Ετσι φιλάς ανάλογα με το ζώδιό σου..!

Θες να έχεις μία εικόνα του πώς θα σε φιλήσει αυτός που σε ενδιαφέρει; Ρώτα τον το ζώδιό του για να είσαι προετοιμασμένος τι σε περιμένει.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Ο Κριός στο φιλί του είναι ακριβώς όπως και η προσωπικότητά του, παθιασμένος, καυτός και ορμητικός. Είναι ο master του είδους και μάλιστα, από το φιλί του θα πάρεις μαθήματα για το πώς να χρησιμοποιείς τα χέρια σου κατά τη διάρκεια του φιλιού ώστε να μην αισθάνεσαι αμηχανία. Αν δεν τον φιλάς με το ίδιο πάθος ή τελοσπάντων δεν τον ακολουθείς κατά πόδας, ενδεχομένως να θεωρήσει ότι δεν τον θες και άρα ετοιμάσου να φύγει για κάπου όπου θα αισθάνεται επιθυμητός. Μην παραξενευτείς αν ακούσεις ατάκα «δε με φιλάς όπως… τότε».

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος ξέρει πώς πρέπει να είναι ένα φιλί, βασικά θεωρεί ότι είναι ο κατάλληλος τρόπος αποπλάνησης του αντικείμενου του πόθου του. Δεν κουράζεται ποτέ, αν είναι ερωτευμένος θέλει κάθε τρεις και λίγο να φιλάει το ταίρι του και από το φιλί του μπορείς να καταλάβεις τα εκάστοτε συναισθήματά του για σένα. Αν είσαι ρομαντικός τύπος, βρήκες τον άνθρωπό σου.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Τα φιλιά των διδύμων είναι παιχνιδιάρικα και διασκεδαστικά, όσο ο χαρακτήρας τους. Δύσκολα δεν παρεμβάλλονται τρυφερά λογάκια ή πειράγματα, γιατί πολύ απλά σε αυτά δεν έχουν μέτρο. Πάντως, από φαντασία καλά πάνε. Επίσης, για το πρώτο φιλί, παραδόξως θα περιμένουν για εκείνη τη στιγμή που θα θεωρήσουν κατάλληλη για να κάνουν την κίνησή τους. Η πρώτη εντύπωση είναι που μετράει, σωστά;

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Είναι τρυφερός, αισθησιακός, αλλά και ολίγον… οικογενειακός. Δεν το ‘χει με τα πολλά πολλά και αν θες σίγουρα πάθος, φωτιά και λαύρα από καρκίνο, να εύχεσαι να τον βοηθάει η Αφροδίτη ή ο ωροσκόπος του. Αλλιώς δε «φτιάχνει» στην πορεία.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Φιλάει όπως θέλει να τον φιλάνε. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί μη ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με τον βασιλιά του ζωικού βασιλείου που θέλει να είναι ο πρώτος, ο καλύτερος ρε παιδί μου. Θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει, να σου μείνει αξέχαστος, δε λειτουργεί καθόλου αυθόρμητα σε αυτό το επίπεδο, σε σημείο να θεωρεί ότι παίζει σε ταινία και πρέπει η λήψη να είναι μία και μοναδική. Πάντως, κάθε φορά που θα σε φιλάει θα θέλει να είναι τόσο τέλεια, ώστε αν (κάτι συμβεί και) είναι η τελευταία σας να έχει μείνει ανεξίτηλο το φιλί του στη μνήμη σου.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Η ανάλυση, της ανάλυσης, την ανάλυση, ω ανάλυση! Έχουν άπειρες προσδοκίες από το φιλί σας, οπότε αφού βεβαιωθούν ότι τους κάνεις και δεν ξενερώνουν με κάποια λεπτομέρεια που στο κεφάλι τους δεν είναι αποδεκτή, θα φροντίσουν να περάσεις καλά. Για την ακρίβεια, είναι το ζώδιο που θα βάλει τις ανάγκες σου, πάνω από τις δικές του. Και στο σεξ εννοείται.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός φτιάχτηκε για το ρομάντζο και όταν είναι ερωτευμένος, ο ρομαντισμός «στάζει» από παντού. Τα φιλιά του σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι ολόκληρος ο κόσμος του περιστρέφεται γύρω από σένα, ότι το «και ζήσανε αυτοί καλά κι εσείς καλύτερα» είναι πιο κοντά από ποτέ. Γι’ αυτό και αν αλλάξει κάτι στον τρόπο με τον οποίο σε προσεγγίζουν, προφανώς δεν αισθάνεται πια το ίδιο για σένα ή τελοσπάντων κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Όταν ο ερωτευμένος Σκορπιός φιλάει, αφήνει ένα μόνιμο «σημάδι» στην ψυχή του άλλου, σαν κάψιμο από σίδερο φαντάσου το. Το πιο πιθανό είναι από τα πολλά φιλιά να χάσετε την αίσθηση του χώρου και κυρίως του χρόνου. Επίσης, αν θέλει να σε φιλήσει, δεν τον νοιάζει ούτε πού βρίσκεται ούτε ποιος κόσμος καίγεται. Απλώς θα σε αρπάξει.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Ο Τοξότης ανήκει στις περιπτώσεις που δίνει πολλά πεταχτά φιλιά, που μοιάζουν φιλικά και πολλά υποσχόμενα ταυτόχρονα. Για να μπορέσεις να αποσπάσεις κάτι πιο… συναισθηματικό πέρα από τη χαρά του φλερτ που τόσο λατρεύει πρέπει να σε ερωτευθεί. Κανονικά, όχι για 2-3 μέρες μέχρι τον επόμενο θήραμα. Πάντως, δεν πρόκειται να βαρεθείς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, λένε. Οι Αιγόκεροι δε θα μπορούσαν να συμφωνήσουν περισσότερο αναφορικά με το φιλί. Έτσι κι αλλιώς, είναι από τις περιπτώσεις που σου ψήνουν λίγο το ψάρι στα χείλη μέχρι να εκδηλωθούν, αλλά όταν το κάνουν… μπορείς να φανταστείς πυροτεχνήματα από άποψη φαντασμαγορίας και όχι διάρκειας. Γιατί ο κλασάτος και διακριτικός Αιγόκερως θεωρεί υπερβολικά πολύτιμο το χρόνο του για να τον σπαταλήσει σε φιλιά με άτομα που θεωρεί ότι δε θα είναι για καιρό μαζί.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι γενικά ξοδεύουν πολλή φαιά ουσία για να είναι «ιδιαίτεροι» και να ξεχωρίζουν από τη μάζα που τόσο απεχθάνονται (συνήθως ανεπιτυχώς, αφού οι πρωτοπόροι του ζωδιακού είναι οι Κριοί). Το ίδιο λοιπόν, εφαρμόζουν και σε ό,τι έχει να κάνει με το φιλί με αποτέλεσμα μερικές φορές να το παρακάνουν και να ψάχνεις οξυγόνο. Καλύτερα να εστιάσεις στο ότι οι προθέσεις τους είναι καλές.

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Λένε πως τα ψάρια με το φιλί τους θα μπορούσαν να ξυπνήσουν την Ωραία Κοιμωμένη. Δεν είναι τυχαίο γιατί πολύ απλά δε φτάνει που τους αρέσουν τα παραμύθια, θέλουν να τα ζουν κιόλας, οπότε θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να περάσεις ονειρικά μαζί τους.