ΕΥΡΩΚΟ: Το μήνυμα της Ανάστασης μας δίνει δύναμη να αγωνιστούμε

Το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ με το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, απευθύνει προς τον κυπριακό λαό θερμές και ειλικρινείς ευχές για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Με κατάνυξη ο κυπριακός ελληνισμός παρακολουθεί τις Άγιες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας την κορύφωση του Θείου Δράματος και με χαρά αναμένει να γιορτάσει τη λαμπρή Ανάσταση του Κυρίου, προσδοκώντας ότι έφτασε η ώρα της δικής του δικαίωσης και της δικής του ανάστασης.

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης γεννά την ελπίδα, σηματοδοτεί τη νίκη της ζωής επί του θανάτου και αποδεικνύει ότι ο αγώνας για το δίκαιο και την αλήθεια ποτέ δεν είναι μάταιος. Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης είναι για την Κύπρο μας πιο επίκαιρο από ποτέ.

Αντλώντας δύναμη από τις πανανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, μπορούμε, όλοι μαζί, να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και να υπερβούμε δυσκολίες και εμπόδια προς επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Ας αφήσουμε όλα όσα μας χωρίζουν στην άκρη. Ας δεχτούμε στις καρδιές μας το αναστάσιμο μήνυμα που μας διδάσκει υπομονή, θυσία, ειρήνη, αγάπη, δικαιοσύνη. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντιας στους εχθρούς της πατρίδας και τότε ο λαός της Κύπρου που τώρα πορεύεται στο δικό του Γολγοθά, θα τερματίσει το μαρτύριο του και θα ζήσει αρμονικά μέσα σε συνθήκες μόνιμης ειρήνης, ασφάλειας, προόδου κι ευημερίας.