Ζητώ συγγνώμη! Διέρρηξα το αυτοκίνητό σου, βρήκα μέσα τα κλειδιά και το πήρα… – Το επέστρεψε!

Πόσες είναι οι πιθανότητες να βρει κάποιος το όχημα που του έκλεψαν χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει αντίτιμο και εκτός αυτού να του ζητήσουν και συγγνώμη για την ταλαιπωρία;

Μάλλον ανύπαρκτες. Κι όμως αυτό ακριβώς συνέβη σε μια γυναίκα στο Λούισβιλ του Κεντάκι.

Το αυτοκίνητο της Pamela Barker εκλάπη την Κυριακή 4/11 από ένα δρομάκι κοντά στο σπίτι της. Η γυναίκα ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία και ανάρτησε φωτογραφίες του οχήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μήπως τυχόν γνωρίζει κάποιος κάτι.

Τρεις μέρες αργότερα, ωστόσο, την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς αντίκρυσε το αυτοκίνητό της στο ίδιο ακριβώς δρομάκι από όπου της το είχαν κλέψει. Και το σοκ έγινε ακόμα πιο μεγάλο μόλις διάβασε το σημείωμα που της είχε γράψει ο κλέφτης για να απολογηθεί!

«Έι Pamela Barker, ζητώ συγγνώμη για το αυτοκίνητό σου. Διέρρηξα το αυτοκίνητό σου, βρήκα μέσα τα κλειδιά και το πήρα. Λυπάμαι πραγματικά γιατί καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να μην έχεις αυτοκίνητο και γι’ αυτό σου το επέστρεψα. Για ακόμα μια φορά λυπάμαι. ξέρω ότι αυτό δεν πρόκειται να το διορθώσει, αλλά ok. Πολύ αγάπη για σένα», έγραφε το σημείωμα που έκανε τη γυναίκα τα τρίβει τα μάτια της καθώς ούτε καν περνούσε από το μυαλό της ότι θα έβρισκε ποτέ το αυτοκίνητό της.

«Ποιος το έκανε αυτό;», ήταν η πρώτη σκέψη της σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο WASH11. Στη συνέχεια όμως όχι το ξανασκέφτηκε και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όποιος της έκλεψε το αυτοκίνητο το έκανε γιατί πιθανότατα το χρειαζόταν.

«Αισθάνομαι τέτοια χαρά και ευγνωμοσύνη γιατί μπόρεσα να βοηθήσω κάποιον», δήλωσε η γυναίκα στον τηλεοπτικό σταθμό για να προσθέσει: «Απ’ ότι φάνηκε κάποιος χρειαζόταν το αυτοκίνητό μου και μετά μου το επέστρεψε»…