Ερωτικό ωροσκόπιο

Κριός : Η αγωνία που υπάρχει στο πρόσωπο σας, συσχετίζεται με τις αποφάσεις που περιμένετε να πάρει ο σύντροφος σας, μετά από μία σειρά από εντάσεις και καυγάδες που έχουν προηγηθεί. Αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν χωρίς πίεση.
Ευκαιρίες αγάπης: **

Ταύρος: Σε μεγάλο βαθμό έχετε βγάλει τα συμπεράσματα σας, για τον άνθρωπο που έχετε στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Αν τελικά επιθυμείτε να προχωρήσετε σε κάποια παραπάνω βήματα μαζί του, απλά ανακοινώστε το.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Δίδυμοι: Το επόμενο δεκαήμερο θα δείτε θεαματικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Ο Ερμής σας αποδίδει επαγγελματικές ευκολίες και υλική ασφάλεια. Σε δεύτερο επίπεδο θα μπορέσετε πολλές καταστάσεις ερωτικές μπλεγμένες να τις φωτίσετε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 Καρκίνος: Μπορεί οι μέρες να είναι θετικές για τα υδάτινα ζώδια, όμως εσείς έχετε στα μάτια σας μια μελαγχολία, η οποία ξεκινάει από την προσωπική σας ζωή. Σαφώς, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί. Κάντε τις τροποποιήσεις σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Λέων: Μιλάτε για όλους και για όλα. Αυτό που σας διαφεύγει, συσχετίζεται με την ερωτική σας ζωή που δεν σας ανταποδίδει απλόχερα όλα αυτά που εσείς προσφέρετε. Από τις 20-08 θα μπορέσετε να εμπλακείτε σε διαλόγους που θα δώσουν λύσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Παρθένος: Κρατάτε την ανάσα σας. Περιμένετε να τελειώσει η πανσέληνος και μετά ο Ήλιος να έρθει στον οίκο σας. Μέχρι τότε, αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε, αλλά και να περάσετε αυτή τη διάθεση στον σύντροφο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Ζυγός: Τα παλιά δυστυχώς δεν λέτε να τα ξεχάσετε. Αυτό σίγουρα είναι κάτι που δεν σας το επιτρέπουν και τα οικεία σας περιβάλλοντα, που συνεχώς σας θυμίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Μήπως για ένα διάστημα να αποτραβηχτείτε από όλα αυτά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Σκορπιός : Διασκεδάζετε με την ψυχή σας και αυτό θα συνεχιστεί. Οι δύσκολες ημέρες έχουν περάσει. Οι πλειοψηφία των Σκορπιών ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με προβληματικές σχέσεις, αλλά όλο αυτό τώρα θα αλλάξει υπέρ τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 Τοξότης: Μην τα λέτε όλα. Υπάρχουν άτομα στα περιβάλλοντα σας, που μπορεί να πιαστούν από μια σας λέξη και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Αυτοί που είναι μόνοι – χωρισμένοι, θα έχουν βραδινές προτάσεις από καινούργια φλερτ.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Αιγόκερως: Το ένστικτο μαζί με την λογική σας, είναι αυτά που σας προστατεύουν από τις αντιξοότητες που περνάτε τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να ξεπεράσετε, και να έρθετε στο παρόν ανανεωμένοι και με μελλοντικά όνειρα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Υδροχόος: Κάποιος σας σκέφτεται πολύ έντονα. Υπάρχουν εκπλήξεις για όλους τους αέρινους. Παλιές αισθηματικές ιστορίες θα θελήσουν να σταθούν ξαφνικά μπροστά σας, και να σας προτείνουν νέες προτάσεις και υπό διαφορετικές συνθήκες πλέον.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Ιχθύς : Τα αστρολογικά είναι καλά. Η διάθεση και η ψυχολογία σας ακόμη καλύτερα. Αυτά τα δύο σε άψογο συνδυασμό, σας κάνουν να έχετε την όρεξη να ασχοληθείτε με καινούργια – ενδιαφέροντα πρόσωπα που έχουν μπει στην ζωή σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***