Ζημιές προκάλεσε στη Λεμεσό ομάδα νεαρών μετά τον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ

Ζημιές στις γυάλινες προθήκες υποκαταστήματος τράπεζας, σε περιπολικά και σε κάδους σκουπιδιών, προκλήθηκαν χθες βράδυ από ομάδα νεαρών κυρίως προσώπων, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ. Ισχυρή αστυνομική δύναμη κινητοποιήθηκε για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Ήταν λίγο μετά τις 20:00, όταν δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, φωνάζοντας συνθήματα. Σε κάποια στιγμή μερίδα των συγκεντρωθέντων άρχισε να σπάζει τα τζάμια της τράπεζας, να γράφει συνθήματα με σπρέι στους τοίχους και να βάζει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Η αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στην περιοχή ενισχύθηκε με αντιοχλαγωγικές δυνάμεις που έφθασαν και από άλλες Επαρχίες, ενώ οι νεαροί ταραξίες άρχισαν να πετούν πέτρες και πυρσούς, με αποτέλεσμα αριθμός αστυνομικών οχημάτων να υποστεί ζημιές.

Η δυναμική επέμβαση της Αστυνομίας απέτρεψε επέκταση του επεισοδίου και οι νεαροί αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν, ενώ άμεσα έπιασαν δουλειά συνεργεία για αποκατάσταση των ζημιών στο υποκατάστημα της τράπεζας.