Ζαχαρίου: Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων ως προς το περιεχόμενο της Λευκής Βίβλου

Ζαχαρίου: Αφού ακούσαμε τους συγγραφείς της Λευκής Βίβλου και έχοντας γνώση και τοποθέτηση του τι γίνεται με τον υφιστάμενο νόμο του Πόθεν Έσχες, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι σαν Δημοκρατικός Συναγερμός υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων ως προς το περιεχόμενο της Λευκής Βίβλου και δηλώνουμε την ετοιμότητά μας ως προς την εφαρμογή της αμέσως.

Συνάντηση με τους συγγραφείς της Λευκής Βίβλου, τον κ. Παναγιωτίδη και τον κ. Συρίμη είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στα γραφεία του κόμματος, στην παρουσία του Βουλευτή και Προέδρου της Επιτροπής Θεσμών κ. Ζαχαρία Ζαχαρίου. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Ζαχαρίου, δήλωσε τα εξής:

«Η Λευκή Βίβλος για το πόθεν έσχες και τις περιουσιακές καταστάσεις που αφορούν πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα, βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο συνάντησης που είχαμε με τον Πρόεδρο του κόμματος τον κ. Αβέρωφ και τους συγγραφείς της Λευκής Βίβλου, τον κ. Χρήστο Παναγιωτίδη και τον κ. Νίκο Συρίμη, ενώ ο νομπελίστας μας ο κ. Χριστόφορος Πισσαρίδης δεν κατέστη δυνατόν να παραβρεθεί λόγω απουσίας του στο εξωτερικό.

Αφού ακούσαμε τους συγγραφείς της Λευκής Βίβλου και έχοντας γνώση και τοποθέτηση του τι γίνεται με τον υφιστάμενο νόμο του Πόθεν Έσχες, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι σαν Δημοκρατικός Συναγερμός υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων ως προς το περιεχόμενο της Λευκής Βίβλου και δηλώνουμε την ετοιμότητά μας ως προς την εφαρμογή της αμέσως».

Από την πλευρά του ο κ. Παναγιωτίδης, τόνισε τα εξής:

«Η προσπάθεια πάταξης της διαφθοράς, είναι μεγάλη. Το έργο είναι δύσκολο. Με τη βοήθεια όλων των κομμάτων και της κοινωνίας των πολιτών, ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».