Εφυγε στα 57 του χρόνια ο πατέρας της Αντέλ – Είχαν να μιλήσουν από το 2011

O Μαρκ Έβανς, πατέρας της τραγουδίστριας Αντέλ, έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια μετά από σκληρή μέχη με τον καρκίνο. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Sun, η οικογένεια του Έβανς «είναι βαθύτατα λυπημένη με τον θάνατό του» ενώ αποκάλυψε πως η σχέση του με την κόρη του παρέμεινε τεταμένη μέχρι το τέλος, παρά τις προσπάθειες να τα ξαναβρούν.

Ο Έβανς και η Αντέλ είχαν διακόψει τις επαφές τους το 2011 όταν ο πατέρας της, ο οποίος την εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί, ισχυρίστηκε σε μια συνέντευξή του ότι η διάσημη τραγουδίστρια πάλεψε σκληρά να βρει την αγάπη λόγω των ζητημάτων εγκατάλειψής της.

Λίγο μετά από αυτή την συνέντευξη η Αντέλ δυσαρεστήθηκε με το γεγονός ότι ο πατέρας της μιλάει για την προσωπική της ζωή. «Ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω να έχω σχέσεις μαζί του. Το κατέστρεψε. Δεν θα ακούσει ποτέ ξανά για εμένα» είπε η Adele στην αμερικάνικη Vogue το 2012. «Γιατί δεν υπάρχει κάτι που θα με στεναχωρούσε περισσότερο από το να δωροδοκείται ο μπαμπάς μου από τον Τύπο» πρόσθεσε.

Σε συνέντευξή του το 2013, αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο του εντέρου. Τότε, ισχυρίστηκε ότι «ήθελε μόνο την κόρη του πίσω»
μετά από χρόνια που δεν είχε μιλήσει μαζί της. Μιλώντας δύο χρόνια νωρίτερα, ο Έβανς παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καλός πατέρας για την κόρη του. «Έπινα καθημερινά δύο λίτρα βότκας και 7 ή 8 ποτήρια μπίρα. Αυτό γινόταν επί τρία χρόνια. Ο Θεός μόνο ξέρει πώς επέζησα» είπε, προσθέτοντας ότι ένιωθε «βαθιά ντροπιασμένος» για ότι είχε γίνει.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της γνωστοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά τα 33α γενέθλιά της διάσημης τραγουδίστριας.