Ζωή: Βαρουφάκης και Μελανσόν θα ανακοινώσουν κίνηση για το plan B στην Ευρώπη

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να συνυπογράψει από κοινού με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Ζαν Λικ Μελανσόν μία ευρωπαϊκή διακήρυξη με στόχο, όπως είπε, να κάνουν κάτι πιο «διευρυμένο».

Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη η πρώην πρόεδρος της Βουλής προανήγγειλε: «Θα δείτε ότι θα εκδοθεί τις επόμενες ώρες μια κοινή δήλωση με τον Μελανσόν, τον Όσκαρ Λαφοντέν, τον Γιάνη Βαρουφάκη όσον αφορά στο ποιο πρέπει να είναι το σχέδιο Β για την Ευρώπη».

Νέες βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ και βέλη σε Τσίπρα

Παράλληλα εξαπέλυσε νέα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο ανέφερε ότι κατεβαίνει στις εκλογές με μια «ψευδεπίγραφη ταμπέλα». Στη συνέχεια τα βέλη της στράφηκαν κατά του Αλέξη Τσίπρα τον οποία κατηγόρησε πως πρόδωσε τον λαό και δεν επέδειξε συνέπεια απέναντι στις δεσμεύσεις του. Ακόμη, υποστήριξε ότι οι επιλογές του τέως πρωθυπουργού αποτέλεσαν μια τραυματική εμπειρία που, όπως υπογράμμισε, «ενέχει προδοσία απέναντι σε όσους μας πίστεψαν».

Τέλος, σχολιάζοντας το χθεσινό ντιμπέιτ, το χαρακτήρισε απογοητευτικό καθώς, όπως τόνισε, η διαδικασία που ακολουθείται είναι πλέον ξεπερασμένη.