Ίσως να είναι και η πρώτη φορά που ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μιλάει με τόσο καλά λόγια για κάποιον άλλον, από τον εαυτό του. Ο Σουηδός φορ της Γιουνάιτεντ έσταξε μέλι για τον Μέσι, λέγοντας πως ίσως να μην δούμε ξανά τόσο καλό ποδοσφαιριστή.
Ο Ζλάταν είχε αγωνιστεί για έναν χρόνο στην Μπαρτσελόνα δίπλα στον Μέσι και μίλησε για τον Αργεντινό στο ESPN, πλέκοντάς του το εγκώμιο. Επεσήμανε πως είναι σαν να παίζει σε playstation, ενώ τόνισε πως είναι μοναδικός.
«Νομίζω ότι ο Μέσι είναι μοναδικός. Δεν ξέρω αν δούμε ξανά στο μέλλον παίκτη να κάνει αυτά τα πράγματα στο γήπεδο. Έχει το δικό του ασύγκριτο στυλ. Ήμουν τυχερός που τον έζησα σε καθημερινή βάση. Ήταν σαν να παίζει στο playstation. Του έδινες τη μπάλα και έβλεπες πόσους παίκτες περνούσε».