Ζεύγος Ελλαδιτών έφθασε στη Κύπρο με 21 κιλά κάνναβης !!

“Φορτωμένοι” έφθασαν στη Κύπρο από την Αθήνα, ζεύγος Ελλαδιτών, με  21 κιλά ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης  στις αποσκευές τους.

Γύρω στις 20.40 χθες το βράδυ αφίχθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από την Αθήνα, ένας Ελληνας ηλικίας 54 χρόνων. Κατά τη διάρκεια ελέγχου της αποσκευής του από άνδρες του Τμήματος Τελωνείου, εντοπίστηκαν 10 συσκευασίες που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβη συνολικού βάρους 12μιση περίπου κιλών.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 54χρονος αφίχθη στην Κύπρο με τη σύζυγο του επίσης από την Ελλάδα, ηλικίας 48 χρόνων με την ίδια πτήση, ωστόσο κατάφερε να περάσει τον τελωνειακό έλεγχο.

Ανδρες της ΥΚΑΝ διενήργησαν εξετάσεις και εντόπισαν τη σύζυγο η οποία είχε εγκαταλείψει την αποσκευή που κρατούσε σε συγκεκριμένο σημείο στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η αποσκευή εντοπίστηκε και όταν ανοίχθηκε εντοπίστηκαν 7 συσκευασίες που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 11 κιλών και 160 γραμμαρίων.

Οι δύο Ελληνες συνελήφθησαν από την Αστυνομία και ανακρινόμενοι παραδέχθηκαν τη διάπραξη των αδικημάτων.

Σήμερα αναμένεται σήμερα να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.