Ε. Βενιζέλος: “Ο κ.Τσίπρας υπόσχεται ό,τι να ναί”

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος επιτέθηκε από το βήμα της Βουλής τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με όσα είπε στην πρωτολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες .

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Ο κ.Τσίπρας έχει έλλειμμα εφαρμόσιμων προτάσεων αφού, αρκέστηκε σε μια κινηματογραφική περιγραφή των θαλασσών, των βουνών και του τοπίου και ξεκίνησε την ομιλία του με έναν άσχετο πρόλογο και με μια υπόσχεση που δεν έχει καμία ανάγκη ο κόσμος της υπαίθρου για να παραμείνει στη γη του”.

Επιπλέον είπε χαρακτηριστικά: “Ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε τις δημαγωγικές πολιτικές του παρελθόντος και τις επανέλαβε στο έπακρο ως φάρσα. Χρησιμοποίησε τον αγροτικό κόσμο σαν άλλοθι και πρόσχημα προκειμένου να αναπτύξει τη μονότονη αντιμνημονιακή ρητορική του και πολιτικές επιλογές που απέρριψε ο ελληνικός λαός στις εκλογές. Ήρθε με τις πλάκες του Μωυσέως και υπόσχεται ό,τι να’ ναι. Τους είπε ψέματα, αντί να τους πει την αλήθεια, ότι πρέπει να κινηθούν με επιχειρηματικά κριτήρια, με ποιότητα, με συνέργιες, για προϊόντα με επωνυμία”.