Ευρεία σύσκεψη στη Βουλή με αφορμή το διορισμό του Προέδρου του ΠΙΣ, Πέτρου Αγαθαγγέλου στον ΟΑΥ

Έντονες και συνεχιζόμενες είναι οι αντιδράσεις για τον διορισμό του Προέδρου του ΠΙΣ, Πέτρου Αγαθαγγέλου, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΥ, με τα βλέμματα να στρέφονται στη σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Υγείας της Βουλής, όπου θα θέσουν το θέμα επι τάπητος.

Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της Επιτροπής Υγείας της Βουλής, Ευθύμιου Δίπλαρου, το θέμα θα τεθεί στο μικροσκόπιο της, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σύμφωνα με τον κ. Δίπλαρο, στη σύσκεψη, θα συζητηθεί η επίλυση διαφόρων ζητημάτων, με αφορμή θέματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, απηύθυνε έκκληση προς όλους «να χαμηλώσουν τους τόνους και να αντιληφθούν ότι το ΓεΣΥ ήρθε για να μείνει».

Υπενθυμίζεται μάλιστα, ότι το Συμβούλιο Ιατρικού Σώματος χαιρετίζει τον διορισμό του Πέτρου Αγαθαγγέλου, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους για τον ντόρο που δημιουργήθηκε αναφέροντας ότι η επίθεση εναντίον του Προέδρου του ΠΙΣ, είναι επίθεση εναντίον της ιατρικής κοινότητας.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι μόνο θετικά μπορεί να έχει ο διορισμός του Προέδρου του ΠΙΣ στο ΔΣ του ΟΑΥ σε ό,τι αφορά τη σωστή, εύρωστη και ορθολογιστική λειτουργία του ΓεΣΥ.

Παράλληλα, το ΚΕΒΕ ξεκαθαρίζει ότι ο διορισμός του Δόκτορος εκπροσωπεί στον ΟΑΥ το ΚΕΒΕ και μόνο το ΚΕΒΕ.