Ζητείται ΕΛΠΙΣ: Έτρεξαν οι “πατριώτες” να βοηθήσουν την οικονομία των τούρκων

Με τη κατρακύλα της τουρκικής λίρας να συνεχίζεται  και με την οικονομική κρίση να έχει κτυπήσει “κόκκινο” και στη Τουρκία και στο ψευδοκράτος, πολλοί “πατριώτες” άδραξαν την ευκαιρία να τρέξουν να βοηθήσουν την οικονομία των τούρκων.

Λόγω της οικονομικής κρίσης, επιχειρήσεις διαφημίζουν ελκυστικά τουριστικά πακέτα για ξενοδοχεία στα παράλια της τουρκίας και στις κατεχόμενες περιοχές  της πατρίδας μας, με έκπτωση μέχρι και 60%.

Δυστυχώς κάποιοι “πατριώτες” που θέλουν  να ονομάζονται και  Έλληνες τρέχουν για τις διακοπές τους στα κατεχόμενα. Τρέχουν για φτηνές διακοπές, φτηνό φαί, φτηνό ψάρι και φτηνά καύσιμα….

Κι έχουν και το θράσος να το διαφημίζουν κιόλας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Πόσο εύκολα ξεχνάμε δυστυχώς…

Ξέχασαν όλοι αυτοί που το παίζουν πατριώτες ότι οι τούρκοι έχουν ξεσπιτώσει 200,οοο συμπατριώτες μας, ξέχασαν ότι έχουν πάρει τις περιουσίες συνανθρώπων μας με τη δύναμη των όπλων. Ξέχασαν πόσους σκότωσαν, πόσες γυναίκες βίασαν, ότι έχουν βεβηλώσει 575 ελληνορθόδοξες εκκλησίες μας.

Πάνε να κάνουν τις διακοπές τους στα δικά μας ξενοδοχεία που έχουν πάρει με τη βία κατά τη βάρβαρη τουρκική εισβολή και τα κατέχουν μέχρι σήμερα.

Όλοι αυτοί που έτρεξαν τώρα να χρηματοδοτήσουν τους τούρκους εισβολείς δεν έπρεπε να ονομάζονται Έλληνες.

Ουρές σχηματίζονται καθημερινά στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου με όλους αυτούς να τρέχουν να στηρίξουν τη κατρακύλα της τουρκικής οικονομίας.

Είναι πραγματικά, άξιον απορίας, τη στιγμή που ο διεθνής παράγοντας έχει γυρίσει τη πλάτη του στη Τουρκία, Έλληνες να κάνουν διακοπές σε ξενοδοχεία της τουρκίας και στα κατεχόμενα εδάφη μας.

Τελικά, “Ζητείται Ελπίς”…. σε αυτό τον άμοιρο τόπο…