Ερωτική σελήνη από 4 μέχρι 6 Νοεμβρίου

Από 4 Νοεμβρίου, η σεληνη περνάει στον Αιγόκερω και τα ζώδια του αέρα έχουν μεγάλη εύνοια.

Κριός: Είσαστε ικανοί για τα πάντα και πιο πολύ στο να εκνευρίσετε τους γύρω σας. Σας έρχονται πολλά παράπονα από τον άνθρωπο σας.
* Υπολογίστε στην βοήθεια των τρίτων

Ταύρος: Είναι μια κατάσταση, που και εσείς έχετε μπερδευτεί. Παρελθόν και παρόν σας διεκδικούν συναισθηματικά και εσείς πρέπει να αποφασίσετε άμεσα.
*Πορευτείτε με τον άνθρωπο σας

Δίδυμοι: Σκεφτείτε από τώρα το επιθυμείτε να πείτε στον σύντροφο σας. Μην σταθείτε μόνο στα καλά και αυτά που τον ευχαριστούν.
* Ενισχυμένο το προφίλ σας

Καρκίνος: Αν αισθάνεστε αυτήν την εποχή μπερδεμένοι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τι τελικά ζητάει η ψυχή σας.
* Απομονωθείτε από υπερβολές

Λέων: Ξεκινάει ένας νέος κύκλος πραγμάτων και προσώπων, που εσείς σίγουρα σε συναισθηματικό επίπεδο, θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα.
* Γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα

Παρθένος: Οι προτάσεις που έχετε κάνει στον άνθρωπο σας, ακόμη δεν έχουν λάβει απάντηση. Δώστε λίγο χρόνο παραπάνω και θα δείτε όλα θα πάρουν θετική τροπή.
* Οι φιλοδοξίες σας είναι μεγάλες

Ζυγός: Το μέλλον σας είναι και αυτό που και εσείς επιθυμείτε. Όλα τα συμφωνηθέντα με τον άνθρωπο σας, μπορεί να έχουν μια μικρή καθυστέρηση αλλά θα ολοκληρωθούν.
* Μην εξαντλείτε τον εαυτό σας

Σκορπιός: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτήν την περίοδο, είναι να απομακρυνθείτε από άτομα που σας έχουν αποδείξει, ότι δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σας.
* Όλα λειτουργούν υπέρ σας

Τοξότης: Θα έρθετε σε επαφή με κάποιον που θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα και διαφορετικά. Ίσως να είναι ο νέος έρωτας της ζωής σας.
*  Συμπληρώστε την κοινωνική σας ζωή

Αιγόκερως: Η σχέση σας είναι ένα ισχυρό οικοδόμημα, που σε λίγο καιρό θα αποδώσει και τους καρπούς που ζητάτε. Δέσμευση, οικογένεια, σταθερότητα.
* Νέοι κύκλοι γνωριμιών

Υδροχόος: Τίποτα δεν μπορεί να γίνει αυτόματα και από τους τρίτους. Αυτά που σας ενδιαφέρουν ενεργοποιήστε τα εσείς.
* Αδιαφορήστε για τα παλιά

Ιχθείς: Έχετε επιλέξει μια ήρεμη και χαλαρή ζωή. Ακόμη και μόνοι σας. Μέσα στην εποχή του Σκορπιού, όλα θα ανατραπούν από την έλευση ενός νέου έρωτα.
* Περιορίστε τον παρορμητισμό σας