Ζήτησαν από τον 65χρονο Μπρους Γουίλις να φύγει από φαρμακείο επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

Όσο μεγάλος σταρ κι αν είσαι, στην εποχή του κορωνοϊού οι κανόνες για την προστασία της δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα απ’ όλους. Αυτό έγινε σαφές στον Μπρους Γουίλις, κατά την επίσκεψή του σε ένα φαρμακείο στο Λος Άντζελες την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six ο 65χρονος ηθοποιός μπήκε χωρις μάσκα σε κατάστημα της αλυσίδας Rite Aid, παραβιάζοντας τους κανόνες που ισχύουν στην περιοχή. Οι υπόλοιποι πελάτες του φαρμακείου ενοχλήθηκαν που ο σταρ του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» κυκλοφορούσε ανάμεσά τους χωρίς μάσκα, παρά το γεγονός ότι φορούσε στο λαιμό ένα μαντήλι που θα μπορούσε εύκολα να σηκώσει για να καλύψει το πρόσωπό του.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Γουιλις αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και έτσι τελικά του ζητήθηκε να φύγει, πράγμα που έκανε, χωρίς να προχωρήσει σε κάποια αγορά. Το site επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.

Η κομητεία του Λος Άντζελες, επίκεντρο της κρίσης του κορωνοϊού στην Καλιφόρνια, έχει ξεπεράσει τους 10.000 θάνατους από Covid-19.

O Μπρους Γουίλις πέρασε μεγάλο μέρος της καραντίνας των περασμένων μηνών με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ και τα μεγάλα πλέον παιδιά τους, Σκάουτ, Ρούμερ και Ταλούλα, στο οικογενειακό τους σπίτι στο Άινταχο. Το γεγονός ότι η τωρινή του σύζυγος Έμα Χέμινγκ είχε επιλέξει αρχικά να μείνει στο Λος Άντζελες με τα μικρά παιδιά του ζευγαριού, Μέιμπελ και Έβελιν, είχε πυροδοτήσει φήμες για κρίση στη σχέση του ζευγαριού. Ωστόσο η Σκάουτ αποκάλυψε τελικά την αλήθεια, εξηγώντας ότι μία από τις μικρές ετεροθαλείς αδερφές της έπρεπε να υποβληθεί σε εξετάσεις, και γι’ αυτό η μητέρα της χρειάστηκε να μείνει αρχικά στο Λος Άντζελες. Στη συνέχεια, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί την εμπόδισαν για κάμποσο καιρό να ταξιδέψει στο Άινταχο, όμως τελικά οι δύο οικογένειες έσμιξαν ξανά κάτω από την ίδια στέγη.