Ερωτικές προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Η μαντική τράπουλα της Κατίνας, αποκαλύπτει τις σκέψεις, τις προθέσεις, τα πραγματικά συναισθήματα αλλά και τις τελικές κινήσεις… των άλλων προς εσάς.

Κριός: Αν δεν θέλετε εκπλήξεις δυσάρεστες μέσα στον δεσμό σας, καλύτερα να ρωτήσετε και να είστε ενήμεροι από τον άνθρωπο σας. Πολλά αυτά που δεν σας λέει και το ξέρετε. Ίσως το ένστικτο σας να έχει πιάσει κάποιες φορές και μικρά ψεματάκια στην ροή του λόγου του. Οι σύντροφοι που ανήκουν στο παρελθόν σας, σε 5-7 ημέρες από τώρα θα σας εμφανιστούν με πλάγιο τρόπο.

Ταύρος: Οι λογικότατες απαιτήσεις σας, ίσως και να μην γίνονται αντιληπτές από τον άνθρωπο σας. Ίσως και επί τούτου να μην θέλει να τις δεχτεί, ένεκα παρασκηνίου. Πολλά τα τρίτα άτομα που είναι κοντά και γύρω από την σχέση σας, που πρέπει λίαν συντόμως να απομακρύνετε. Οι λόγοι σας θα πρέπει να γίνουν πιο αυστηροί.

 

Δίδυμοι: Ζείτε μια πολύ δύσκολη περίοδο με τον σύντροφο σας, που τον βλέπετε ότι λειτουργεί μόνο για τον εαυτό του και τα δικά του περιβάλλοντα. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αλλάξει, αν τελικά θέλει να παραμείνετε μαζί. Μέσα σε αυτή την εποχή, εσείς που έχετε αγωνία για μια παλιά σας υπόθεση, θα εισπράξετε νεότερα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε πολλές εναλλακτικές.

Καρκίνος: Κάποιος που έχει κρυμμένο πάθος για εσάς, θα εμφανιστεί και θα σας πολιορκήσει μέχρι να κατακτήσει τη δύσκολη καρδιά και το πολυεπίπεδο μυαλό σας. Πλησίασμα πιο ερωτικό θα δείτε και από τον παρόντα σύντροφο – σύζυγο σας, που σκεφτόμενος μην σας χάσει από κάποιον άλλον πειρασμό – δέλεαρ, θα κάνει τις πρακτικές του κινήσεις μέσα κιόλας τις επόμενες ημέρες, για να σας φέρει κοντά του.

Λέων: Μην κάνετε κάποια παραπάνω κίνηση από αυτές που συνήθως κάνετε. Εκεί που θέλετε, έχετε περάσει με τον τρόπο σας αυτό που ζητάτε. Ο εγωισμός και τα νεύρα θα υποχωρήσουν από την άλλη πλευρά, και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αρχίσετε να βλέπετε δράσεις επικοινωνιακού και αισθηματικού αντικειμένου. Μεγάλος έρωτας περιμένει τους μόνους, που θα τους τραβήξει σύντομα σε μια σοβαρή δέσμευση.

 

Παρθένος: Οι πρόσφατες γνωριμίες που έχετε κάνει, κάτι θέλουν περισσότερο από εσάς. Μπορεί τώρα απλά να σας φανερώνουν μια εικόνα φιλίας, όμως πίσω από αυτό υπάρχει ένα ερωτικό – σεξουαλικό ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί προσεχώς. Μέσα σε όλα αυτά, οι παρόντες σύντροφοι θα σας δώσουν περισσότερα από τα λογικά αιτούμενα που είχατε απαιτήσει.

Ζυγός: Οι χωρισμοί είναι κάτι που έχετε πια συνηθίσει με τον άνθρωπο σας, και την ατελείωτη ανωριμότητα και ελαφρότητα που τον χαρακτηρίζει. Σε αυτό θα βάλετε ένα τέλος και ένα χρονικό όριο, για το μέχρι πότε μπορεί να κάνει πράξη όλα αυτά που είχατε συμφωνήσει. Οι καινούργιες γνωριμίες θα φανερωθούν την ίδια εποχή, αλλά από κάποιον που θα σας αναζητήσει με πλάγιο τρόπο, από το παρελθόν σας.

Σκορπιός: Έχετε πολλά ζητούμενα αυτό το διάστημα να διεκπεραιώσετε. Πολλά και τα πρόσωπα που θα σας προσεγγίσουν με ερωτικό τρόπο, και θα ζητήσουν την προσοχή και την αποκλειστικότητα σας. Μην απαντήσετε μέχρι και τις 20/10 καταφατικά σε κανέναν. Το παρελθόν σας έρχεται μετανιωμένο και ζητάει την ευκαιρία σας για επανασύνδεση. Τωρινές γνωριμίες σας παιδεύουν, έτσι για να σας γνωρίσουν πιο καλά. Το μόνιμο σας ταίρι, την ερχόμενη εβδομάδα σας έχει μια καλή είδηση.

 

Τοξότης: Η ζήλια του συντρόφου σας θα σας φανερωθεί με διάθεση κτητικότητας. Η στάση σας του δείχνει ότι μέρα με την μέρα απομακρύνεστε από αυτόν. Να είστε σε μια αφύπνιση, καθώς κάποιος από τα οικεία ή εργασιακά σας περιβάλλοντα σας θέλει, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρος στις κουβέντες του. Μέσα σε αυτό τον μήνα θα κάνει τις ερωτικές του αποκαλύψεις και θα σας εκπλήξει.

Αιγόκερως: Είσαστε πια κατασταλαγμένοι ως προς τα θέλω σας, και αυτό είναι κάτι που το έχετε περάσει και στον άνθρωπο σας. Σε αυτή τη θέση σας μην κάνετε πίσω, αν τελικά θέλετε να έχετε αποτέλεσμα. Τα τυχόν τρίτα πρόσωπα που είναι ανάμεσα σας, μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα απομακρυνθούν μόνιμα. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που βαραίνει το ταίρι σας… και θα το προσπαθήσει πολύ και επί μακρόν, προς το πρόσωπο σας.

Υδροχόος: Οι ερωτικοί συνειρμοί κάποιου ατόμου που σας ενδιαφέρει, θα έρθουν στα αυτιά σας μέσω τρίτων, ίσως και ηθελημένα. Είσαστε απόλυτα ποθητοί από δύο διαφορετικά πρόσωπα, που μέσα σε αυτό το μήνα θα σας αποδείξουν την αληθινή τους αγάπη, με πράξεις μόνο. Το ένα άτομο δεν αποκλείεται και να έρχεται από το παρελθόν σας. Πολλά τα διαζύγια που θα γίνουν ξαφνικά.

Ιχθείς: Οι απαιτήσεις σας δεν είναι υπερβολικές, αλλά απλά λογικές. Μην ξαναπείτε κάτι στον άνθρωπο σας, καθώς και ο ίδιος καταλαβαίνει ότι πρέπει να σας ψάξει, να σας πλησιάσει και να κάνει κάτι παραπάνω για να σας έχει… μόνιμα. Ο επόμενος μήνας θα δώσει και πολλές προτάσεις για γάμο – επανασύνδεση – συγκατοίκηση στους περισσότερους. Όλο το υπόλοιπο έτος θα αλλάξει την ερωτική σας ζωή, προς το καλύτερο.