Ζενίτ Vs ΑΕΛ απόψε

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League την ισχυρή Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης υποδέχεται απόψε στις 19:00 η ΑΕΛ στο Στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δίδει το δικαίωμα να έχει ελπίδες ενόψει του επαναληπτικού της Ρωσίας σε μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, η αποστολή της ΑΕΛ έχει ψηλό βαθμό δυσκολίας καθώς αντιμετωπίζει μια ομάδα που διαθέτει ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο πρόσφατο μουντιάλ (Χουλκ, Γκαράι, Βίτσελ, Μαλαφέεφ, Κερζάκοφ, Ανιούκοφ κ.α.).

«Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία που θα έχουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και στους δυο αγώνες», δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση ο προπονητής της ΑΕΛ Ιβάιλο Πέτεφ.
Η προετοιμασία της ΑΕΛ για το σημερινό αγώνα ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 6 Αυγούστου στις 19:00.
Η ΑΕΛ σε περίπτωση πρόκρισης της θα αγωνιστεί στα play-off του Champions League. Αν αποκλειστεί, θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή της πορεία στα play-off του Europa League.

Για τον ίδιο προκριματικό γύρο του Champions League ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 21:00 την Σταντάρντ Λιέγης στο στάδιο «Maurice Dufrasne» του Βελγίου. Οι πράσινοι που επιστρέφουν ύστερα από απουσία ενός έτους στα ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θέλει ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα στον επαναληπτικό της Αθήνας.