Ετήσιες βραβεύσεις της ΚΟΠ

Η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις της ΚΟΠ, πραγματοποιείται απόψε στις 20.00 στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠ, πέραν από τις καθιερωμένες βραβεύσεις της χρονιάς, κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γιορτής της Ομοσπονδίας, θα γίνουν επιπρόσθετες σημαντικές βραβεύσεις, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, θα τιμηθούν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ανάδειξη του σε προπονητή της χρονιάς επί σειρά ετών και για την γενικότερη προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ο Στέλιος Χρίστου για την πολύχρονη προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο από τη θέση του Προέδρου του Σωματείου ΑΕΖ Ζακακίου.

Θα τιμηθούν, επίσης, η διεθνής βοηθός διαιτητής Αγγέλα Κυριάκου για τη διεθνή εκπροσώπηση της κυπριακής διαιτησίας στο εξωτερικό, ο Ανδρέας Χατζηβασιλείου για το συγγραφικό του έργο αναφορικά με την ιστορία του κυπριακού αθλητισμού.

Μεταθανάτια τιμή θα αποδοθεί στον αείμνηστο Γιαννάκη Γιαννάκη, για πολλά χρόνια επιμελητή Εθνικών Ομάδων, με προϋπηρεσία σε διάφορες θέσεις στην ΑΕΛ.

Το Αριστείο ΚΟΠ, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, θα δοθεί φέτος στην ΑΕΛ Λεμεσού για την πολύ καλή της πορεία στις προκριματικές φάσεις του Champions League και τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League.