για σήμερα μπορεί και να κάνετε νέες γνωριμίες και γενικά θα είστε πολύ στα πάνω σας. Κρατήστε αυτό γιατί σας κάνει πολύ καλό. Μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να σας χαλάνε την διάθεση. Πιθανόν ακόμα και σήμερα να μιλήσετε για μια εμπορική δουλειά η οποία θα σας κάνει πολύ καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σίγουροι ότι κάτι καλό θα σας τύχει σε οικονομικό επίπεδο για αυτό είστε αισιόδοξοι αλλά και πιο εύκολοι στις συναλλαγές σας. Με αυτόν τον τρόπο βλέπετε και άλλα πράγματα που δεν τα βλέπατε παλιά και ίσως να ξεφύγετε άμεσα από παγίδες που μπορεί να βάζετε στον εαυτό σας. Το ζητούμενο είναι να πάτε λίγο παρακάτω και σε σκέψη και σε πράξη και από εκεί θα δείτε να δικαιώνεστε. Βέβαια συνεχίζετε να είστε σίγουροι για τον στόχο σας και να βάζετε τα όριά σας απέναντι στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσετε ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα και μέσα από αυτό μπορεί να κάνετε κινήσεις που παλιά δεν θα κάνατε. Μπορεί η τύχη να σας κτυπάει την πόρτα και εσείς θα πρέπει γρήγορα να την ανοίξετε. Είτε από μια ιδέα, είτε από μια νέα γνωριμία και επαφή εσείς θα επεκταθείτε και θα μπορέσετε να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα γιατί δεν θα φοβόσαστε ή δεν θα βάζετε με το μυαλό σας εμπόδια. Καλό είναι να συγχωρήσετε και να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας για να έχετε νέο χώρο για να μπει το καινούργιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αρχίσει να κάνετε κάποια πράγματα πιο τολμηρά όπως να ζητάτε εξηγήσεις από ένα πρόσωπο που δεν έχετε ακόμα ξεκαθαρίσει ή να κάνετε συζητήσεις που δεν θα κάνατε τετ α τετ. Αλλά όλα αυτά με μεγάλη μυστικότητα γιατί οι κινήσεις σας δεν θέλετε να είναι φανερές σε κανέναν. Επίσης υπάρχει μια δουλειά που σας ενδιαφέρει και είναι πολύ εμπορική αλλά δεν θέλετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας και τα κάνετε όλα μόνοι σας. Το καλό είναι ότι δεν είστε απόλυτοι και βλέπετε λύσεις. Η σχέση με Τοξότη μπορεί να σας απασχολήσει αλλά δεν θα θελήσετε να το μοιραστείτε σχεδόν με κανέναν.

ΛΕΩΝ

Είστε πολύ επικοινωνιακοί και γεμάτοι ενέργεια γιατί ξεκολλάτε κατά κάποιο τρόπο από τις απόλυτες θέσεις και αυτό σας βοηθάει να γίνετε πιο ανοικτοί. Πολλοί φίλοι και γνωστοί που πιθανόν να βρεθείτε σε ένα κοινωνικό κάλεσμα θα σας ανανεώσουν και σίγουρα θα κάνετε και κάποιες συζητήσεις για δουλειές και νέες επεκτάσεις. Η γνώση και η πληροφόρηση πάντα σας βοηθάει και σας δίνει έναν άλλο αέρα επικοινωνίας. Η σχέση με Τοξότη που κατά εποχές περνάει διακυμάνσεις τώρα θα είναι πολύ δυνατή αφού θα ανταλλάξετε και λόγια αγάπης ή θα πείτε κάποια πράγματα πιο εύκολα με το όνομά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγεστε υπερβολικά κι αυτό σίγουρα σας κουράζει γιατί υπάρχει και μια άλλη φωνή μέσα σας που σας λέει να μην πολυμιλάτε ή να διασκορπίζεστε σε πολλά κομμάτια γιατί αυτό πάει κόντρα στην περίφημη λογική σας. Δεν μπορείτε να συνθέσετε το πάζλ όταν έχετε πολλές λύσεις κι αυτό σας κουράζει και σας μπερδεύει. Σίγουρα θα κάνετε υπερβολές αλλά αυτό δεν σας κάνει και τόσο κακό αφού θα είστε οι πιο πολλοί αισιόδοξοι και ανοικτοί σε κάθε νέα ευκαιρία που σας παρουσιάζεται. Επειδή οι περισσότεροι από εσάς όλο και κάτι έχετε δημιουργήσει και περιμένετε τα θετικά αποτελέσματα μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες. Να μάθετε να παίζετε τουλάχιστον στον εμπορικό τομέα σε πολλά ταμπλό γιατί στο τέλος κάποιο θα λειτουργήσει.

