Ζητούν αλλαγές προσώπων στο ΑΚΕΛ

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της Λαιμητόμος.com, αρκετοί πυρήνες του ΑΚΕΛ και ειδικά από τις επαρχίες Λάρνακας, Λεμεσού και Λευκωσίας ζητούν από τα υψηλόβαθμα ηγετικά στελέχη του κόμματος να προχωρήσουν σε καταστατικό συνέδριο τον Ιανουάριο και να γίνει εκλογή νέας ηγεσίας.

Δύο σκληροπυρηνικά στελέχη τα οποία μίλησαν μαζί μας από δύο χωριά της επαρχίας Λάρνακας τα οποία είναι γνωστό ότι η πλειοψηφία των κατοίκων είναι ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ, μας ανέφεραν ότι ζητούν  να αποσυρθεί ο Χριστόφιας και η ομάδα του από τη κεντρική επιτροπή καθώς και  οι Νίκος Κατσουρίδης  και Άντρος Κυπριανού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι πυρήνες των πόλεων δεν δέχονται τα σενάρια  τα οποία διαδίδει  η τωρινή ηγεσία  τα οποία κάνουν λόγο για  αποχώρηση των Βενιζέλου Ζανέττου, Χρίστου Αλέκου και γιαννάκη κολοκασίδη.

Οι καθαρόαιμοι πυρήνες του ΑΚΕΛ  οι οποίοι στην ουσία κρατάνε το κόμμα, ζητούν και επιμένουν στην άμεση αποχώρηση του γγ άντρου Κυπριανού, Νίκου Κατσουρίδη και Δημήτρη Χριστόφια καθώς και στα “παρακλάδια” Χριστόφια….

Φυσικά πρέπει να το σκεφτούν πολύ σοβαρά γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για το ΑΚΕΛ και “όποια πέτρα και  να σηκώσεις” τους βρίσκεις από κάτω.