Ζάκυνθος: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη με λεία 90.000 ευρώ…

Γερή μπάζα έκαναν οι νεαροί δράστες της διάρρηξης που είχε γίνει στις 14 Μαρτίου σε ένα σπίτι στην περιοχή Αγία Τριάδα της Ζακύνθου, αλλά τους βγήκε… ξινή καθώς δυο από τους τρεις ταυτοποιήθηκαν από την προανάκριση που διενεργούσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας οι οποίοι αναζητούν και τον τρίτο συνεργό τους.

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 25 και 26 χρόνων και ο αναζητούμενος είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο της κατοικίας και είχαν αρπάξει από το εσωτερικό της «ζεστά» μετρητά ύψους 70.000 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 20.000 ευρώ και μία επαναληπτική καραμπίνα. Κατά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, όταν εξιχνιάστηκε η κλοπή, δεν βρέθηκε κάτι από τα κλοπιμαία που ίσχως έχει στην κατοχή του ο τρίτος της σπείρας.

Ωστόσο, κατασχέθηκαν ένα γυναικείο πορτοφόλι με 950 ευρώ, διάφορα εργαλεία και άλλα αντικείμενα για τα οποία ερευνάται αν προέρχονται από άλλες διαρρήξεις. Οι δυο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος τους και σε βάρος του ασύλληπτου συνεργού τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.