Ερωτική τάση όλων των ζωδίων τον Σεπτέμβριο

Ο αστρολογικός ουρανός φέρνει μεγάλες αλλαγές το Φθινόπωρο.

Όλα είναι “γήινα” και ένας ανάδρομος Ερμής βάζει τρικλοποδιές σε όσους δείχνουν το πολύ αυστηρό και άκαμπτο τους προφίλ, σε υποθέσεις συναισθημάτων.

Αναλυτικά:

Κριός: Ίσως μέσα στην υπερκινητικότητα σας. να ανακαλύψετε κρυφά μυστικά του παρελθόντος σας. Ο ανάδρομος Ερμής αποκαλύπτει καταστάσεις που θα έχουν έναν θετικό αντίκτυπο στο παρόν σας. Μπορεί σαν κατάσταση αυτό μέσα στο μήνα του Σεπτεμβρίου, να οδηγήσει σε επανασυνδέσεις.
Ερωτικό ταίριασμα με ζώδια του Νερού

Ταύρος: Σας έχει κοστίσει πολύ ο χωρισμός. Ο μήνας του Σεπτεμβρίου είναι γεμάτος από συζητήσεις και συναντήσεις με το πρώην ταίρι σας. Οτιδήποτε ακουμπάει αυτά που έγιναν στο παρελθόν, καλύτερα να τα ξεχάσετε. Προτείνετε κάτι νέο και πρακτικό.
Ερωτικό ταίριασμα με ζώδια του Αέρα

Δίδυμοι: Σκεφτείτε όλα αυτά που έγιναν και από τη δική σας πλευρά… λάθος. Δεν είναι όλα τα λάθη πάντα των άλλων. Τώρα με τον φτερωτό κυβερνήτη σας σε ανάδρομη πορεία, μπορείτε να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις για να συμφιλιωθείτε με τον άνθρωπο σας.
Ερωτικό ταίριασμα με ζώδια της Γης

 

Καρκίνος: Αν δεν κάνετε ένα διάλειμμα από τα ίδια μοτίβα, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Ο σύντροφος σας, που πράγματι σας αγαπάει πάρα πολύ, ζητάει αλλαγές. Οι αδέσμευτοι θα δεχτούν έντονη πολιορκία, στον εργασιακό τους χώρο.
Ερωτικό ταίριασμα με ζώδια της Φωτιάς

Λέων: Πολλά τα εμπόδια που τελικά προσπεράσατε, και στο τώρα απολαμβάνετε τη γαλήνη σας. Αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί και μέσα στο μήνα του Σεπτεμβρίου. Επιπροσθέτως, θα σας προσφέρει και οικονομική άνεση μέσα από ξαφνικό – τυχερό χρήμα.
Ερωτικό ταίριασμα με ζώδια του Νερού

Παρθένος: Οι υπερβολές σε λόγια και εκδηλώσεις συναισθήματος, δεν είναι για εσάς. Συνήθως κάπως έτσι εκφράζονται οι άλλοι… για εσάς. Με τόσους πλανήτες υπέρ σας, ακόμη και οι επί μακρόν ελεύθεροι, χωρισμένοι και ταλαιπωρημένοι του ζωδίου, θα έχουν τύχη σε καινούργιες γνωριμίες.
Ερωτικό ταίριασμα με ζώδια της Γης

 

Ζυγός: Δεν ξέρετε ούτε και εσείς πού βρίσκεστε, και σίγουρα αδυνατείτε να εκφράσετε αυτά που έχετε μέσα στο κεφάλι σας. Υπομονή, από τις 9/09 η Αφροδίτη έρχεται και πάλι στην ορθή της πορεία, με αποτέλεσμα όλα να γίνουν πιο βατά για εσάς και τις επιθυμίες σας.
Ερωτικό ταίριασμα με ζώδια του Αέρα

Σκορπιός: Η εποχή έχει πολλά να σας δώσει. Χωρισμένοι σύντροφοι και απομακρυσμένοι σύζυγοι, θα έχουν ευκαιρίες για να ξανασμίξουν με πρωτοβουλία και των δύο πλευρών. Μόνοι και εργένηδες θα δουν ξαφνικά μπροστά τους έναν νέο έρωτα, που σε λίγο καιρό θα γίνει δέσμευση.
Ερωτικό ταίριασμα με ζώδια του Αέρα

Τοξότης: Μη διστάσετε να ασκήσετε κριτική σε αυτούς που σας πιέζουν ή σας αδικούν. Η μπάλα μπορεί να πάρει και τον σύντροφο σας, που όντως η συμπεριφορά του είναι επιεικώς μέτρια προς εσάς και τη σχέση σας. Για τους ελεύθερους, οι μέρες ανάμεσα στις εκλείψεις… είναι αναζωογονητικές.
Ερωτικό ταίριασμα με ζώδια της Φωτιάς

 

Αιγόκερως: Οι παρεξηγήσεις και οι λάθος συμπεριφορές εναντίον σας, τείνουν να αποκατασταθούν από όλους. Ιδιαίτερα, θα δείτε μια πιο εξωστρεφή και αγαπησιάρικη συμπεριφορά από τον σύντροφο σας, που αγωνιά για το κοινό σας μέλλον. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, και θα δείτε ότι όλα θα ομαλοποιηθούν.
Ερωτικό ταίριασμα με ζώδια του Νερού

Υδροχόος: Ότι και να συμβαίνει στον αστρολογικό θόλο, εσάς σας αφήνει τελικά ανεπηρέαστους. Είστε κάτω από την ισχυρή κάλυψη του Άρη και του Δία, που με τις όψεις τους σας κάνουν το ερωτικό επίκεντρο για πολύ κόσμο. Ίσως ακόμη και από τα παλιά, να σας έρθουν ειδήσεις.
Ερωτικό ταίριασμα με ζώδια της Γης

Ιχθείς: Δεν είστε εσείς και η καρδούλα σας για νέους πειραματισμούς. Τα έχετε χορτάσει στο παρελθόν. Το μόνο που έχετε να κάνετε αυτό τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, είναι να χαμογελάσετε στις θετικές αλλαγές που σας προτείνει το ταίρι σας. Ακόμη και στα οικονομικά – εργασιακά, θα φανείτε τυχεροί.
Ερωτικό ταίριασμα με ζώδια της Φωτιάς