Ζευγάρι ομοφυλόφιλων έδειραν ομοφοβικό άντρα που τους επιτέθηκε

Μικρή, αλλά σημαντική λεπτομέρεια: οι δύο άντρες γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στη 2στρατιωτική ακαδημία West Point…

Την περασμένη Κυριακή ένα παντρεμένο ζευγάρι ομοφυλόφιλων, ο Larry Lenox Choate και ο σύζυγός του, Daniel Lenox Choate, βγήκαν για ψώνια στο κέντρο του Μανχάταν, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άνδρας κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος τους και άρχισε να τους βρίζει.

Όπως έγραψε αργότερα στη σελίδα του στο Facebook ο Larry, ο άγνωστος άνδρας άρχισε να βωμολοχεί εναντίον των ομοφυλόφιλων και επιτέθηκε με μια γροθιά στο σύντροφό του. Ο Larry, απόφοιτος στρατιωτικής ακαδημίας, όπως και ο σύντροφός του, αντέδρασε και θέλησε να υπερασπιστεί τον Daniel.

Έτσι, έριξε μια δυνατή γροθιά στον άγνωστο ομοφοβικό και κατόρθωσε να τον κάνει να το βάλει στα πόδια τρέχοντας.3

Ο Larry αναφέρει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο σύζυγός του είναι καλά στην υγεία τους και το μόνο που υπάρχει για να του υπενθυμίζει το δυσάρεστο περιστατικό είναι το πρησμένο χείλος του και ένας μώλωπας από γροθιά που δέχτηκε στο βραχίονα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, αλλά, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News, ακόμα δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

Το ζευγάρι των Larry και Daniel Lennox Choate γνωρίστηκε στην περίφημη στρατιωτική ακαδημία West Point της Νέας Υόρκης από την οποία ο Larry αποφοίτησε το 2005 και ο σύντροφός του δύο χρόνια αργότερα. Το 2013 το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.