Ερωτικές προβλέψεις ταρώ

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα
Αυτό που σας ενοχλεί είναι ότι ο σύντροφος σας δεν σας εκφράζεται με τον τρόπο που θα σας κάλυπτε. Οι καλές και δυνατές όψεις του Δία και του Ερμή σας υποστηρίζουν για να μιλήσετε πιο ανοιχτά, και να δείτε τις κοινές σας συνισταμένες. Όσοι εκ των Κριών, έχουν αποφασίσει να μείνουν τελείως μόνοι τους θα το πράξουν, και θα το ανακοινώσουν προσεχώς. Καλύτερα να μην κουβαλήσετε στις διακοπές σας, τα προβλήματα τα αισθηματικά σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας
Σκεφτείτε τις επιλογές σας. Εκφράστε αυτά που έχετε στο μυαλό σας, στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Υποστηρίζεστε από μια πλειάδα αστρολογικών όψεων, που σας κάνουν πολύ πιο εξωστρεφείς. Οι Ταύροι που έχουν ερωτικά μπλεξίματα με δεσμευμένα και ακατάλληλα άτομα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους τεθούν όρια και όροι, από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Οργανωθείτε έρχονται δύσκολα…. και εσείς ευθύνεστε για αυτό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας
Έχετε αφήσει πολλά θέματα στην τύχη τους. Αυτό είναι ίσως και μια μέθοδος για να αποφορτιστείτε και εσείς από όλα αυτά που σας έχουν τύχει και σας έχουν στεναχωρήσει στην αισθηματική σας ζωή. Από τις 18 – 07 και ύστερα οι γοργοί πλανήτες, σας δίνουν την δυναμική τους για να λύσετε και να ολοκληρώσετε κύκλους… και μετά να φύγετε ανενόχλητοι με τις καλές σας παρέες για φανταστικές διακοπές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιερέας
Οι πράξεις σας είναι αυτές που τελικά θα πείσουν αυτούς που είναι κοντά σας, για την αλήθεια όλων των λόγων σας. Έχετε πια καταφέρει να ξεπεράσετε τις εγκεφαλικές και συναισθηματικές αγκυλώσεις του παρελθόντος, και στο τώρα να πράττετε μόνο ότι σας ευχαριστεί. Για τους ελεύθερους Καρκίνους, όλα είναι θετικά πια, στο να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα δελεάσει την καρδιά σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα
Όπως πάντα είσαστε απρόβλεπτοι. Όλα σας τα χαρακτηριστικά είναι σε πλήρη αφύπνιση και στο τώρα δείχνετε τα δόντια σας, σε οτιδήποτε σας ενοχλεί. Μιλήστε πια ξεκάθαρα με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και μην κάνετε υπερβολικές υποχωρήσεις. Πολλές οι ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις που θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα, μέσα από τον χώρο της εργασίας σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές
Οι περιπέτειες δεν είναι για το γήινο ζώδιο σας. Οι δεσμευμένοι είναι ίσως και στην καλύτερη του φάση, όπου το μόνο που τους απασχολεί είναι ο τελικός προορισμός των διακοπών τους και η εκεί ψυχαγωγία με το ταίρι τους. Αυτοί που έχουν το βλέμμα ακόμη στραμμένο στο παρελθόν, θα έχουν κάποια νεότερα μέσα από φιλικούς κύκλους, που θα δηλώνουν την διάθεση του πρώην ταιριού τους, για άμεση επανένωση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός την Τύχης – Νο 10
Μέχρι την πανσέληνο του μήνα, θα πρέπει να κρατήστε κρυφές τις σκέψεις σας και όχι μόνο. Πολλά αυτά που συντελούνται στο παρασκήνιο και θα πέσουν στην αντίληψη σας, και πολύ πιο συγκεκριμένα για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν, και κάντε τελικά αυτό που θέλετε. Οι φετινές διακοπές είναι οι πιο ευτυχείς για τους χωρισμένους…. με νέες πικάντικες και εντυπωσιακές αφήξεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Οι συζητήσεις που θα γίνουν μέσα σε ζευγάρια και ακουμπούν ευαίσθητα δεδομένα, γύρω από οικογένεια και παιδιά, θα έχουν και οριστικό χαρακτήρα. Μπορείτε να μην πείτε μεγάλα λόγια αν τελικά – χρονικά – οικονομικά δεν είστε έτοιμοι. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, με δική τους απόφαση, από τις 15 – 07, θα ενεργοποιηθούν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρούν κάτι αντάξιο των υψηλών απαιτήσεων τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Οι επικοινωνίες έχουν πρόβλημα και το ξέρετε. Αδυνατείτε να συνεννοηθείτε. Αυτό από τις 10 – 07 θα αρχίσει να υποχωρεί. Άρα μέχρι τότε μην παίρνετε αποφάσεις και μην λέτε μεγάλα λόγια. Αυτοί οι Τοξότες που έχουν στριμώξει δύο αγάπες στην καρδιά ή στο μυαλό τους, το μόνο βέβαιο είναι ότι αν συνεχίσουν έτσι, θα βρεθούν λίαν συντόμως μέσα σε προβλήματα, που θα πληγώσουν πολύ κόσμο που μάλλον δεν φταίει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Πολλές ο υποθέσεις που πρέπει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να λύσετε πριν φύγετε για να διακοπεύσετε! Οικονομικά – περιουσιακά – διαζύγια που εκκρεμούν, και οτιδήποτε άλλο σας μπλοκάρει, θα το βάλετε σε μια σειρά ή και θα το τερματίσετε. Αυτό αφορά και στις σχέσεις που δεν έχουν πια τίποτα σε συναισθηματικό επίπεδο να προσφέρουν. Αυτοί που είναι στο κλαμπ των εργένηδων, υπομονή από τις 20 – 07 αλλάζει η τύχη σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Είσαστε πάνω στα βήματα σας. Αυτό που είχατε στο μυαλό σας το ακολουθείτε κατά γράμμα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας βγει σε επιτυχία. Το άτομο που έχει τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα έρθει από μόνο του, να σας βρει. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό… όλα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Όσοι έχουν σχέσεις τύπου social media, θα αποφασίσουν μέσα στον Ιούλιο να τις σταματήσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Τσάμπα μιλάτε. Το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι ένα βήμα πριν σας κάνει την ερωτική τους εξομολόγηση. Άρα μην πιέζετε για κάτι παραπάνω και στους χρόνους που επιθυμείτε. Οι Ιχθείς που έχουν στα σχέδια τους να ταξιδέψουν για να δουν τον σύντροφο τους, ας κρατήσουν μικρό καλάθι στις προσδοκίες τους. Κάτι δεν είναι ακριβώς όπως έχει παρουσιαστεί και υποσχεθεί..
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός