Εστεμμένη Ρωσίδα ήρθε αντιμέτωπη με την απόλυτη φρίκη του κορωνοϊού…

Μπορεί να έχει περάσει όλη της τη ζωή στον κόσμο της ομορφιάς, αυτή τη φορά όμως έπρεπε να έρθει αντιμέτωπη με την απόλυτη φρίκη. Ο λόγος για μία Ρωσίδα καλλονή από την πόλη Samara, πρώην εστεμμένη σε διαγωνισμό ομορφιάς η οποία μπήκε στον χώρο όπου κρατούν τα πτώματα όσων κατέληξαν από κορωνοϊό.

Η Olga Kagarlitskaya μπήκε μέσα για να παραλάβει τη σορό του πατέρα της, ο οποίος κατέληξε από κορωνοϊό.

Η 37χρονη, που το 2005 ήταν Miss Samara, μπήκε στο νεκροτομείο κατά λάθος και οι υπάλληλοι προσπάθησαν να την αποτρέψουν για να μην έρθει αντιμέτωπη με το θέαμα: ένα δωμάτιο γεμάτο πτώματα σε μαύρες σακούλες.

Πριν την εντοπίσουν, εκείνη όμως πρόλαβε και αποτύπωσε όσα είδε και στην κάμερα του κινητού της.

Η κοπέλα μάλιστα θέλησε να θίξει και το εξής: «Εδώ στη Σαμάρα μας λένε ότι έχουμε μόνο 7 νεκρούς από κορωνοϊό. Εδώ μόνο βλέπουμε πολύ περισσότερα πτώματα». Για την ακρίβεια εκείνη την ώρα στον χώρο, ήταν περισσότερες από 50 σακούλες.

Η γυναίκα περιέγραψε και την περιπέτεια του πατέρα της, ο οποίος ήταν στρατιωτικός γιατρός: «Αρρώστησε στη δουλειά, την ώρα του καθήκοντος. Μας ανάγκασαν να περιμένουμε δύο μέρες μέχρι να τον παραλάβει ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν επί 23 χρόνια! Πέθανε σε λιγότερο από δύο εβδομάδες».