ΖΥΓΟΣ

Ανανεώνεστε υπερβολικά και μέσα από αυτό μοιράζεστε όλα τα όμορφα πράγματα μαζί με άλλους. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα είστε πολύ πιο αισιόδοξοι για ένα σχέδιο το οποίο έχετε βάλει στο μυαλό σας. Η διπλωματία και η ευστροφία σίγουρα θα είναι το δυνατό σας όπλο και καλό είναι να τολμήσετε να κάνετε μία κρούση εκεί που θέλετε χωρίς να φοβόσαστε ότι θα πάρετε απόρριψη. Έχετε έτσι και αλλιώς απευθείας καθοδήγηση από τον εσωτερικό σας εαυτό και αυτός δεν λανθάνει ποτέ. Οπότε τολμήστε το και προπάντων ανανεωθείτε από τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε περισσότερο ξεκούραστοι και σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά. Η φυσική σας κατάσταση είναι αυτό που μερικές φορές σας εμποδίζει να κάνετε πράγματα γιατί συνήθως είστε σε μεγάλα γκάζια και δεν ξεκουράζεστε και πολύ. Σήμερα τουλάχιστον θα μπορέσετε να βγάλετε στην επιφάνεια με πιο εύκολο τρόπο πράγματα που σας ενοχλούν και ίσως αποφασίσετε να τα μοιραστείτε με ένα άτομο που πάντα σας ξεκλειδώνει. Αν αυτός είναι Δίδυμος είναι πολύ πιο εύκολο. Γενικά είστε ακόμα κατά κάποιον τρόπο υποχρεωμένοι να κινείστε μέσα από τις επιταγές των άλλων αλλά δέστε το και σαν ευκαιρία γιατί κάνετε και νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ στα πάνω σας και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, αφού επεκτείνεστε μέσα από γνωριμίες και γενικά όταν είστε με κόσμο νιώθετε πολύ καλά. Ίσως να φλυαρήσετε λιγάκι παραπάνω αλλά θα σας κάνει καλό γιατί θέλετε που και που να ξεσπάτε. Εσείς όταν κάνετε κάτι το διαφορετικό, τότε είναι η καλύτερή σας γιατί δεν πνίγεστε και νιώθετε ότι είστε ο εαυτός σας. Αφουγκραστείτε με ενδιαφέρον τα θέματα των γύρω σας γιατί μέσα από αυτούς μπορεί να καθρεπτιστεί ένα δικό σας πρόβλημα και να βρείτε άμεση λύση. Έχετε πάντως εύνοια σε συνεργασίες και μέσα στην πολύ προσωπική σας σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πιο ανάλαφροι αλλά και πιθανόν προβληματισμένοι για το τι πρέπει να κάνετε. Ίσως να έχετε μπλέξει μέσα σε πολλές συζητήσεις και επαφές και να διχάζεστε ποιό είναι το σωστό και πιο το λάθος. Η επιρροή ενός Διδύμου είναι πολύ έντονη στην ζωή σας αλλά μερικές φορές σας ενοχλεί γιατί δεν ξέρετε πώς να τον κουμαντάρετε. Η προσωπική σας σχέση πάντως χρειάζεται και μια ανανέωση και κυρίως να δημιουργήσετε μια καλύτερη επικοινωνία γιατί εκεί είναι μερικές φορές που χωλαίνει. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ζυγό ή Υδροχόο που μερικές φορές νιώθουν ότι πνίγονται γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν όπως αυτοί θέλουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε γενικά πολύ καλά, αφού έχετε δημιουργήσει γύρω σας τις συνθήκες της σωστής επικοινωνίας. Επειδή έχετε βαλθεί να κάνετε αλλαγές και να είστε λίγο πιο ανεξάρτητοι περιμένετε να γίνουν τα πράγματα τέλεια και αυτό δεν θα γίνει. Χρειάζεται να δράσετε άμεσα και μέσα σας να πιστεύετε ότι όλα θα πάνε καλά. Μερικές φορές εκεί που σταματάει η λογική εσείς πρέπει να επιμείνετε και θα δείτε στο τέλος όλα τα εμπόδια να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι. Η επαφή με έναν Ταύρο μπορεί να γίνει κάπως πιο εύκολη γιατί από την πλευρά σας θα βάλετε πιο ευέλικτους όρους τουλάχιστον στην επικοινωνία σας. Με τον Δίδυμο ή Τοξότη η σχέση καλά κρατεί.

ΙΧΘYΕΣ

Μπορεί σήμερα να κάνετε υπερβολές που στο τέλος ή να κουραστείτε από τις πολλές επαφές ή να παραμείνετε διχασμένοι γιατί δεν έχετε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσα σας και τα θέλετε όλα ακόμα και πάνω σε μικρές λεπτομέρειες. Αυτό είναι το πιο δύσκολο γιατί μερικές φορές μένετε μετέωροι και δεν παίρνετε αποφάσεις. Ίσως να δεχτείτε επισκέψεις από πολλούς φίλους και γενικά να περάσετε μια όμορφη ημέρα, συζητώντας και αναλύοντας θέματα. Η σχέση με έναν Δίδυμο ενώ σας αρέσει πολύ μερικές φορές σας κουράζει γιατί αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι συμπεριφορά ή απόψεις και αυτό σας δημιουργεί ανασφάλεια.