Ζει ο βασιλιάς Βγενόπουλος;

Με το λαικό μύθο της γοργόνας και του βασιλιά Αλέξανδρου άρχισε να μοιάζει ο θάνατος του τέως ισχυρού άνδρα της MARFIN, Ανδρέα Βγενόπουλου.

Εδώ και λίγες μέρες, σε διάφορα ελληνικά ΜΜΕ κυκλοφορούν φήμες ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Τις πάνω υπόνοιες αφήνει ο ανεξάρτητος βουλευτής στην Ελληνική Βουλή, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Βουλευτής αμφισβητεί πλήρως και ευθέως το “τυχαίο” θάνατό του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, στην πιο κρίσιμη στιγμή των ερευνών και διερωτάται αν  ξεκίνησε η οφειλόμενη αστυνομική και δικαστική έρευνα σχετικά με τα αίτια θανάτου και αν διενεργήθηκε πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστή, και από ποιόν, πότε, πού.

Όταν επιτέλους θα έπρεπε να αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του και θα έκαιγε μάλιστα πολλούς οι οποίοι είχαν επενδύσει για να γίνει ο “Μπερλουσκόνι” της Ελλάδος, ο Βγενόπουλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς και κηδεύτηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο λίγες ώρες μετά !!!!!

Θα αναφερθούμε λοιπόν στις φημολογίες  που μεταδίδονται στη Κύπρο, στο Κολωνάκι και στα Βόρεια προάστια της Αθήνας σχετικά με την οριστική απουσία από το παρασκήνιο του επιχειρηματία και οι οποίες λένε ότι τώρα βρίσκεται στη μακρινή….. Βενεζουέλα…

Όπως δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι έρευνες και η υπόθεση Βγενόπουλου συνεχίζονται.

Γιατί λοιπόν δεν απαίτησαν να ήταν κάποιο κρατικό όργανο παρόν στη κηδεία; Γιατί δεν ζητήθηκε η εκταφή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου;

Ας μη ξεχνάμε ότι η Κύπρος καταστράφηκε από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες Βγενόπουλου.

Ζεί, λοιπόν ο βασιλιάς Βγενόπουλος ή όχι;