Εσείς κ. Μαλά έχετε απολογηθεί και το ζητάτε από άλλους;

Σε δελτίο τύπου του επιτελείου του υποψηφίου Σταύρου Μαλά,  ζητούν και αναμένουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να επιπλήξει δημόσια την διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών.

Αυτούσια η ανακοίνωση του επιτελείου η οποία μας έχει αποσταλεί:

“Θα αναμέναμε ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος θα είχε επιπλήξει δημόσια τη διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών για την πρωτοφανή και αντιδεοντολογική παρεκτροπή της που δεν συνάδει με τη θέση της.

Αν αυτά τα ήθη εμφανίζονται προεκλογικά από τους «άριστους» του κ. Αναστασιάδη, διερωτόμαστε μέχρι πού θα φτάσει η αλαζονεία αν τυχόν επανεκλεγούν την ερχόμενη Κυριακή. Οι πολίτες θα κρίνουν και αυτά την ερχόμενη Κυριακή.”

Κύριε Μαλά, κι εμείς όμως περιμέναμε από εσάς να απολογηθείτε για τις βρισιές και τα σεξιστικά σχόλια εναντίον δημοσιογράφου μας, από την εκπροσώπο τύπου του επιτελείου σας. και μάλιστα σε δημόσιο χώρο ενώπιον άλλων βουλευτών και επιτελείων του ανθυποψήφιου σας.

Μήπως λοιπόν η δική σας αλαζονεία δεν σας επιτρέπει να απολογηθείτε και ζητάτε να απολογηθούν άλλοι;;

Και είναι κρίμα, ενώ οι φωνές ακούγονταν μέχρι το στούντιο την ώρα του debate, κάποιοι να αρνούνται για τα λόγια που άκουσαν όλοι ότι εξεστόμισε.