Ερωτικό ωροσκόπιο

Κριός : Θα πρέπει να κάνετε και από την δική σας πλευρά τις ανακοινώσεις για το τι τελικά επιθυμείτε να συμβεί με εσάς και το ταίρι σας, αυτό το Καλοκαίρι. Πάντως τα αστρολογικά, σας ωθούν να έρθετε πιο κοντά και να δείτε τι σας ευχαριστεί.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

Ταύρος: Επικρατεί εδώ και μέρες ένα μικρό χάος στην προσωπική σας ζωή, το οποίο προέρχεται από τις δικές σας ανασφάλειες. Σε αυτό πραγματικά δεν μπορεί να σας βοηθήσει κανείς, εκτός από την δύναμη του μυαλού και της ψυχής σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Δίδυμοι : Οι αστρολογικές όψεις, που θα συντελεστούν μέχρι και τις 15-07, θα σας βοηθήσουν να βάλετε πολλά θέματα σε μια ιεραρχία. Από οικονομικά μέχρι ερωτικά. Όλα έχουν την ξεχωριστή τους βαρύτητα, άρα δώστε και την ανάλογη προσοχή.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Καρκίνος: Σήμερα και αύριο οι μέρες θα είναι έντονες επάνω σας, άρα θα μπείτε και στο ερωτικό επίκεντρο πολύ κόσμου. Αυτό μπορεί να είναι ένα δίλημμα για τους δεσμευμένους, που θα πρέπει να είναι διπλά προσεχτικοί. Για τους ελεύθερους όλα είναι ανοιχτά!
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

 Λέων: Οι συγκρούσεις του τελευταίο χρονικού διαστήματος με τον άνθρωπο σας, δεν θα πρέπει να συνεχιστούν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σαν Βασιλιάδες, είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήστε λίγο τις καταστάσεις να χαλαρώσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Παρθένος: Είσαστε αποφασισμένοι να κάνετε το βήμα προς την κατεύθυνση της δέσμευσης. Οι όψεις του κυβερνήτη σας, δίπλα στον Ήλιο και την Αφροδίτη το μόνο σίγουρο είναι, ότι σας υποστηρίζουν. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι τους, θα βρουν κάτι να τους τραβήξει την δύσκολη προσοχή.
Ευκαιρίες αγάπης:*

Ζυγός: Έχετε ξεπεράσεις κάθε όριο υπομονής. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Το Σ/Κ, θα είναι γεμάτο από προτάσεις που θα σας ψυχαγωγήσουν και θα σας διορθώσουν την ψυχολογία.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Σκορπιός : Υπάρχει μια συναισθηματική αναστάτωση σε όλα τα υδάτινα ζώδια, και πιο πολύ στο δικό σας. Αισθάνεστε ανασφάλεια μέσα στον γάμο σας – σχέση σας. Αυτό θα ήταν ιδανικά, πριν την ερχόμενη πανσέληνο να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Τοξότης: Οι μέρες έχουν να προσφέρουν πολλά σε εσάς και τις επιδιώξεις σας. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι αν τολμήσετε για μια επανασύνδεση θα την έχετε. Αν υπάρχει νέος άνθρωπος στην ζωή σας, μιλήστε που ανοιχτά και ειλικρινά.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Αιγόκερως: Τα μηνύματα που σας έρχονται από παντού θα σας ανεβάσουν κατακόρυφα την διάθεση. Αυτό μπορεί να σημαίνει και κάποιες ειδήσεις από το παρελθόν από αγαπημένο άτομο, που στο τώρα επιθυμεί να σας ξαναβρεί.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Υδροχόος: Υπάρχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη, να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που σας υποστηρίζουν. Μέχρι και τις 14/07, ο κυβερνήτης σας σε όψεις με την Αφροδίτη, σας κάνουν πολύ πιο συναισθηματικούς και σας αποδίδουν ευκαιρίες για αλλαγές.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 Ιχθύς : Πολλές οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ που απλώνονται στον δρόμο σας. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας σε μοναδικές όψεις με τον Δία, σας κάνουν άκρως ερωτεύσιμους και σας αφήνουν τις τελικές επιλογές. Το σκηνικό είναι άκρως ευνοϊκό.
Ευκαιρίες αγάπης:**