Ερωτική σελήνη 22 – 25 Ιουνίου – Εύνοια σε Ζυγούς και Τοξότες

Σελήνη στον Υδροχόο – Εύνοια σε Ζυγούς και Τοξότες

Κριός: Αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα σε αυτόν τον δεσμό, και τίποτα τελικά δεν καλυτερεύει, τότε το μόνο που σας απομένει είναι να φύγετε πριν μπλοκαριστείτε τελείως.
Ιδέες και πράξεις

Ταύρος: Η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη από τα λάθη του παρελθόντος και αυτό ίσως πια να μην μπορείτε, να το ισορροπήσετε στο κεφάλι σας. Αφήστε και την άλλη πλευρά να κάνει τις κινήσεις της.
Ερωτικές συμφωνίες

Δίδυμοι: Δείχνετε πια τον καλύτερο εαυτό σας σε όλους. Τώρα που τα άστρα, σας έχουν αφήσει και λίγο μόνους, σίγουρα θα βρείτε και τον άνθρωπο σας.
Τελικές αποφάσεις

Καρκίνος: Θα σας επισκεφτεί κάποιος από τα παλιά και το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν ανήκει στα φιλικά σας περιβάλλοντα. Ετοιμαστείτε για ανατροπές.
Αισθηματική παραπλάνηση

Λέων: Ερωτικά και επικοινωνιακά παιχνίδια, θα σας φέρει η νέα θέση του Ήλιου. Τουλάχιστον εσείς οι ελεύθεροι, επωφεληθείτε από αυτό.
Μη στρέφεστε στο παρελθόν

Παρθένος: Έχετε ξεπεράσει τα όρια την υπομονής. Αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει, καθότι δεν εξυπηρετεί κανέναν από τους σκοπούς σας.
Ακατάλληλες επαφές

 

Ζυγός: Είστε σε μια φάση που την αγάπη την έχετε ανάγκη. Αυτό θα σας ανταποδοθεί στο πολλαπλάσιο, από τον σύντροφο σας. Ευνοήστε σε όλα!
Αλλαγές στην πορεία

Σκορπιός: Όλα πηγαίνουν προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Το άτομο που σας είχε παλαιότερα ταλαιπωρήσει, στο τώρα σας έρχεται με αισθηματικά δώρα.
Εποχή για αλλαγές

Τοξότης: Η διάθεση σας είναι εκρηκτική, και ουδείς τολμά να σας πει το παραμικρό. Κάπως έτσι ίσως, και να τρομάζετε πρόσωπα που επιθυμούν να σας πλησιάσουν.
Είστε οι κερδισμένοι

Αιγόκερως: Έχετε καταρρίψει όλους τους Μύθους. Το άτομο τελικά που είχε τραβήξει την προσοχή σας, δεν είναι σας καλύπτει πια σε τίποτα.
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Υδροχόος: Οι απέριττες συμπεριφορές σας, είναι και αυτές που γοητεύουν τους γύρω σας. Μέσα σε όλα αυτά και ένας νέος έρωτας που θα σας καταπλήξει.

Ιχθείς: Η Αφροδίτη και ο Ήλιος, σε δύσκολες όψεις με τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, θα αναδείξουν προβλήματα που είχαν κρυφτεί και από τους δύο συντρόφους.
Λαμβάνετε ερωτικά σινιάλα